İntikam Kanal D

Arsoylar Holding'e girdiğini diyorsan Hakan kamera sistemini bozdu.
Fakat bu saçmalık olmasını engellemez, gene saçma.

Hakandan her eve lazım demek..
Hakaaaannnn yet gel işimiz gücümüz var,kameraları alarmları sana zahmet kısa devre ettiriver

Arsoylar Holding'e girdiğini diyorsan Hakan kamera sistemini bozdu.
Fakat bu saçmalık olmasını engellemez, gene saçma.

her ne olursa olsun bızım kucuck santıyemızde bıle gece bekcısı guvenlk vs var koskoca holdıngde guvenlıkcı olmaması ılgınc hatta ıshanımzn bıle guvenlıgı var bizim gece duran haha ılgınc:):) vede sacmaa

Zaten burada diziyi değil dizinin saçmalıklarını konuşuyoruz. Konuyu da geçti dizideki saçmalıklar. Heyecan da yok tek heyecan Yağmur'un Derin olduğunun anlaşılması o da olmayacağına göre. Geçen bölümden bir bölüm önce mesela o Hakan'ın halasını ararken ismi aklıma gelmiyor hastaneye gitti görevli kızla konuştu görevli kız ne dedi sadece yönetimden evraklar verilir ölüm belgesi falan dedi ama şak diye arşiv odasına dalıverdi Yağmur açıverdi kapıyı baya da bir araştırdı içeride kaldı. Onu da geçtim kadına öldü diye rapor çıkarılıyor ama o hastanede bile olmayan birinin imzası var. Bunu isteseler aynen Yağmur gibi Şahikalarda ortaya çıkarırdı doktorunu aramak nereden aklına geldi Yağmur'un. Hem herkesin öldü bilmesini istiyorlarsa bu kadın nasıl ölüm belgesinde imzası olan bir dr gitmeye devam edebiliyor sadece Yağmur mu akıllı araştırdı.

mantik hatalari cok fazla..orjinalide mi boyle yoksa bizimkilermi abartiyor sacmalik olayini..

islah evinden ciktiginda eski evine gitmesi benimde cok dikkatimi cekti..saatlerce kaldi gezdi,uluorta nasil yapiyorki bunu.kapilari hepmi acikmis..o koltuktan o koltuga gecti yatti yuvarlandi gunlukleri okudu..ohhh keyfe bak..

Az önce yarısını izledim 19. bölümün, Şahika'ların araştırmaya ihtiyacı yok ki Müşerref'i! Öldü, dediler geçtiler. Yağmur babası için araştırıyor. Belki Müşerref'in bir tanıdığını bulurum mantığıyla aramıştır doktoru. bir iz bulurum diye...

Yalnız "ARŞİV"e girmesi, bilgisayarı kullanması falan filan aşırı saçma!!!
Dingonun ahırı mı orası?
Kimse yok mu?
Görevli dışarı çıkarken kapısını nasıl kilitlemeden gider?
Ayrıca Yağmur haydi içeri girdin girdin, arkadan bir kapıyı kilitlesene ya birisi gelse içeri? Ne cevap vereceksin?
Hoş kilitlese de ne cevap verecek ki! SAÇMA

Merak edenler için söylemeliyimki,dizi orjinaliyle aynı.
Arada tek fark var onlarda 45 dk.bizimki 180 dk. yani baya yayarak çekiyorlar bizde orada sahneler çabucak ilerliyor bizde bir dünya,gereksiz konuşma ve
dram oluyor.Birde orjinalinde 2.sezon yani gelecek bölümde Yağmur u bekleyen ekşını biliyoruz.

Bir de dikkatimi çeken, Yağmur'un evi dingonun ahırı mı?
Güvenlik yok mu?
Site ise sitenin güvenliği olmalı.
Ev zaten cam çerçeve, kapı dışarıdan da açılıyor.
Bir de bakıyorsun bir anda birileri bahçede.
İLGİNÇ!

Son düzenleme:

nazar değirdiniz çakıla öldü işte

Orjinalini izleyenlere soruyorum Hakan ölecek mi ya :26:

Diziyi bir kaç bölümdür izliyorum. Ojinalini izledim bu arada.
Orjinali 40 dk gibi bir sürede olduğu için saçmalıklar çok fazla rahatsız etmiyor.
Ama bu dizide süreyi uzattıkları için ister istemez sorgulamalar artıyor.
Beren`nin oyunculuğu hoşuma gitmiyor. Burada intikam denmiş kadın kaşlarını çatmış ağzını büzmüş tamamdır demiş gibi rolü devam ettiriyor.
Emre ise bana banka reklamındaki kuklasını hatırlatıyor.
İzleyenlerine haksızlık etmek istemiyorum ama gerçekten çok yapaylar.

işte neden öldü deyip geçiyorlar sonuç olarak tehlike de olduğunun farkında olması lazım ve bir katakulli olabileceğini düşünebilirler kesinleştirmek için araştırabilirler hem zaten son zamanlara kadar Hakan onu alana kadar şirkette çalışıyor bu kadın hiçbir şeyi yok turp gibi bir anda ölüyor aradan seneler geçmiş bir de o zaman daha genç yani.

Ya ama mantık hatasıydı yani çoktan ölmüş olması lazımdı. Ama bende çok üzüldüm ya nasılda ağladı Yağmur ile Rüzgarr offf

Hakan ölmeyecek bence çünkü röportaj vermişti gelecek sezonda benim de sırlarım çıkacak ortaya falan diyordu.

Ben de izlerken böyle düşündüm. Ölmedi ölmedi dediniz öldürdünüz sonunda.

off çok ağladım ya,nejat işler beren saat oyunculukları süper
Ben de ağladım biraz...

Bunu ben de merak ettim. Fakat ölmez ya, dedim sonra da!!!

@dejavu; haklısın aslında, araştırabilirlerdi Müşerref'i. Orada da mantık hatası var. Kadın 2005'te oradan ayrılıyor. 8 senede o kadar yaşlandı mı yani? Sanki 15 - 20 sene öncesinden bahseder bir izlenim veriyorlar...

Bir de Hakan'ın sırrı ne ki? Oraya çıkacak?
Beren'in babasıyla olan iş birliği mi?
Ya da Hakan'ın, Müşerref'in yeğeni olduğu mu?

işin rengi değişti..
sonunda foyası meydana çıkacak bu yağmurun
yaş tahtalara basmaya doyamadı

Bu haftaymış sezon finali.
Derin (yani gerçek Yağmur) ortaya çıkmış.
Sanırım düşen uçakta LEYLA ölecek...

dizideki saçmalıklar yüzünden izlemeyi bıraktım yaa, yağmur evinin perdelerini kapatana kadar da izlemicem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…