İntikam Kanal D

Aşkı memnudaki gibi evler şahane,kılık kıyafetler şık şık
İçimiz açılacak ne güzel

Son düzenleme:
Aşkı memnudaki gibi evler şahane,kılık kıyafetler şık şık
İçimiz açılacak ne güzel

evet kendimde onu bende fark ettim ,muhteşem yüzyıldan sonra özlemişim aslında bende aşkı memnunuyu ,bu diziyle özlediğimi fark ettim.hürroş benimde gözlerimi bağlamış hiç bir diiziye bakmıyordum beren gözümü açtı :27
:

Beren Saat ve Nejat İşler'in olduğu her dizi kanaatimce güzel olur.
Bu dizi de o yönden yanıltmadı beni şimdilik.
Tabi sonradan bozmazlarsa

Beren'e entrika çok yakışıyo

kızlar berenin tuttuğu ev harika yaw bende istiyorum o eviiii arkadaş böyle evlerde oturacak parayı nasıl buluyor millet ta bide ben kıyafet olarak aşk-ı memnu ile ölçüşebileceğini sanmıyorum aşk-ı memnu bambaşkaydı burda giydiği bi kaç elbiseyi beğendim.o hardal sarısı pantolon zincirli uzun çanta kısa ceketler bilmiyorum belkide fazla tarzım değil diye herhalde

En son tv'de izlediğim dizi Aşk-ı Memnu'ydu. Ondan sonra dizi izleyebileceğime de inanmıyodum, ki akşam bu diziyi izleyene kadar. Oyuncular ve yetenekleri göz ardı edilmeyecek kadar kuvvetli. Kadro çok başarılı...

Ben özellikle Derin'in evine ve dekorasyona bayıldım. Benim de olsun

Kıyafetler çok ama çok hoş.

3 yıldır Tv izlemeyen ben, bu dizi sayesinde tv ile yeniden buluşmuş oldum.

bide dizinin orijinal versiyonunu izlemedim de emre arsoy ölüyormu kızlar ilk bölümden öldüyse derin mi öldürdü rüzgarmı öldürdü

bende beğendim diziyi.izlemeye devam edicem ama kurtlar vadisi var o saatte(

kavga başlıyor bizim evde yine

Diziye bayıldım....Nasıl geçti zaman anlamadım...Beren çok iyi oyuncu...

tüm söylediklerine canı gönülden katılıyorum cnm resmen tüm düşündüklerimi yazmışsın

ama yağmur şahikanın en yakın arkadaşıyla kocasının ilişkisini kokteylde hiç bilmiyormuş gibi ortaya çıkarttı ya ohhhh dedim içimin yağları eridi o ayrı

Dizi çok kötüydü.. Merak ederim hep, orjinali varken uyarlaması neden izlenir diye??

Muhteşemdi arka arkaya tekrarını izledim. Aşkı memnudan sonra izlenecek dizi yoktu. Kanal d yılın en kaliteli dizisini almış. Beren zaten muhteşem oyuncu diğer oyuncular da gayet profesyonel

Son düzenleme:
Geçmişe dönüşler ciddi komediydi, 20 sene önceyi gösteriyorlar, polislerin kıyafeti günümüzle aynı..
Nejat işler, beren saat'in çocukluk aşkı gibi değil, amcası gibi gözüküyor.
Engin Hepileri rolüne çok güzel uymuş, onu çok beğendim. ama sanırım onunda gay karakter olduğunu giydiği kırmızı pantolonlardan anlamamız gerekecek.

orjinalini izlemedim ben ama merakta etmiyorum desem yalan olur.

netten ve cnbs e den o kadar çok yabancı dizi takip ediyorum ki isimler ve karakterler birbirine karışıyor bazen

orjinaline ne kadar sadık kalırlar orasını bilmem ama arada bi tüyo verirsen seviniriz

haha tabi kii :) her soru cevaplanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…