İntikam Kanal D

Beren'in popüleritesinden sıkılsam da ; senaryo, prodüksiyon, kadro... kadın yaş tahtaya basmıyor .
Kendisi için olmasa bile hani Nejat İşler, Mert Fırat , Engin Hepileri için izleyebilirim diziyi yani.

ilk bölüm için gayet sürükleyiciydi.. acıtasyon filmleri izlemiyorum artık.. benim için bi değişiklik olacak.. ama baştan sona kaçrmamak gerekiyo.. yoksa anlaşılmayabiliyo.. bakalım diğer bölümler nasıl olacak..

polislerin kıyafeti benim de dikkatimi çekti geçmişle günümüzü hiç iyi hazırlayamamışlar
neymiş bir yerde okudum dizinin orijinalinde de öyleymiş bilenler söylesin gerçekten öyle mi?

Bende dün akşam izledim diziyi
Oyuncuların yaşlarını pek tutturamamışlar daha iddialı oyuncularda olabilirdi
Bazı mantık hataları olsada denk geldiğimde izleyebilirim

oyuncular konusunda bende ada ya katılıyorum bana göre rüzgar denizci kıvanç tatlıtuğ olmalıydı,şahika arsoy nebahat çehre olmalıydı aklıma daha gelmiyor bence o zaman süper ötesi olurdu dizi bide köpeğin yaşı,derinin babasının arkadaşının yaşı,efendime söliyim uydurdukları ergen derinin peruğu da olmasaydı iyiydi

gay değil o karakter biseksüel

polislerin kıyafeti benim de dikkatimi çekti geçmişle günümüzü hiç iyi hazırlayamamışlar
neymiş bir yerde okudum dizinin orijinalinde de öyleymiş bilenler söylesin gerçekten öyle mi?

aslında orjinalde polisleri fazla görmüyoruz zaten maalum fbi sivil giyinidiğide oluyor,boyunlarında asılı olan birşeyde yazar fbi diye hatırladığım kadarı ile o sahnelerde sivildi,

yaa bu arkadaşıyım dediği çok küçük yaşta bir proje yapıyor kızın babası da buna destek çıkıyor gerçekleştirmesi için para veriyor çocuğun kurduğu proje işte şirketleşiyor büyüyor zengin oluyor, öyle yaşlı bir arkadaş değil yane zaten ilerde göreceksiniz en genç zenginlerden sayılıyor kendisi, 20 li yaşlarda yapsa projeyi şimdi de olsa 30 atıyorum gayet normal yane

ben diziyi beğendim aşkı memnudan sonra hiçbir dizi sarmamıştı beni
inşallah bunuda bozmazlar uzatmadan tadında bitirirler
yalnız derinin perugu neydi ya öyle
güya kadın sarışınmışta şimdi tanınmamak adına esmer olmuş
pehh

bende begendım ılgınc konuları severım ama o kopek hala nası yasıyo ona sasırdım sonra nejat işlerin agına o gemiciğin takılması felan sacmalıklar vardı tabıı..ama guzel fena deıl ızlıcem..

çok emek verdikleri belli ama orjinal revengeyi izleyen biri olarak komik buldum. çok sıkıcıydı

beren saat nasıl o 4-5 yasındaki halden bu hale geliyor. 10 sene desen beren saat karakterin 14-15 olması lazm

çok emek verdikleri belli ama orjinal revengeyi izleyen biri olarak komik buldum. çok sıkıcıydı

tüyo versene zebuşum
spoilerle yaz da istemeyen okumayabilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…