- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
hep nolursa olsun barışırız biz ya kafasında olan biri.
Nasıl olsa barısıyız diye beni hafife alan adama en güzel ders barısmayarak verilir şımaranın havası böyle çok güzel SonerArkadaşlar iyi akşamlar. Sizi çok yoran biri var diyelim seviyo ama sevmiyo, kızdıgınız şeyleri sürekli yapan, kızıp bitirseniz de yine döndüğünüz ya da onun döndüğü ve hep nolursa olsun barışırız biz ya kafasında olan biri.. İşte buna benzer şeyler yaşayan duyan görenler hiç intikam aldınız mı? Yani içinizde ki o hırsı söndürebildiniz mi? ((İntikam diyince kızanlar olucak ne denir bilmiyorum dogru kelime nedir, ders vermek diyelim:/ ))
Evet, kendimden mahrum bırakarak en güzel şekilde intikamımı aldım.Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizi çok yoran biri var diyelim seviyo ama sevmiyo, kızdıgınız şeyleri sürekli yapan, kızıp bitirseniz de yine döndüğünüz ya da onun döndüğü ve hep nolursa olsun barışırız biz ya kafasında olan biri.. İşte buna benzer şeyler yaşayan duyan görenler hiç intikam aldınız mı? Yani içinizde ki o hırsı söndürebildiniz mi? ((İntikam diyince kızanlar olucak ne denir bilmiyorum dogru kelime nedir, ders vermek diyelim:/ ))
Farkettiyseniz dogru kelimeyi bulamıyorum dedim intikam alayım böyle deli gibi planlar yaparak değil. Ders vermek anlamındaİntikam almak isterdim 13 14 yaşlarında
En mantıklısı haklısınız öyle yapıcam zaten.teşekkürler:)Evet, kendimden mahrum bırakarak en güzel şekilde intikamımı aldım.
Ama asla dönmedim, yanaşmadım, çabalarına karşılık vermedim.
O kadar basit olmadım, olmam.
Öneririm, işe yarıyor.
Salaklık. Hep böyle ilişkileri saçma bulmuştum kınadım ya hemen basımda.E neden her defasında şans veriliyor dönülüyor bu şahsa?
Bende zamanında bu hatayı yapmıştım şimdi geriye bakıp düşününce kendimi boşuna yormuşum üzmüşüm diyorum.Salaklık. Hep böyle ilişkileri saçma bulmuştum kınadım ya hemen basımda.
Kesinlikle haklısınız zaten ben de öyle planlar yapayım kafasında degılım o kadar sinirimi bozuyo ki kendisi 3 ay cevap vermesem 3 ay sonunda yıne döner arar ağlar zırlar ama yapcaklarından da geri kalmaz. benim için en iyisi umursamamak ulaşmasını engellemek. teşekkürler:)Ayy istemsizce aldım. Lise zamanımda vardı böyle saplantılı bi ilişkim. Bigün sevgilisi varken geldi bana “seninle evlenicem ben ne olursa olsun” dedi. Sanki ben her pisliğini kabul edermişim gibi. Ayırdım sevgilisiyle, tekrar başladık. “Ben sensiz yapamam” dediği gün ayrıldım. Mükemmeldi vallahi ne yalan söyleyeyim. İçim buz olmuştu, ümit beslemeye devam edip cevapsız kalmasıda ayrı güzeldi.
Şimdi olsa yapar mıyım? Yine yaparım. Bıçak kemiğe dayandıysa ruhta tatmin olmak istiyor. He ama zaman kaybı mı? Fazlasıyla. Her zamanda istediğine ulaşamazsın. Sonunda küçük düşmekte var.
İntikam değilde böyle yaptıklarına karşı haddini bildirmekSizin için mücadele etmemiş bi insandan intikam alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Çok haklısınız teşekkürler.:)Bende zamanında bu hatayı yapmıştım şimdi geriye bakıp düşününce kendimi boşuna yormuşum üzmüşüm diyorum.
Sende biliyorsun bu insanla ömürlük olmayacağını boşuna kendini üzme.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizi çok yoran biri var diyelim seviyo ama sevmiyo, kızdıgınız şeyleri sürekli yapan, kızıp bitirseniz de yine döndüğünüz ya da onun döndüğü ve hep nolursa olsun barışırız biz ya kafasında olan biri.. İşte buna benzer şeyler yaşayan duyan görenler hiç intikam aldınız mı? Yani içinizde ki o hırsı söndürebildiniz mi? ((İntikam diyince kızanlar olucak ne denir bilmiyorum dogru kelime nedir, ders vermek diyelim:/ ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?