• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam almam lazım

Aile baskisindan dolayi evet evlenmek ama.o adamıda yakmak istiyorum. Beni her gördüğünde erisin için icin

kimse boyle biseyden dolayi pek erimez biliyomusunuz?
ne yazikki artik bir sekilde bitmis ve helede annesi yuzunden ayrildiysaniz simdi ona baska kizlar gosterip biran once evlendirmeye calisiyolardir. zira cok fazla bekar kalan dul erkekler toplumumuzca demekki sorun bundaydiki bi daha evlenemedi algisi olusturur.
bence his intikam falan deme. kilo vemek istiyosan ver ne guzel bisey. ustunden bitmis eski evliligin yuklerinide atmis olursun. kendi hayatina bak. kafani cok yorma, bol bol uyu dinlen. gez eglen. annem ve kardesimden baskasiyla cikamiyorum demissin. olsun annenle gez kadinda mutlu olur azcik.
babanin isyerinde calisiyomussun ne guzel iste, eline uc bes parada geciyordur. birikim yaaprsin biraz ilerde okursun falan belki isine yarar simdiki calismalarin.
eminimki bir seneye kalmadan cok daha degisik seyler dusuneceksin. simdi yapacagin baska hatalarla ilerisini iyice karartma.
ins hakkinda hayirlisi olur.

OTE="eliff1234, post: 40709755, member: 508439"]kimse boyle biseyden dolayi pek erimez biliyomusunuz?
ne yazikki artik bir sekilde bitmis ve helede annesi yuzunden ayrildiysaniz simdi ona baska kizlar gosterip biran once evlendirmeye calisiyolardir. zira cok fazla bekar kalan dul erkekler toplumumuzca demekki sorun bundaydiki bi daha evlenemedi algisi olusturur.
bence his intikam falan deme. kilo vemek istiyosan ver ne guzel bisey. ustunden bitmis eski evliligin yuklerinide atmis olursun. kendi hayatina bak. kafani cok yorma, bol bol uyu dinlen. gez eglen. annem ve kardesimden baskasiyla cikamiyorum demissin. olsun annenle gez kadinda mutlu olur azcik.
babanin isyerinde calisiyomussun ne guzel iste, eline uc bes parada geciyordur. birikim yaaprsin biraz ilerde okursun falan belki isine yarar simdiki calismalarin.
eminimki bir seneye kalmadan cok daha degisik seyler dusuneceksin. simdi yapacagin baska hatalarla ilerisini iyice karartma.
ins hakkinda hayirlisi olur.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim ;)

Kızlar ben bugunde dediğim gibi 5 ay süren bir evliliğin arkasından şu an dulum yaşım. 19 ve o.adam.bnm akrabam ve 14.06.2015 kuzenimin düğünü var benım o zamana kadar acil.kilo vermem. Lazım ben sıkıntıya girince kendimi yemeğe verdiğim için. Aşırı kilo.aldim şu an 85 kiloyum acil 10 kilo vermem. Lazım bir iki ayda formülü olan var mı ??? Not ; oda o düğünde olacak...
İki ayda bu kadar çok kilo vermek çok sağlıksız. Ama yok sağlığım umurumda değil ve çok sağlam bir iradem var diyorsan İsveç Diyeti var. Ben En fazla 1 hafta dayanabildim ama tam yedi kilo vermiştim. Diyete ek her gün sabah 1 , akşam 1,5 saat orta tempolu koşu ve 1 saat aerobikle verdim o kiloyu. Sadece diyetle o kadar kilo vermeniz mümkün değil. Söyleyeyim. Hiç de önermiyorum. 8. Gün işlerim vardı, akşama kadar hiç bir şey yiyememiştim ve bayılmıştım dolmuşta. Lanet olsun dedim bıraktım. Dolmuştan indim güzel bir yemek yedim. Hollywood diyeti var sitede. Bir arkadaş onunla iyi kilo vermiş bir buçuk ayda. Onu dene istersen. Ben denemeye çalıştım başaramadım valla. İlk iki gün meyve suyu içiliyor sadece. Başım ağrıdı sürekli. Dayanamadım. 19 yaş için kilon fazla değil mi canım? Boyun kaç senin?
Bu arada ne yaparsan yap eşinden intikam alamazsın. Adam böyle şeylerle pişman olacak olsa zaten seni boşamazdı.

Sıcak suya veya ılık farketmez sirke veya limon damlayıp içmek çoook etkili özellikle göbek için, deneyip çok başarılı olmuş biri olarak yazıyorum, 2. Olarak bolca ev yoğurdu. O da yağ yakımını hızlandırıyor. Az yer bolca spor yaparsan gider canım ama kendini aç bırakıp sonra da dayanamayıp ekmeğe pilava saldırma sakın gece yarıları.

LUTFEN SU DUL KELIMESINI REPERTUARINIZDAN DERHAL CIKARIN.. NE DEMEK YA DUL KALDIM .. NEYIN INTIKAMI BU.. KILO VERMEK VE INTIKAM ALMAK COK MANTIKSIZ .. INSANLAR BIRBIRLERINI SU GUZEL BU YAKISIKLI DIYEMI SEVIYO YAPMAYIN ALLAH ASKINA..

Kızlar ben bugunde dediğim gibi 5 ay süren bir evliliğin arkasından şu an dulum yaşım. 19 ve o.adam.bnm akrabam ve 14.06.2015 kuzenimin düğünü var benım o zamana kadar acil.kilo vermem. Lazım ben sıkıntıya girince kendimi yemeğe verdiğim için. Aşırı kilo.aldim şu an 85 kiloyum acil 10 kilo vermem. Lazım bir iki ayda formülü olan var mı ??? Not ; oda o düğünde olacak...
boşver ya biten bitmiş sıkma kendini onun için değil kendin için adımlar at

tamam aladım
forumdakı zayıflama topıclerıne uye ol hemen derım
ınslalah verırsın 10 kıloyu
ayran dıyetını arastır

Aile baskisindan dolayi evet evlenmek ama.o adamıda yakmak istiyorum. Beni her gördüğünde erisin için icin
Aile baskisindan senin deyiminle evde kalma korkusundan küçük yaşta evlenmissin diğer konunda da aciklamissin olmamış ayrilmissin tekrar aile baskisindan kurtulmak için görücü gelir mi diye konu açıyorsun daha yaşın kaç başın kaç. Hatayı tekrar ettirmenin mantığı ne

Herkesin 4 4 lük mü hayatı bi acele etme. Sen eski eşine ne intikamı almaktan söz ediyorsun birak ne hali varsa görsün.Eğer tekrar bir araya gelme ihtimalin varsa bişey diyemem.

Başkası için zayıflama kendin için zayıfla

Şu dul yazisinida kaldır sana hiç yakismiyo 45 50 yasindakiler kullanmiyo bu kelimeyi sen kendine nasil yakistiriyorsun anlam veremedim

1 ay jillian 30day yapabilirsin diyetin yaninda super etki eder. 1 ayda bildigin incecik olursun.

kadın dergileri gibi bi cevap olacak ama:

en iyi intikam gülümsemendir.

mutlu olduğunu görürse zaten kahrolur bebeğim.
illa zayıflayacaksan: yarın sabah ezanla uyan 1 saat tempolu yürü. karbonhidratı kes.
1 haftada farkeder kilon ; )

Back
X