Yok vazgeçtim,uğraşamam şimdi başka davayla,çok da delil sayılacak yazışma olmadığını söyledi zaten avukatım.Ne delili ya, bir insanın gizli gizli Facebookuna girmek delil değil, tam tersi hatalı bir davranış.
Kişisel hakların ihlali inanılmaz boyutta cezalari olan bir davranıştır. Sakın bunu dosyaya falan eklemeye çalışmayın.
Hiç yoktan bu adama karşı acıma duygusunun gereksizliğini öğrendin. Bu abdest epey yeter sana.Yok vazgeçtim,uğraşamam şimdi başka davayla,çok da delil sayılacak yazışma olmadığını söyledi zaten avukatım.
Hayır kendi 500 ünden vazgeçmişsin ya adama acıyıp onu diyorum.Mahkeme benim de çalıştığımı düşünerek düşük veriyor neyazikki
Tam detaylı bilgim yok ama bazı durumlarda daha sonradan baskasıyla evlenmesini engelleyebiliyor mahkeme kararı ileEvlilik engeli ne?
var diye biliyorumBöyle bir şey var mı
Çok ilginç. Ne gerekçe ile? Mahkemeye ne sunulacak?Tam detaylı bilgim yok ama bazı durumlarda daha sonradan baskasıyla evlenmesini engelleyebiliyor mahkeme kararı ile
Konu sahibi 3. Eşi
Yine evlenip başka kadının daha başını yakmasın diye dedim
Evet niye böyle safım bilmiyorum,adam bana hiç aciyor mu üstelik vakit kaybetmeden koşup gitmiş dilekce vermiş eş çalışıyor nafakası kaldırılsin diye.Ustelik anlaşma uzatmısim kendi istemişti,buna rağmen gidip nafakanın iptalini istediHayır kendi 500 ünden vazgeçmişsin ya adama acıyıp onu diyorum.
O kadar detayını bilmiyorum ama bundan 20 sene önce bir tanıdığım yapmıştı , onunda eşinin 4. Evliliği idiÇok ilginç. Ne gerekçe ile? Mahkemeye ne sunulacak?
Yaniii, adama rapor falan aldırabilirlerse anca. Akıl ve ruh sağlığı yerinde birinin özgürlüğü kısıtlanamaz.O kadar detayını bilmiyorum ama bundan 20 sene önce bir tanıdığım yapmıştı , onunda eşinin 4. Evliliği idi
Baya olaylı bir şekilde ayrılmışlardı, muhtemelen akıl sağlığı yerinde değil demişlerdir
Konu sahibi bence bir avukatına danışsın bu konuyu
Sizin yorumlarınıza hep güvenirim doğru söylüyorsunuz evet bir oyundu tahmin ettim dava düşerse aynı gerekçelerle hakim karşısına çıkamazdim ve nafaka tazminat da yalan olurdu bunu da kk da öğrendim.Zaten bunlar olmasa da asla davayı cekmezdim.Sen deli misin? Neden boyle birsey yaptin. Imzalasa da asla mahkemeye sunma.
O cocuk buyuyecek. 500 Tl yetecek mi? Spor ayakkabi 500den fazla.
Ne kadar safsın ya...
Adamin yeniden birleselim demesi bosanmalatda yapilan bir oyun. Yeniden birlestik diye davayi dusurmek icin bu...sonra affetmis oluyorsun. Tekrar ayrilmada yeni bir gerekce sunman lazim. Bu oyun genelde hep oynanir.
Evladini ve kendini dusun artik. Evladinin gelecegini... adami bosver ne hali varsa gorsun
Size acimayan adama neden aciyorsun?
Bu adamla iletisimi kes. Her yerden engelle. Artik avukatinla muhatap olsun.
İstemezler ceplerinden para çıkmasınıEvet niye böyle safım bilmiyorum,adam bana hiç aciyor mu üstelik vakit kaybetmeden koşup gitmiş dilekce vermiş eş çalışıyor nafakası kaldırılsin diye.Ustelik anlaşma uzatmısim kendi istemişti,buna rağmen gidip nafakanın iptalini istedi
Bu arada engellesem kusurlu olmaz miyimSen deli misin? Neden boyle birsey yaptin. Imzalasa da asla mahkemeye sunma.
O cocuk buyuyecek. 500 Tl yetecek mi? Spor ayakkabi 500den fazla.
Ne kadar safsın ya...
Adamin yeniden birleselim demesi bosanmalatda yapilan bir oyun. Yeniden birlestik diye davayi dusurmek icin bu...sonra affetmis oluyorsun. Tekrar ayrilmada yeni bir gerekce sunman lazim. Bu oyun genelde hep oynanir.
Evladini ve kendini dusun artik. Evladinin gelecegini... adami bosver ne hali varsa gorsun
Size acimayan adama neden aciyorsun?
Bu adamla iletisimi kes. Her yerden engelle. Artik avukatinla muhatap olsun.
Hayır yani protokol hazırlayıp göndermiştim sadece çocuğa nafaka yazmıştım bunu imzakayabilirdi,hodri meydan diyor resmen..daha geçen yalvarıyordu davayı çek barışalım cekmesen de bari anlaşmalı olsun seninle cekismek istemiyorum demişti.İstemezler ceplerinden para çıkmasını
Bak sen çakalaHayır yani protokol hazırlayıp göndermiştim sadece çocuğa nafaka yazmıştım bunu imzakayabilirdi,hodri meydan diyor resmen..daha geçen yalvarıyordu davayı çek barışalım cekmesen de bari anlaşmalı olsun seninle cekismek istemiyorum demişti.
Belki de rapor aldırmışlardır evliliğe uygun değil diye 20 sene oldu hatırlamıyorum ama oldu böyle bir şeyYaniii, adama rapor falan aldırabilirlerse anca. Akıl ve ruh sağlığı yerinde birinin özgürlüğü kısıtlanamaz.
Ben çalışan biri olduğum için bana yazılan 500 hataliymis, düzeltmek için dilekçe vermiş şimdi mahkemeye.. Anlaşma protokolüne ondan cevap yazmadı demek.
Hayir ben esimi dava acilir acilmaz engellemistim. Avukatim soylemisti. O sadece oglumu hakimin belirledigi gunlerde gormeye geliyordu. Ben onunla hic muhatap olmadim. Oglumu kapidan aldi. Birakacagi zaman da kapiya birakiyordu. Onunla iletisimi tamamen kesmistim. Bosanma ile ilgili durumlari avukatimla gorus o bana iletir demistim. Engellersen kusurlu olmazsin. Zaten bitirmek icin dava acmissin. Hersey bitmis ki dava acmissin.Bu arada engellesem kusurlu olmaz miyim
5.kez evlenecek adamı bile alıyorlar, insan gerçekten hayret ediyor. 5 yahu. 5. 3 olsa gene anlayacağım ama 5.Belki de rapor aldırmışlardır evliliğe uygun değil diye 20 sene oldu hatırlamıyorum ama oldu böyle bir şey
Hatta o kişi 5. Evliliğini imam nikahla yaptı 5. Ye de evlendi yani
Çocukla ilgili soru sormami engelliyor demesin de..anneme sorsun çocuğu mecburi bişey varsa.Hayir ben esimi dava acilir acilmaz engellemistim. Avukatim soylemisti. O sadece oglumu hakimin belirledigi gunlerde gormeye geliyordu. Ben onunla hic muhatap olmadim. Oglumu kapidan aldi. Birakacagi zaman da kapiya birakiyordu. Onunla iletisimi tamamen kesmistim. Bosanma ile ilgili durumlari avukatimla gorus o bana iletir demistim. Engellersen kusurlu olmazsin. Zaten bitirmek icin dava acmissin. Hersey bitmis ki dava acmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?