İntikam nasıl alınır

Aynı yerde hastanede çalışıyoruz o biyomedikal dün üzerine pişkin bi şekilde eve ben bırakayım seni dedi eğer açıklaman varsa kendini ifade ediceksen ama bırakmam için hayır dedim üstüne söylediklerimden başka diyecek birşeyim yok lütfen yapma vs yazmıştı çıkışa doğru aradı mesaj attı cevaplamadım en son peki nasıl istersen yazmış okundu yaptım gecede heryerden sildim ama düşünmek beni o kadar yıpratıyoki anlatamam nasıl bu kadar safça düşündüm nasıl böyle birşeyin içinde bulunabildim
Sağlık sektöründeyim bende hastanelerimizde karışık ilişkiler dolu biliyorsun sen tavrını koy sil at sadece o değil herkes duruşunu görsün birsüre sonra gözünün önünde olsada alışacaksın görmemeye

Sağlık sektöründeyim bende hastanelerimizde karışık ilişkiler dolu biliyorsun sen tavrını koy sil at sadece o değil herkes duruşunu görsün birsüre sonra gözünün önünde olsada alışacaksın görmemeye
Bilmez olurmuyum bizim yeni sayılır kimseye söylememiştim şu kişiyle tanıma aşamasındayız diye o kadar bana dil döktü ikna etmeye çalıştı ve gebze şubesindeki bi hastaneden buraya sorumlu olarak gelmişti baktığımda ağırbaşlı efendi biri gibi duruyo demiştim insan tanımadan gerçekten bilemiyorum nasıl böyle bi hatanın içine düştüm bilmiyorum gebzedede bi hemşireyle daha önce bir yıl kadar flört etmiş güya kız onu aldatmış şimdi anlıyorumki durum tam tersi düşünün dün bana başhekimle tartıştım istifamı vermeye gidiyorum dedi ikdaki arkadaşa sordum bize istifa veren olmadı dedi yani herşeyde mi insan yalan söyler gerçekten psikolojim bozuldu yorumunuz için teşekkür ederim

Bilmez olurmuyum bizim yeni sayılır kimseye söylememiştim şu kişiyle tanıma aşamasındayız diye o kadar bana dil döktü ikna etmeye çalıştı ve gebze şubesindeki bi hastaneden buraya sorumlu olarak gelmişti baktığımda ağırbaşlı efendi biri gibi duruyo demiştim insan tanımadan gerçekten bilemiyorum nasıl böyle bi hatanın içine düştüm bilmiyorum gebzedede bi hemşireyle daha önce bir yıl kadar flört etmiş güya kız onu aldatmış şimdi anlıyorumki durum tam tersi düşünün dün bana başhekimle tartıştım istifamı vermeye gidiyorum dedi ikdaki arkadaşa sordum bize istifa veren olmadı dedi yani herşeyde mi insan yalan söyler gerçekten psikolojim bozuldu yorumunuz için teşekkür ederim
Sen bi hemşire bilirsin oysaki kaç hemşiredir kendini hiç üzme canım en azından herkesin diline sakız olmadan kurtulmuşsun ondan bu tip erkeklere belli olmaz seni yalan yanlışta anlatabilir herkese

Merhaba arkadaşlar bir süredir görüştüğüm bi çocuk var bugün bir olay yaşadık ve ona olan güvenimi tamamen sarstı ondan intikam almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim olayda şuydu bugün iş çıkışı beni aldı yolda telefonu çalınca bi paniklemeye başladı arayan kim dedim ceren diye bi kızın ismi vardı şimdi çok cıvık konuşur sen rahatsız olursun dedi bende döndüm neden bana hiç bi erkek bu şekilde konuşamıyor çünkü ben onlara bu yüzü vermiyorum kız senden yüz buluyo demek dedim şu telefonu aç hoparlöre ver neden arıyomuş dedim başladı sen bana güvenmiyomusun demelere açarmısın lütfen bak arabadan inersem birdaha konuşmam dedim niye böyle yapıyosun dedi hala telefonu açmamakta diretince indim sonra yolda bi iki dk bekledim taksi geçsin diye yapma etme dedi ama hiç telefonu aramak gibi birşeye yeltenmedi ilk gördüğüm taksiye bindim eve geldim engelledim ama nasıl sinirliyim anlatamam defalarca aradı sonra mesaj attı engele düşünce görünüyo işte o eski sevgilimin yakın arkadaşıydı eski sevgilim hakkında birşey söyler gerilirsin dedi telefonu açsamda sen gidecektin tarzı konuşmalar yaptı sonra kızın nosunu istedim bana sen gittikten sonra kızı aradım hakaret ettim telefonunu sildim dedi sonra arama dökümlerinden bulabilirsin dedim abartıyosun vs demelere başladı sonra işte devam edicekmisin dedi bende tabiki kalben devam etmicem ama ağzımla güvenimi kazanırsan gibi saçma kelimeler kıllandım şimdi ondan intikam alıp yol vermek istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum onca ısrara rağmen açmaması o kadar uzun yolu taksiyle eve giderken ki halim kendimi kötü hissetmem onunda bunları yaşaması lazım yardımlarınızı bekliyorum
Bas tekmeyi gitsin ya ne intikamı çocuk musun

Sen bi hemşire bilirsin oysaki kaç hemşiredir kendini hiç üzme canım en azından herkesin diline sakız olmadan kurtulmuşsun ondan bu tip erkeklere belli olmaz seni yalan yanlışta anlatabilir herkese
Aynı hastanede 2 yıldan fazla çalışıyorum daha bir kişiyle bile hastane içi konuşmadım görüşmedim bu yalancı hariç hastane el değiştirip şubeleri olan bi hastane satın aldı eskiden kalanların çoğu beni tanıdığı için belki onu yapamazdı ama hiç bellide olmaz tanımadığım insanlarda var çok haklısınız en azından yolun başındayken birşeylerin farkına vardım

Back
X