İNTİKAM SOGUK YENEN BİR YEMEK MİDİR

Bosanma suresince sinirlerini yipratmak icin herseyi yapabiliyorlar. Cekismeli davalar biraz yipratici. Sen herseyi avukatina birak. O halleder. Yasamina devam et. Iftira atarsa bunu ispatlamak zorunda. Bunlara takilma. Hakimler bunu hergun yasadigi icin kimin yalan kimin dogru soyledigini anlayabiliyor. Hakimin belirledigi gun ve saatlerde gorustur evladini onunla. Onun disinda bu kurallardan taviz verme. Cunku taviz verdikce daha cok taviz istiyorlar, tepene cikiyorlar sonra. Net ol.
Birak neye itiraz ediyorsa etsin. Nafaka, hakimin belirledifi saatler... birak etsin... onun her istedigi olacak diye birsry yok. Mahkemeletin belirli bir takvimleri var cocuk ile babanin gorus gunleri ile ilgili ve o yasal prosedurleri uyguluyorlar. Olaki hakim hafta icine de okey dedi, sanmam da, bu kez sen itiraz edersin. Cocugumla kaliteli vakit gecirmek icin bana firsat kalmiyor diye...
Rahat ol. Avukatin herseyi halleder. Sen bu sureci avukatindan takip edersin zaten. Ama esinle gorusme yoksa cok yipratir seni. Bosanirken oyle yapiyorlar cunku. Bana avukatim onunla iletisi kes dedi. Seni telefonda kuskirtir ses kaydi yapar mahkemeye sunar. Onu her yerden engelle demisti.

Bunu bugün biri daha söyledi,sakin nuhayso olma kışkırtır ses kaydı alır vs diye.. engelleyeyim gitsin.Kiskirtmasa bile duygu sömürüsü yapar,yapmıştı da geçenlerde.Biliyor yapımı.. mahkeme ara dilekçeye cevap olarak her çarşamba 10 dk görüntülü arama izni verdi. Ben iki yıldır ayriyim ve hiç engek olmadım ne zamsn ne kadae istediyse görüştü hatta evimde vakit geçirdiler dilekçeyle talep etmeye ne gerek varsa.kesin cevap dilekçesinde sinir bozacak kanıt sunsun madem.Allah fırsat vermesin böylelerine..
Teşekkürler

Evine alma. Annenin ya da birinin nezaretinde gorussun.
Eski esim de davadan once o ayrilik donemlerinde her pazar tum gun boyunca, hafta ici de her gun okul cikisi oglumla gorustugu halde neni oglumla gorusturmuyor yazmisti dilekcesine. Bazen avukatlar da boyle seyler yazabiliyor. Bunlar sinirlerini bozmasin. Davalar bitince sular duruluyor zamanla. Sen kendi hayatina bak. Mutlu olmaya bak. Bunlar da bitecek inan. Cok mutlu olmani dilerim.

Avukatınızı bir gözden geçirin isterseniz.
“Şifreyi kendi verdi dersiniz.” Diyen avukat mı olur? Karşı taraf özel hayat hak ihlalinden tazminat davası açsa hakim veya hakime sizden bunu ispatlamanızı istese o zaman ne yapacaksınız?
Her birey tek basına bir bireydir. Evli bile olunsa insanların durması gereken noktalar olmalıdır bunun için özel hayat sınırlamaları vardır.
İspat konusundada otel konaklama bilgileri,kamera görüntüleri kamuya açık alanda yakın görüntüler veya şahitler olabilir.

Ya o konuda benim de aklım karışık.Bosanacagim derken suç işlemek istemiyorum,bunu da söyledim avukata farklı yol gösteriyor ama yine aynı kapıya çıkıyor,özel hayat gizliliği ile ilgili kapılar.Sahsin e devlet şifresini de bulmaya çalıştı,benimkini de istedi vermedim ertesi gün söylemek zorunda bıraktı girdi e devletime çıktı aldı eve gelince hemen değiştirdim

Son düzenleme:
Kendi kaşımöış ödesin sen neden vazgeçtin ki

acıma ödesin paşa paşa

imkanın varsa değiştir bu avukatı öyle avukat mı olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…