- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
dizideki saçmalıklar yüzünden izlemeyi bıraktım yaa, yağmur evinin perdelerini kapatana kadar da izlemicem:)))
İzleyemedim dün akşam ama fragmana göre konuşuyorum.ya şahika bu kadar akılsızmı Haldun o uçağa binersen son binişin olur dedi halaa özel uçağına biniyor insan şüphelenir :44: bin THY işteölüyormu acabaa
Aynen aynen!Bence de Şahika son anda indi uçaktan. Leyla ölecek gidecek tanıkta gitmiş olacak ve Derin'in intikamı da başara saracak ay yine bir yolunu bulup Emre'ye dönermiş ne gülerim ha ayrıl barış yalama oldu
Ya Yağmur Hakan'ın evine nasıl girdi öyle özette gördüm kaçırmışım giriyor eve bir de bilgisayar açık yani bakar mısınız adam evde yok direkt ilk girdiği videoda da ağabey adresini veriyor teldeki kişiye yahu bu kadar olmaz ki yani. Bakalım Emre'de intikam peşinde neler yapacak acaba yeni sezonda. Sonunda o yardımcı kız adı neydi unuttum istediği oldu Emre'yi elde etti. Ama o derin sahte derin yani gerçekten hamile değil gibi geliyor bana bakalım görücez.
Bence de Şahika son anda indi uçaktan. Leyla ölecek gidecek tanıkta gitmiş olacak ve Derin'in intikamı da başara saracak ay yine bir yolunu bulup Emre'ye dönermiş ne gülerim ha ayrıl barış yalama oldu
Ya Yağmur Hakan'ın evine nasıl girdi öyle özette gördüm kaçırmışım giriyor eve bir de bilgisayar açık yani bakar mısınız adam evde yok direkt ilk girdiği videoda da ağabey adresini veriyor teldeki kişiye yahu bu kadar olmaz ki yani. Bakalım Emre'de intikam peşinde neler yapacak acaba yeni sezonda. Sonunda o yardımcı kız adı neydi unuttum istediği oldu Emre'yi elde etti. Ama o derin sahte derin yani gerçekten hamile değil gibi geliyor bana bakalım görücez.
İzleyemedim dün akşam ama fragmana göre konuşuyorum.
Bence Şahika son anda binmemiştir ya da bindiyse bile inmiştir.
LEYLA ölecektir o uçakta bence...
İZLEDİM NETTEN! Şahika'dan çok soruşturmayı sürdüren adamların ölmesine üzülürüm ben! -ki hiçbiri ölmedi bence ya da en azından Şahika ölmedi. Zaten fotoğrafın sadece Leyla kısmı yandı. Şahika yanmadı. Demek ki ölmeyecek.anlamadımki bimdi ama sonrasını göstemedi peki Haldun leylayla şahikanın resimlerini yaktı bunlar aynı uçağa binmedi herhalde iki ucagadamı sabotaj yaptı acaba :44:
Şahika ölecek mi?
Bir de neler olacak.
Tahmin ettiğim gibi... sağ olun!Yok, yok Sahika ölmeyecek, ama Leyla ölecek.
orjinal dizide öyle spolier!!!
Bende Yagmurun annesi merak ediyorum, acaba bu rolu kim oynayacak?
Beren Saat'in yeni partneri belli oldu! İntikam dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor.
Daha önce Suskunlarda ki rolüyle adından bolca söz ettiren ve bol ödüllü 'Tepenin ardı' filmin de rol alan Berk hakman intikam dizisinin kadrosuna katıldı.
Beren Saat,Mert Fırat ve Nejat İşlerin başrollerini paylaştığı dizide oyuncuyu ilk bölümden itibaren göreceğiz.
Berk Hakmanın canlandıracağı karakter ileri ki bölümlerde Yağmur karakteri ile aşk yaşayacak.
Beren Saat ve Berk Hakman bundan 6 yıl önce Hatırla Sevgili dizisinde de beraber rol almışlardı.
MYNET'te "siyasi görüşüne uymadığı için ayrılmış" yazıyordu. :44:nejat işler, sedef hastalığı olduğu gerekçesiyle diziden ayrılmış...
ah be nejat, geç bile kaldın
MYNET'te "siyasi görüşüne uymadığı için ayrılmış" yazıyordu. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?