- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
Hazal KAYA bu dizide değil. Bu dizi için konuşmadın sanırım.
Evet, oyunculukları süper olan da var olmayan da...
Mesela ben BEREN'i hiç beğenmem. Annemin ısrarları sonucu başladık biz bu diziyi izlemeye sonra ben müptelası oldum. Çünkü ben ya izlerim ya izlemem. Bölüm kaçırırsam uyuz olurum.
Düzenli olarak bir tek bunu izliyorum zaten. Takip ettiğim başka dizi yok...
Hamile Derin'e irite olmuştum ben de...
Ya yabancı orijinal halini izleyenler bize tüyo versinler. Derin ve Rüzgar ölecekler mi?evet canım, bende son bölümlerde müptela oldum diziye, çok heyecanlı. Hazal Kaya'yı genel olarak değerlendirdim evet..
Diziye gelecek olursak Nurdan hanım öldü evet, Ali karakterini de çok sevdim üzüldüm ablasını kaybetti filan.
Bu arada Derin ve Rüzgar çifti balayına gidiyorlar ama dönüşleri olmayacak gibi.. akibetlerini merak ediyorum doğrusu Haldun Bey onlara nasıl bir oyun hazırladı
Ya yabancı orijinal halini izleyenler bize tüyo versinler. Derin ve Rüzgar ölecekler mi?
spolierr!!!!
sadece derin olecek
TEŞEKKÜRLER...
spoiler! çok üzüldüm. yavrusunu öptü. kolyesini bıraktı yanına... "anne hep seninle olacak." dedi. o anda anladım zaten.(( Ciddi çok üzüldüm ya...
Beren Saati çözemedim, bir de Hazal Kaya'yı.. izleniyor evet ama yetenekten mi, sempatiklik mi, ekrana mı yakışıyolar anlayamadım. ikisi içinde oyuncu diyemiyorum.. çok yolları var..
Bu hafta İNTİKAM yayınlanmayacak galiba.
Hayır, izlediğim tek dizi. Beklediğim tek dizi.
Uyuz oldum biraz...
ben de yayın akışına baktım.yaaaaa evet ya öyle gibi..hiçbiyerde yeni fragman falan yok,kanal d'nin yayın akışından da bulamadım
spolierr!!!!
sadece derin olecek
Derin öldü ama yaaaa...TEŞEKKÜRLER...
spoiler! çok üzüldüm. yavrusunu öptü. kolyesini bıraktı yanına... "anne hep seninle olacak." dedi. o anda anladım zaten.(( Ciddi çok üzüldüm ya...
Bir de DENİZ çıktı.
Derin'in üvey kardeşi. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?