İntikam Kanal D

Revenge sürükleyici konusu olan bir dizi fakat uyarlaması olmamış!!!

Kız elini kolunu sallayarak adamın kartıyla adamın şirketine giriyor ve nedense güvenlik falan yok. Otelde oda görevlisi olarak adamın odasına giriyor fakat odadakilerin arkası dönük, nasıl yani?

Ayrıca Berene ne olmuş öyle burnu büyümüş, cildi bozulmuş. hele o sarı peruklu haline bakamadım bile. Bence o giyinsin ve yüzüne bir ton makyaj yapsın anca öyle beren beren oluyor.

Yani revenge güzel fakat intikam olmamış kardeşim...

Allik surmesi lazim cok bed duruyo beyazimsi sarimsi duruyo yuzu isiklardanmi bilmiyorum

ya herşey bi yana şu zaman ayarını vermeleri lazım artık
ocakta yayına konan bi dizi sonbaharda hala yarı yeşil yapraklı ağaçların altında kahvaltıyı kabul etmiyo malesef
üstelik ocak ayında yayınlanacağı kesindi epey önceden talihsiz bi ertelenme durumu filanda yok yani :26:

biraz icerigi degistirselerdi ya resmen copy paste yapmislar..bir tek hakan karakterini biseksuel yapamamislar

muzik begenmedim gorutu kalitesi de sanki aski memnu ve fatmagul kadar guzel degil banami oyle geliyor acaba o dizilerde ekran capcanliydi:44:

şahika ahmetle yağmuru bi araya getirince bi halt olacak sandı kendide farkında ama yağmur kolay yokma değil demesinden belli şu yeni gelen selende şahikanın oğluna yanaşıyor ama cocuk iyi bozdu bunu seni kim beğenir çirkin dediya şakayla karışık

bu arada bende berenin eskisi gibi görünmediğini biliyorum ama bi fatmagüllede kıyaslamam kızlar bu kadın bence kariyerinin en iyi dönemini aşkı memnuda yaşadı gerisi hikaye o makyaj her bölüm aynı olan saç bile bize değişik hoş geliyordu ne giyse ne yapsa moda oluyordu beğeniliyordu şimdi derin karakteride zengin bakımlı makyajlı ama bihter gibi olamaz he bide bihterken ciyaklıyordu ya bak o tarz sahneler yok ya acep biz öyle adrenalini fazla sahnelerde mi istiyoruz kızlar ne dersiniz şahikaya bi cırlasa öyle sen babamın hayatnı nasıl mahvettin seni cadııı diyeee

muzik begenmedim gorutu kalitesi de sanki aski memnu ve fatmagul kadar guzel degil banami oyle geliyor acaba o dizilerde ekran capcanliydi:44:

canım ekip farklı ondan aynı görüntü vs yok
daha önceki dizileri ay yapıma aitti bide ekip farklıydı senaristler vs

aslını izlediğim için çakmasını hiç beğenmedim. özellikle victoria karakteri hiç olmamış. orijinalinde victoria asil, harektlerinden hatta bakışlarından o sosyetikliği, elitliği hissediyorsunuz. hele ilk bölümde elini beline koymuş mikrofonla konuştuğu sahne yok mu, beni benden aldı, gülmekten dalga geçmekten kendimi alamadım. asaletli bir kadından ziyade, mahalle arası kavgasına giden bir karakter gibiydi.

Zebos bacım sen orjinali izliyorsun belli, bu derinle hakan erenin yaşlarına takıldım, orjinalı nasıl bi de hele

Çakıl köpişi var ya,o köpiş Derin bebeyken de vardı..
Derin kaç yaşında ki,Çakıl hayatta hala?:26:

18 yaşında islah evinden çıktı bu kız dimi..
Ne ara bu kadar zenginleşti,entrika öğrendi,o işi bu işi hal yoluna koydu da bugün bu durumda?
Islah evinden çıkalı kaç sene oluyor? 5 sene desek,Derin 23 yaşında olsa.....(ki saçma.. o kadar zamanda bugün bu noktada olması..)
Köpiş de 18-20 yaşında falan mı:44: O kadar ömrü olmaz ki köpişlerin..
vs vs vs.. Bir takım saçmalıklar var..

orjinalinde de ayni yaslari birbirine cok yakin gorunuyor..

Derin'in babası Hakanın elinden ,Hakan kaç yaşındayken tutmaya başladı???
Derin 23-25 gibi bi yaşta olsa,Hakan da 25-30 falansa,
hmmm demek oğlan 10-12 yaşındayken Adil Çelik iş adamı Hakan'a yardıma başlamış,ona inanmış vs vs

Ya hu benim ki aklım karıştı anlamadım ki

Demek ki kandırmak bu kadar kolay..
Sahte pasaport,sahte kimlik..Sahte diplomalar..
Kimi kandırıyorlar allah aşkına..
Şahika'nın adamı Adem o kadar istihbarat yaptı da bilgiye ulaşamadı Yağmur hakkında..
He ulaştı pardonKurgulanan bilgiye hoopp diye ulaşıldı tabii..
Nasıl yani :2:

Laleler neden mor,güller neden kırmızı,babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi

esas olanı izleseniz, uyarlamasının yüzüne bakmazsınız emin olun.

bende ilk bölümde itibaren takipteyim ama bu kadar saçmalığı bir arada görmemiştim ömrü uzun değil bu dizinin ....

megitom her yazdığını bende düşündüm izlerkene ııııııhhhh olmamış yapamamışlar

bence saçmalık gibi gelsede olma ihtimali var.o kadar aradı falan diyorsunda.birde neyi aradığınada bağlı.ne bulduğun.evet ne yazık ki bu kadar kolay.para onlarda kum gibi.hem kimin aklına gelecek ufacık bir kız çocuğunun büyüpte intikam alacağı.kız zaten kendi halinde duruyoro hakan mıydı adam deha.ve ne bilgisayar programları var.mesala son sahnede dedi ya sizinkinden yollanmış diye nasıl olur ki dedim.bilgisayara gireek olabilir belki.onuda geçtim.derinin-yağmurun kullandığı gibi usb mi diyorlar.yazacağını yazıp ona yüklersin.sonra adamın bilgisayarından gönderirsin en basitinden.yaa paranın gözü kör olsun.kız evi sattın alıp kamera döşetiyor.kendimiz gibi düşünmemek lazım.onlar bir günlük elbiseye bile milyarlar verebilecek maddi güce sahipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…