İntikam yada rezil etmek istiyorum?

ne diyeceği umrunuzda değilse neden söylemek istiyorsunuz ? bu arkadaşın sizdeki değeri nedir , o zaman neden intikam olarak adlandırıyoruz bu durumu ? amaçsızsanız neden söylüyorsunuz ? vallahi ben bişey anlamadım. sizi ararsa açık açık anlatın, beni aldattı bende kaldıramadım ayrıldım, başkasıyla yatmış diyin. Doğru ne ise söyleyin.

Tamam teşekkürler

Konudan tek intikam sonucu bu şekilde çıkıyor. Adamdan intikam almak için arkadaşına şikayet etmek çok saçma yahu
Arkadaşı umursamayacak bile dioz.. konu sahibi kendisi komik duruma düşeceek.. bizzad yakın bir akrabamdan deneyimledm.. hatta akrabam bildiği halde nasıl böyle samimiler diye baya sinir olmuştu

Tabiki kadının suçu yok zaten kadınla bi sıkıntım yok arkadaşı da gidip söylemez kimseye en yakın arkadaşı
Ya canım benim.. bunu yapman erkek arkadaşını arkadaşının gözünde rezl duruma düşürmeyecek.. tam tersi olacak.. gülecekler aralarında malzeme konusu olacak.. yakn akrabamn başına geldi biliyorum.. sen kendini yiyeceksin bunlar ne bicim arkadaş canak tutuyorlar birbirlerine diye. Ayrıca 3. Kişinin bilmesine ne gerek var.. aldatıldın ayrldn bitti gitti.. bırar gitsin. akrep burcu musun sen bakim ?

değilim :)) 3. Kişi dediğiniz zaten biliyor olayı kendisi aramak istediği için bana böyle bişey demeseydi eski sevgilim aklımdan bile geçmezdi.

değilim :)) 3. Kişi dediğiniz zaten biliyor olayı kendisi aramak istediği için bana böyle bişey demeseydi eski sevgilim aklımdan bile geçmezdi.
Allah bilir sallayacak sana.. o öyle yapmadı sen yanlş anladın falan fişman diye.. arkadaşyla konuşman bile onun gururunu okşar.. sen kimsin ? Siz kimsiniz ? Havasına bürünüp geçmişi geçmişte bırakmanız en güzel intikamdr

HuMerTurk intikam üzerinden yola çıktıysan , bu arkadaş intikam yazdı benim beynimden 239. tane senaryo geçti hiçbiri bu değildi akrep böyle boşbeleş işlerle uğraşmaz annem
Anom gülücük koyamadım hahahah.. ya anlattığım yakın akrabam akrep burcu o öyle yaptı da bende ondan şeettim öyle yani

Erkekler böyle şeyleri umursamıyor emin olun. Kendilerine karşı bir yanlışı yoksa arkadaşlarinin özel hayatlari onlar için hiç önemli değil. Rezil falan olmaz yani yapmayın bence.

Bravo aldatan insana acıyan da bi sizi gördüm:)
heralde sıkıntılı biri olduğum için koşuyordu peşimden af dileyerek
2 aydır takıldığı kadının peşinden koşuyorsa bir adam orda bir sorun vardır zaten. Bu da size yeni bir hayat dersi olsun 30’unuzdan sonra.

2 aydır takıldığı kadının peşinden koşuyorsa bir adam orda bir sorun vardır zaten. Bu da size yeni bir hayat dersi olsun 30’unuzdan sonra.
ben anlamadım ki eski mesajları okudum. temmuzda yazmış daha yüz yüze görüşmedik demiş. ee ağustosun başındayız hiç yüzyüze görüşmemiş bile olabilirler. peşinden nasıl koşmuş whatsapp dan yazarak mı anlamadım .

Sormayın gerizekalı hala evleneceğim insan sensin diyordu. Ben zaten hep tanımıyorum seni dedim. Öyleymişte

Mesajları göstereyim dediğine göre mesajla koşmuş peşinden. 2 kez görüştük diyor konu sahibi.

Yalanmı söylüyorum yüzyüze görüştük nasıl karıştırm telefonunu yahu

Sormayın gerizekalı hala evleneceğim insan sensin diyordu. Ben zaten hep tanımıyorum seni dedim. Öyleymişte

İlişkiler konusunda biraz tecrübesiz olduğunuz için evleneceği kadın olarak sizi seçmiştir. Sizinle evlenip hayatını yaşamaya devam edebilme ihtimali çok yüksekmiş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…