İNTİKAM SOGUK YENEN BİR YEMEK MİDİR

Ben çalışan biri olduğum için bana yazılan 500 hataliymis, düzeltmek için dilekçe vermiş şimdi mahkemeye.. Anlaşma protokolüne ondan cevap yazmadı demek.

Özel hayata müdahaleden size tazminat açar kendisi bundan haberi olursa zaten mahkemede bunu kullanamazsınız avukatınızda size söyler
Ben rahatsızım aslında o yazıları açmış olmaktan ama avukatım şifreyi bana krbdidi vermişti dersin diyor,yalnız şunu da diyor delil saymayabilirler cinsel içerik yok sadece dertlesme gibi duruyor dedi.
Bu arada şunu da anlamıyorum eşler arasında özel hayat gizliliği olmamalı,resmini cekemeyeceksem,ses kayıt edemeyeceksem mesajını okuyamayacaksam nasıl ortaya çıkacak gerçekler

acıma tabi ki
Paşa paşa ödesin çocuğunun hakkı
Bana verilen 500 hataliydi, farketmiş ve düzelttirmis eş kişisi.Geriye kaldı oğlusun 500..Anlaşma yapıp sadece oglusa 500 yazmıştım ben de ama nedense delil toplama derdine düştü,daha geçen yalvarıyordu seninle çekişmeli olmak istemiyorum diyet,cekismeliye devam etmek istiyor gibi davranıyor

Kadının sevgilisi varmış artık ama buna rağmen eski sevgilisiyle (eşim) geçen akşam 8 den sabah 5 e kadar Messenger de hem yazılı hem sesli sohbet etmişler

o Mesajlar kanıt al ekran görüntüsünü
Bir de bu adama evlilik engeli koydur
Daha kimsenin canını yakamasın

Bir de aldatılmadan tazminat davası açın. Neyine acidiniz ya bazen hemcinslerim beni çok şaşırtıyor

1000 lira çok az artırılmalı diye düşüneceğinize 300 500 diyorsunuz. İnsanın sizin gibi fazla merhametli eski eşi olduktan sonra onu 100 tl ye de indirir kusura bakmayın. Yarın bir gün o çocuk okula gidecek 1000 yeter mi sanıyorsunuz? Bakıcı parasının yarısı bile değil?

Bir de aldatılmadan tazminat davası açın. Neyine acidiniz ya bazen hemcinslerim beni çok şaşırtıyor
Ben de kızıyorum kendime ama geçen evine gittim bir evrak için o evde yokken, buzdolabı bomboştu o kadar içim acıdı ki niye böyleyim ben nefret ediyorum kendimden

Mahkeme 1000 vermişti ama bana verdiği 500 u eski eşin itirazı üzerine kaldırdı kaldı 500..Anlaşmaya ben de 500 yazdigim halde kabul etmiyor çekişmeliyi sürdürecek gibi görünüyor.Mahkeme 300-350 ancak verir diyorlardı 500 e şükrettim

Ödetmeliiiiiiiiiiiiiii.

Bir de şöyle düşünün. Zalime merhamet ediyorsunuz. Sizin bağışladığınız para ile gidecek bir masuma daha sıvanacak, bir can daha yakacak. Bu da bir nevi kul hakkı. Lütfen donunu da alın. Aldıktan sonra çöpe atarsınız ama alın.

Ee ne demişler. Acıma yetime döner koyar döşüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…