İntikam Kanal D

Bugün sezon sonu ama ben başka bir yerde olacağım (inşallah) o yüzden izleyemeyeceğim.
Sonra netten bakarız inşallah!

ya şahika bu kadar akılsızmı Haldun o uçağa binersen son binişin olur dedi halaa özel uçağına biniyor insan şüphelenir :44: bin THY işte ölüyormu acabaa

ya şahika bu kadar akılsızmı Haldun o uçağa binersen son binişin olur dedi halaa özel uçağına biniyor insan şüphelenir :44: bin THY işte ölüyormu acabaa
İzleyemedim dün akşam ama fragmana göre konuşuyorum.
Bence Şahika son anda binmemiştir ya da bindiyse bile inmiştir.
LEYLA ölecektir o uçakta bence...

Bence de Şahika son anda indi uçaktan. Leyla ölecek gidecek tanıkta gitmiş olacak ve Derin'in intikamı da başara saracak ay yine bir yolunu bulup Emre'ye dönermiş ne gülerim ha ayrıl barış yalama oldu

Ya Yağmur Hakan'ın evine nasıl girdi öyle özette gördüm kaçırmışım giriyor eve bir de bilgisayar açık yani bakar mısınız adam evde yok direkt ilk girdiği videoda da ağabey adresini veriyor teldeki kişiye yahu bu kadar olmaz ki yani. Bakalım Emre'de intikam peşinde neler yapacak acaba yeni sezonda. Sonunda o yardımcı kız adı neydi unuttum istediği oldu Emre'yi elde etti. Ama o derin sahte derin yani gerçekten hamile değil gibi geliyor bana bakalım görücez.

Aynen aynen!
Hiç uğraşmıyor, hemen girdiği anda "tesadüfen" ağabey adresi veriyor.

yağmur hakanın evine girdiğinde kapı açıktı,hakan tamda pc'ye bakarken adam arkadan yakaladı ya o şekilde kaldığı için açık kalmış,unuttuğun kızın adı aslı olması lazım dediğin gibi emeline ulaştı ama şimdilik çünkü emre'nin aklı hala yağmurda büyük bi ihtimal emre'ye geri döner,bence yağmurun işi bitmedi son kullanma tarihi geçmemiş emre'ye devam,son olarak bundan eminim kanımca şahika o uçağa bindi ama geri indi,yakında hepimiz senarist olacağız:))

İzleyemedim dün akşam ama fragmana göre konuşuyorum.
Bence Şahika son anda binmemiştir ya da bindiyse bile inmiştir.
LEYLA ölecektir o uçakta bence...

anlamadımki bimdi ama sonrasını göstemedi peki Haldun leylayla şahikanın resimlerini yaktı bunlar aynı uçağa binmedi herhalde iki ucagadamı sabotaj yaptı acaba :44:

anlamadımki bimdi ama sonrasını göstemedi peki Haldun leylayla şahikanın resimlerini yaktı bunlar aynı uçağa binmedi herhalde iki ucagadamı sabotaj yaptı acaba :44:
İZLEDİM NETTEN! Şahika'dan çok soruşturmayı sürdüren adamların ölmesine üzülürüm ben! -ki hiçbiri ölmedi bence ya da en azından Şahika ölmedi. Zaten fotoğrafın sadece Leyla kısmı yandı. Şahika yanmadı. Demek ki ölmeyecek. ( düz mantık )

Orijinalini izleyenlerden birisi bize "spoiler" mi ne o şekilde açıklar mı?
Şahika ölecek mi?
Bir de neler olacak.

il gördüğümde nekdr sade biri demiştim ama şimdi bakıyorumda gerçekten çok güzel ve çekici bir bayan olarak görünüyor.fikrimin neden değiştiğini bilmiyorum aslında gerçekten sade özelliği olmayan bir bayan ama şimdi çok dikkatimi çekiyor.oyunculuğundan ötürü olabilir başarılı biri kendisi..

Beren Saat'in yeni partneri belli oldu! İntikam dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor.
Daha önce Suskunlarda ki rolüyle adından bolca söz ettiren ve bol ödüllü 'Tepenin ardı' filmin de rol alan Berk hakman intikam dizisinin kadrosuna katıldı.
Beren Saat,Mert Fırat ve Nejat İşlerin başrollerini paylaştığı dizide oyuncuyu ilk bölümden itibaren göreceğiz.
Berk Hakmanın canlandıracağı karakter ileri ki bölümlerde Yağmur karakteri ile aşk yaşayacak.
Beren Saat ve Berk Hakman bundan 6 yıl önce Hatırla Sevgili dizisinde de beraber rol almışlardı.

Son düzenleme:

waaaawwww severiz Berk Hakman'ı

Ben diziyi kışın seyredememiştim şimdi tekrarlarını seyrediyorum. Yanlız ilk bölümü kaçırdım. Yağmur özden nasıl çok zengin oluyor orayı bilmiyorum çok da merak ediyorum adil çelik in hiç malı mülkü yoktu ona kalan

nejat işler, sedef hastalığı olduğu gerekçesiyle diziden ayrılmış...

ah be nejat, geç bile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…