• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intikam mi bilmem ama ben rahatladim

Defendyourself

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
108
62
23
Merhaba,
Onceki konularimi okumus olanlar bilirler. Hayatimdan cikaramadigim,takinti haline getirdigim kisi vardi.
Evet kalbim sogudu,mantigim her zaman karsi oldugu halde aliskanlik ve bagimliligi sevgi saniyordum.
Bu kisi onceden belirttigim gibi 3.5 aydir ariyor. Onceden haftada bir ararken iki gune bir cikardi. Engelli olsada msjla ulasti vs vs.
Derdini sordugumda benimle hic gorusmemis olmanin vermis oldugu merak,bir seyleri duzeltebileceginin umudu vs. Gelmeme engel olmasaydin simdiye evliydik, benim karakterini ancak senin gibi guclu biri kaldirabilir gibi sozler soyledi. Adama acik acik istemiyorum dedim defalarca hayatinda biri varken beni yedeklemeye calisman bana ve hayatindaki kiza cok buyuk saygisizlik dedim. Hayatimda kimse yok yeminleri etti.
Gelmemi ister misin diye bir soru yoneltmedi zaten. Oturdum once email attim ve istemedigimi,nasil bir karaktersiz oldugunu hayatindaki insana ve bana terbiyesizlik yaptigini gayet sakin bir dille soyledim.

Bakin bu adam benim mutsuzlugum uzerine mutluluk kurdu asla bir sey demedim. Uzulsemde,hazmedemesemde en fazla buraya yazdim. O emaili gonderdikten sonra hayatinda oldugunu tahmin ettigim kisiye cevapsiz aramalarin resmini cektim. Bu adama sahip cikmasini, hayatinda biri olmadigini iddia edip yanima gelmek istedigini,benden uzak tutmasini soyledim.
Ben bu dozda karaktersiz biriyle denk gelmedim. Onume bakmama bile musade etmedi. Neyse kiza kotuluk mu yaptim iyilik mi bilemiyorum ama sundan eminim bu adam artik bana bulasamayacak. Kendini buraya gelmeye ve benim kabul edecegime inandirmisken, bu da ona son golum oldu.
Ve su an psikopatca belki ama bi rahatlamislik var.

Son düzenleme:
Yalniz kiz kendini kaptirmis gorunuyordu. Ben 33 yasinda tum masallari yedigime gore onun 24 yasinda bu adama inanmis olmasi cok normal. Umarim hislerine yenilmez ve kendini kurtarir. Eninde, sonunda kurtulur ama baya hasarli olarak. Keske biri beni uyarsaydi bu kadar vakit kaybetmeseydim diyorum.

Kendine de o kıza da uyku iyilik yapmışsın. Umarım o kız da senin gibi güçlü olup yanlış insanla olduğunu görür.

Benim face hesabim olmadigi icin acip oradan yazmistim. Facebook kurallarina uygun davranmadiginiz icin hesabiniz engellendi diye mesaj geldi. Uyardigim kisi yapti sanirim. Onemli olan o degil bendim. Adamin beni rahatsiz etmemesiydi. O kiz dahil olmak uzere hayatina girecek herkese sadece uzuluyorum. Kiza bir sey diyemiyorumda. Adam karaktersiz ama ikna yetenegi yuksek, ben yillarca inandim :)

Şu hayatta intikam kadar başka güzel bişey yok. Bana biri bişey yaptıysa misliyle ödetmeyi severim.
Seninki pek intikam olmamış ama sadece doğru olanı yapmışsın. Diğer kızında bazı şeyleri görüp kendini kurtarmasını istemişsin ama o yüzsüz illaki kendini affetiricektir.

Merhaba,
Onceki konularimi okumus olanlar bilirler. Hayatimdan cikaramadigim,takinti haline getirdigim kisi vardi.
Evet kalbim sogudu,mantigim her zaman karsi oldugu halde aliskanlik ve bagimliligi sevgi saniyordum.
Bu kisi onceden belirttigim gibi 3.5 aydir ariyor. Onceden haftada bir ararken iki gune bir cikardi. Engelli olsada msjla ulasti vs vs.
Derdini sordugumda benimle hic gorusmemis olmanin vermis oldugu merak,bir seyleri duzeltebileceginin umudu vs. Gelmeme engel olmasaydin simdiye evliydik, benim karakterini ancak senin gibi guclu biri kaldirabilir gibi sozler soyledi. Adama acik acik istemiyorum dedim defalarca hayatinda biri varken beni yedeklemeye calisman bana ve hayatindaki kiza cok buyuk saygisizlik dedim. Hayatimda kimse yok yeminleri etti.
Gelmemi ister misin diye bir soru yoneltmedi zaten. Oturdum once email attim ve istemedigimi,nasil bir karaktersiz oldugunu hayatindaki insana ve bana terbiyesizlik yaptigini gayet sakin bir dille soyledim.

Bakin bu adam benim mutsuzlugum uzerine mutluluk kurdu asla bir sey demedim. Uzulsemde,hazmedemesemde en fazla buraya yazdim. O emaili gonderdikten sonra hayatinda oldugunu tahmin ettigim kisiye cevapsiz aramalarin resmini cektim. Bu adama sahip cikmasini, hayatinda biri olmadigini iddia edip yanima gelmek istedigini,benden uzak tutmasini soyledim.
Ben bu dozda karaktersiz biriyle denk gelmedim. Onume bakmama bile musade etmedi. Neyse kiza kotuluk mu yaptim iyilik mi bilemiyorum ama sundan eminim bu adam artik bana bulasamayacak. Kendini buraya gelmeye ve benim kabul edecegime inandirmisken, bu da ona son golum oldu.
Ve su an psikopatca belki ama bi rahatlamislik var.
Ohh valla ben de rahatladım şu an sonunu okuyunca :) ellerine kollarına sağlık :)

valla en en en iyisini yapmışsın hem kendine hem de o bayana.
yazık günah böyle adamlar her ikinizin de ahını alıyor ayıp ya.
İyi ki yapmışsın tebrik ediyorum seni :KK9:

Bu nasil bir yaratik hala anlamis degilim ki 2 senedir iletisimim vardi. Bu kadarini yapmaz herhalde dedigim her seyi yapti adam. Hala yuzsuz yuzsuz aslinda sen beni cok yanlis tanidin, izin ver goruselim gercek beni tani diyordu. Ben adami az bile tanimisim. Allah iyilerle karsilastirsin, boylesini ne gordum ne duydum. Ama ben kolay atlattim. Simdi gitsin obur kizi yalan ve bahaneleriyle ikna etmeye ugrassin. O da akillidir umarim ki La Fountain masallarini yutmaz.. Yutarsa da benim yapacak bir seyim yok.

Herkes yaşayarak öğrensin derim ben, kimseyi de uyarmam. Ben düştüğümde kimse elini uzatmadı zamanında çünkü o nedenle ben de uzatmıyorum. İntikam içinse evet iyi yapmışsın fakat o kızı falan düşünerek yaptıysan gereksiz olmuş. Çünkü muhtemelen iki gürültü çıkacak ve yine yalanlara inanacak ta ki sağlam bir kazık yiyene dek.

Back
X