Çok belliydi ama...ceylin90 da banlandı:)
İkisi aynı kişi miymişşşCeylin karamelize şimdi biz muneye isim vericez sorun yoktur umarım
Ben vahşet teamden vander
Çok belliydi ama...
Dövme gibi bişey bu heralde, ikinci dövmeyi yaptırınca devamı gelir derler ya ikinci üyelik açınca devamı geliyorbaşka üyelikleri de vardır kesin
Arkadaşına anlatınca arkadaşı onu dışlayacak, diğer arkadaşlarına da anlatıp dışlatacak ex yalnız kalıp yalnız ölecek gibi bir senaryo kurmuştu muhtemelen konu sahibi her ne kadar inkar etse de.Bende intikam falan diyince senaryo kurulur haftalarca çalışılır, burnu bir daha iylesmemecisine sürtülür tarzı bir plan beklemiştim yabumu olcak yani intikamınız?
Hah evet. Konu sahibi kayboldu nedense...
Birkaç sene önce aldatılarak ayrıldım. (Eski) erkek arkadaşımın başka bir kız arkadaşı daha varmışArkadaşına anlatınca arkadaşı onu dışlayacak, diğer arkadaşlarına da anlatıp dışlatacak ex yalnız kalıp yalnız ölecek gibi bir senaryo kurmuştu muhtemelen konu sahibi her ne kadar inkar etse de.
Tüm arkadaşlar bunu der aslında her şeyden haberi var emin ol.Arkadaşı öyle biri değil birşey demez tabi onu savunur birşey demesini beklemiyorum sadece doğruyu bilsin. Bana çok şanslısın çok düzgün biri diyordu birde
Çoluk çocuk aşk yaşamaya kalkınca böyle oluyor.Arkadasina anlatip intikam almak ne ya? Ne kadar cocukca. Oldugu yerde birakin.
Ne bileyim ya ben sadece bir kere intikam aldım, adam 50 yaşına geldi neredeyse, hala birine güvenip evlenemediArkadaşına anlatınca arkadaşı onu dışlayacak, diğer arkadaşlarına da anlatıp dışlatacak ex yalnız kalıp yalnız ölecek gibi bir senaryo kurmuştu muhtemelen konu sahibi her ne kadar inkar etse de.
Ahaha o nasıl bir intikammış acabaNe bileyim ya ben sadece bir kere intikam aldım, adam 50 yaşına geldi neredeyse, hala birine güvenip evlenemedi
Taşlarlar beni boşverAhaha o nasıl bir intikammış acaba
Muhatap olma ignore etArkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Taşlarlar beni boşver18 yasin deli dolu kafasıyla yapılmış şeylerdi
Yalvardı ağladı diyo ya, ahahahaha. Sanki kapısında yattı, penceresinden bir kamyon gül döktürdü, üzüntüden 50 kiloya düştü sanki adam. Altı üstü totoyu koltuğa yayıp telefon açmış.İkisi aynı kişi miymişşş
bu kızcağız da ne taktı altı üstü iki aylık ilişkiye yahu. Bin kez boşver yol ver dedik burda
içinde kalacaksa eğer yazabilirsin ama konu uzar haberin olsun. onun yerine temizce işin içinden çıkmak daha akıllıca olabilir.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Bu dediklerinizi yapsa dahi o adamdan bir yol olmazdı zatennnnYalvardı ağladı diyo ya, ahahahaha. Sanki kapısında yattı, penceresinden bir kamyon gül döktürdü, üzüntüden 50 kiloya düştü sanki adam. Altı üstü totoyu koltuğa yayıp telefon açmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?