- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ailesinin ne suçu var diyorumSunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/
Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.
1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.
Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..
Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.
Lutfen degmez demeyin.
Sen onu bir kez isletecegini dusunuyorsn o seni yillardir isletiyor. Ve yine isletecek cokta eminimSunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/
Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.
1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.
Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..
Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.
Lutfen degmez demeyin.
Kızın da hastalığı olabilirdi, istemeye 1 hafta kala oğullarının ayrıldığını duyan aile bir telefon açıp özür dileyemez miydi. Oğlumuz böyle bir eşeklik yapmış diyemez miydi. Ama dememişler. Bu yüzden ailesi biraz da utansa iyi olur bence.Defalarca barışmanız bir kenara...
İstemeye gelsinler, kabul etmeyin rezil olsun diyen arkadaşların aksine ben de size sakın böyle bir şey yapmayın; olay sizin başınıza patlar, diyorum.
Ailesini işin içine katmak uygun olmaz. İnsanların bir rahatsızlığı var mı, yok mu bilmiyorsunuz. Olmasa bile aniden rahatsızlanabilirler. Her ihtimali düşünmelisiniz.
Sevgilinizin utanacağını ise hiç sanmıyorum. Sadece ailesinden anlık çekinir, korkar gibi geliyor. Fakat ailesi utanır. Evladının suçu yüzünden o şekilde rencide edilmeyi kimse hak etmez. O an da insanlara bir şey olsa ömrünüz boyunca o vebalin altından kalkamazsınız.
Herif ne ya ??
Bu süper unutmuşumŞu gün gelin diyin gelsinler, siz evde olmayın kapıyı çalıp çalıp beklesinler. Arayınca da aa unutmuşum diyin.
Böyle ali cengiz oyunlarına gerek yok,intikam alacam diye kendinizde ailenizde zora sokmayın.
Bitti deyin bitirin..
Kesinlikle.Akilsizlik edip bu adami bir defa affetmis konu sahibi.Hatanin %50 si de kendinde.Anlik bir haz duyacak.Sonra adam kaldigi yerden kiz dusurmeye devam ederken ,konu sahibinin ici daha da aciyacak.
Kopamadiysan enayi yerine konulmaya devam edebilirsin sanirim hoşuna gidiyor.Bizde aldatma fln yok diyodum:)) adam beni uyuttun yahu. Haklisin ne diyeyim hataliyim. Ama olmadi kopamadim
İstemeye bir hafta değil, haftalar kala terketmiş çocuk -ki insan ayrılmak isteyebilir. Aile neden, oğulları ayrılmak istedi diye özür dilesin? Neden oğlumuz bir eşeklik yapmış desinler, neden oğulları eşeklik yapmış olsun? En fazla kısmet değilmiş denir.Kızın da hastalığı olabilirdi, istemeye 1 hafta kala oğullarının ayrıldığını duyan aile bir telefon açıp özür dileyemez miydi. Oğlumuz böyle bir eşeklik yapmış diyemez miydi. Ama dememişler. Bu yüzden ailesi biraz da utansa iyi olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?