İntikam Kanal D

Hatırla Sevgili dizisinde Berk Beren'in kuzeniydi :)

Çok hoş adam ama ha uyar. Daha önce pek izlemiyordum artık izlerim

ama Milliyet'in sitesinde Yiğit Özşener dahil oldu yazıyor...

xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
berk hakman yeni başlıyacak kayıp dizinde önemli bir rol de oynuyor arkadaşlar intikamda olması yalan haber sanırsam

* Derin (hamile olan) neden sürekli eli karnında geziyor? Bebeği eliyle mi taşıyor yoksa? İrite etti beni!

* Huzur Kliniği neden öyle terk edilmiş? Hani bir firma almıştı. Hiçbir şey yapılmamış olması çok saçma... Madem aldılar izleri yok etmek için değiştirirlerdi orayı, yıkıp tekrar başka bir şey yaparlardı mesela...

* Yağmur'un annesi yaşıyor, demişti buradan birileri... Yaşıyor mu? Yaşamıyor mu?

Nejat İşler'in gitmesine sevindim. Yiğit Özşener'i pek tanımam ama fena değil gibi...
Aslı'nın yerine gelen kız bence o role çok uygun değil, kızda asilzade bir hava var, Aslı sünepe gibiydi biraz. Role de uygundu.

Beren SAAT'ten hazzetmedim halde bu diziyi neden ısrarla izliyorum hiç bilmiyorum. Her şey annemin suçu, o alıştırdı.

bu dizi artık tat vermemeye başladı bana
ne bileyim yarısına kadar seyrettim snra umutsuz ev kadınları başlayınca ona geçtim

hiç olmadı bu adam o role.

zaten hiç sevmem gözüm nejat işleri aradı durdu ve sıkıldım daha fazla izleyemedim sanırım 10.dakikada fenalık geldi bana.

başlarda sırf beren var diye izlemiştim ama bıraktım
aşkı memnudan sonra hiçbi diziye yakışmadı o kadın ya
dizide de beni rahatsız eden birşeyler var
sırf laf olsun torba dolsun diye çekiliyormuş hissine kapılıyorum.

evet kızlar ya aşkı memnu varken nasıldı dizi topiği dolar taşardı aşkı memnunun

Hale Yağmur'un kızı Derin olduğunu öğreniyor galiba, yüzleşecekler mi acaba Yağmur ile...?
Bu akşam bayağı heyecanlı gibi.

Yağmur bayağı bayağı açığa çıkıyor galiba, Nurdan Gümüşçü rahat bırakmaz artık Yağmur'u da...
Bu arada ben NURDAN GÜMÜŞÇÜ'den ürküyorum.
Rolüne uygun birisini bulmuşlar gerçekten!

bu dizide oyunculuklarını beğendiğim çok kişi var. Şahika hanım ve eşi ve Mert Fırat gerçekten izleniyor. Konusunu arada kaçırıyorum ama farketmiyor. O hamile Derin hakkaten itici, eli sürekli karnında bi sıkıntılı, kuşkulu haller.. bebek kucağında emanet gibi hiç yakışmıyor.. Beren Saati çözemedim, bir de Hazal Kaya'yı.. izleniyor evet ama yetenekten mi, sempatiklik mi, ekrana mı yakışıyolar anlayamadım. ikisi içinde oyuncu diyemiyorum.. çok yolları var..
ama Bihter rolü kuşkusuz süperdi.. istisna işte kaideyi bozuyor.

Hazal KAYA bu dizide değil. Bu dizi için konuşmadın sanırım.

Evet, oyunculukları süper olan da var olmayan da...

Mesela ben BEREN'i hiç beğenmem. Annemin ısrarları sonucu başladık biz bu diziyi izlemeye sonra ben müptelası oldum. Çünkü ben ya izlerim ya izlemem. Bölüm kaçırırsam uyuz olurum.

Düzenli olarak bir tek bunu izliyorum zaten. Takip ettiğim başka dizi yok...

Hamile Derin'e irite olmuştum ben de...

Nurdan GÜMÜŞÇÜ ile YAĞMUR / DERİN karşı karşıya... Bir hayli heyecanlı bir bölüm olacak gibi...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…