Hazal KAYA bu dizide değil. Bu dizi için konuşmadın sanırım.bu dizide oyunculuklarını beğendiğim çok kişi var. Şahika hanım ve eşi ve Mert Fırat gerçekten izleniyor. Konusunu arada kaçırıyorum ama farketmiyor. O hamile Derin hakkaten itici, eli sürekli karnında bi sıkıntılı, kuşkulu haller.. bebek kucağında emanet gibi hiç yakışmıyor.. Beren Saati çözemedim, bir de Hazal Kaya'yı.. izleniyor evet ama yetenekten mi, sempatiklik mi, ekrana mı yakışıyolar anlayamadım. ikisi içinde oyuncu diyemiyorum.. çok yolları var..
ama Bihter rolü kuşkusuz süperdi.. istisna işte kaideyi bozuyor.
Nurdan GÜMÜŞÇÜ ile YAĞMUR / DERİN karşı karşıya... Bir hayli heyecanlı bir bölüm olacak gibi...:26:Yağmur bayağı bayağı açığa çıkıyor galiba, Nurdan Gümüşçü rahat bırakmaz artık Yağmur'u da...
Bu arada ben NURDAN GÜMÜŞÇÜ'den ürküyorum.
Rolüne uygun birisini bulmuşlar gerçekten!
bu sezon bitecek gibi bir şey okumuştum. ne derece doğru bilemem. yabancı versiyonunu ( yani orijinalini ) izleyen arkadaşlar daha kesin bilgi verirler bence...bitecek galiba hızlı ilerlemeye başladı sanki
İzledim. Nurdan öldü. Gene üzgünüm.Akşama misafir var. İzleyemeyeceğim için çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?