Arsoylar Holding'e girdiğini diyorsan Hakan kamera sistemini bozdu.
Fakat bu saçmalık olmasını engellemez, gene saçma.
Arsoylar Holding'e girdiğini diyorsan Hakan kamera sistemini bozdu.
Fakat bu saçmalık olmasını engellemez, gene saçma.
Az önce yarısını izledim 19. bölümün, Şahika'ların araştırmaya ihtiyacı yok ki Müşerref'i! Öldü, dediler geçtiler. Yağmur babası için araştırıyor. Belki Müşerref'in bir tanıdığını bulurum mantığıyla aramıştır doktoru. bir iz bulurum diye...Zaten burada diziyi değil dizinin saçmalıklarını konuşuyoruz. Konuyu da geçti dizideki saçmalıklar. Heyecan da yok tek heyecan Yağmur'un Derin olduğunun anlaşılması o da olmayacağına göre. Geçen bölümden bir bölüm önce mesela o Hakan'ın halasını ararken ismi aklıma gelmiyor hastaneye gitti görevli kızla konuştu görevli kız ne dedi sadece yönetimden evraklar verilir ölüm belgesi falan dedi ama şak diye arşiv odasına dalıverdi Yağmur açıverdi kapıyı baya da bir araştırdı içeride kaldı. Onu da geçtim kadına öldü diye rapor çıkarılıyor ama o hastanede bile olmayan birinin imzası var. Bunu isteseler aynen Yağmur gibi Şahikalarda ortaya çıkarırdı doktorunu aramak nereden aklına geldi Yağmur'un. Hem herkesin öldü bilmesini istiyorlarsa bu kadın nasıl ölüm belgesinde imzası olan bir dr gitmeye devam edebiliyor sadece Yağmur mu akıllı araştırdı.
Biliyorum güzelim kemeri de kağıdı da o adamın getirdiğini ama polislerin dikkatini nasıl çekmiyor kendisi intihar etmiş diyebiliyorlar ayan beyan ortada başkasının yaptığı polisleri de mi satın alıyorlar.
O köpeğin hadi ölmese bile ayağa kalkamaması lazım sürekli yatması lazım ama köpek koşuyor oynuyor eh ne de olsa Derin'in köpeği herşey beklenir
tabiki hayir :))))Orjinalini izleyenlere soruyorum Hakan ölecek mi ya :26:
Az önce yarısını izledim 19. bölümün, Şahika'ların araştırmaya ihtiyacı yok ki Müşerref'i! Öldü, dediler geçtiler. Yağmur babası için araştırıyor. Belki Müşerref'in bir tanıdığını bulurum mantığıyla aramıştır doktoru. bir iz bulurum diye...
Yalnız "ARŞİV"e girmesi, bilgisayarı kullanması falan filan aşırı saçma!!!
Dingonun ahırı mı orası?
Kimse yok mu?
Görevli dışarı çıkarken kapısını nasıl kilitlemeden gider?
Ayrıca Yağmur haydi içeri girdin girdin, arkadan bir kapıyı kilitlesene ya birisi gelse içeri? Ne cevap vereceksin?
Hoş kilitlese de ne cevap verecek ki! SAÇMA
nazar değirdiniz çakıla öldü işte
Orjinalini izleyenlere soruyorum Hakan ölecek mi ya :26:
Ben de izlerken böyle düşündüm. Ölmedi ölmedi dediniz öldürdünüz sonunda.nazar değirdiniz çakıla öldü işte
Ben de ağladım biraz...off çok ağladım ya,nejat işler beren saat oyunculukları süper
Bunu ben de merak ettim. Fakat ölmez ya, dedim sonra da!!!Orjinalini izleyenlere soruyorum Hakan ölecek mi ya :26:
tabiki hayir :))))
spolier!!!
dizideki saçmalıklar yüzünden izlemeyi bıraktım yaa, yağmur evinin perdelerini kapatana kadar da izlemicem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?