Merhaba arkadaşlar bir süredir görüştüğüm bi çocuk var bugün bir olay yaşadık ve ona olan güvenimi tamamen sarstı ondan intikam almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim olayda şuydu bugün iş çıkışı beni aldı yolda telefonu çalınca bi paniklemeye başladı arayan kim dedim ceren diye bi kızın ismi vardı şimdi çok cıvık konuşur sen rahatsız olursun dedi bende döndüm neden bana hiç bi erkek bu şekilde konuşamıyor çünkü ben onlara bu yüzü vermiyorum kız senden yüz buluyo demek dedim şu telefonu aç hoparlöre ver neden arıyomuş dedim başladı sen bana güvenmiyomusun demelere açarmısın lütfen bak arabadan inersem birdaha konuşmam dedim niye böyle yapıyosun dedi hala telefonu açmamakta diretince indim sonra yolda bi iki dk bekledim taksi geçsin diye yapma etme dedi ama hiç telefonu aramak gibi birşeye yeltenmedi ilk gördüğüm taksiye bindim eve geldim engelledim ama nasıl sinirliyim anlatamam defalarca aradı sonra mesaj attı engele düşünce görünüyo işte o eski sevgilimin yakın arkadaşıydı eski sevgilim hakkında birşey söyler gerilirsin dedi telefonu açsamda sen gidecektin tarzı konuşmalar yaptı sonra kızın nosunu istedim bana sen gittikten sonra kızı aradım hakaret ettim telefonunu sildim dedi sonra arama dökümlerinden bulabilirsin dedim abartıyosun vs demelere başladı sonra işte devam edicekmisin dedi bende tabiki kalben devam etmicem ama ağzımla güvenimi kazanırsan gibi saçma kelimeler kıllandım şimdi ondan intikam alıp yol vermek istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum onca ısrara rağmen açmaması o kadar uzun yolu taksiyle eve giderken ki halim kendimi kötü hissetmem onunda bunları yaşaması lazım yardımlarınızı bekliyorum