Intikam duygusu

Deepikapr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
388
62
Iyi günler hanımlar. Kendimi çok sinirli ve nefret dolu hissediyorum. Olayı tam olarak anlatmayacağım ama kısaca belirtirsem zamanında çok sevdiğim bir insanla aramız bozuldu ve ben bu kişinin arkamdan durduk yere hakaret içerikli yazılarını gördüm hem bana hem de aileme karşı. Durduk yere diyorum çünkü aramız çok uzun zaman önce bozuldu ve bu süre zarfında onunla hiç bir sohbetimiz muhabbetimiz hatta bir görüşmemiz bile olmadi. Ama buna rağmen arkamdan ettiği hakaretli yazılarıni gördüm. İçimde ona karşı kocaman bir nefret oluştu. Bana yaptığı bu şey için şuan onun canını yakmak istiyorum. Ben normalde böyle biri değilim ama o kadar kızgınım ki içimden onu üzmek için bir sürü şey yapmak geliyor. Sonra da sakinleşince yaptığımdan pişmanlık duymaktan korkuyorum. Çünkü daha önce hiç birinden bu kadar nefret etmemiştim ve intikam almak istememiştim. Sizce ne yapmalıyım? İntikamını alıpta sonra pişman olanlar var mı yoksa iyi yaptım mi diyorsunuz?

Bu arada ona yapmak istediklerim fiziksel şiddet falan değil onun benim canımı yaktığı gibi yakma isteği var sadece.
 
Nerde gördünüz yazıları, sosyal medyada mı?
Uzun süredir görüşmüyorsanız belki size yazmamıştır, emin misiniz bundan?
 
Evet sosyal medyada gördüm ve bana yazıldığından eminim çünkü düğün günümdü ve hem kınamın hem de düğünümün olduğu gün yazmış gelin diye de belirterek.
 
Evet sosyal medyada gördüm ve bana yazıldığından eminim çünkü düğün günümdü ve hem kınamın hem de düğünümün olduğu gün yazmış gelin diye de belirterek.
Önem veriyorsanız oradan söylenen laflara, siz de içinizden geçenleri onun göreceği şekilde paylaşın madem.
 
sabır güzel şeydir kaybettirdiği de pek görülmemiştir
Sabır edebiliyorsanız sabır derim
 
Bu kişi görümceniz mi. Eğer öyleyse bence intikam almak yerine görüşmemeyi tercih edin.
 
Boyle hadsizler her yerde var.iciniz rahat edecekse sizde onla ilgili yazi paylasiin.
Bence allaha havale et kim kimi incitirse bir gun ayni yerden kendide inciniyor.
 
X