- Konu Sahibi Sensizim43
-
bana sözler verdi nisanlancaktik ailem onun ailesi herkez biliyordu ve bi anda karsima cikip ben seninle oynadim dalga gectim falan diyip durdu arkadaslarina ona 2 senemi verdim ve o bu sekilde gidemez buna izin veremem.
Ben yarin okuluna gidip onu arkadaslarin önünde rezil edicem ve bi fotorafi var bende forotafta alninda ben bir essegim yaziyo onu 20-30 adet cikartip arkadaslarin önünde yüzüne firlaticam.
Ve icim rahatlicakmi bilmiyorum ama hic birsey yapmadan pisman olacagima birsey yaparak pisman olmayi tercih ederim. Ve bu sadece bununla kalmasini istemiyorum 4 ay sonra dogum günü var o gün ona büyük bi süpriz hazirlamak istiyorum.
Bende daha önce intikam almak istedim baska insanlardan ama yapmadim ama busefer baska.
Bu bahsettiğin şeyler kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bazen susup sessiz kalmak, o insanı yok saymak en güzel intikamdır.
Bu bahsettiğin şeyler kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bazen susup sessiz kalmak, o insanı yok saymak en güzel intikamdır.
Haklisiniz ama bu intikam atesi 2 aydir icimde beni yiyip bitiriyor bu sekilde unutmam imkansiz gibi..
ve ben bu durumdan artik kurtulmak istiyorum.
2 aydir intikam istiyor icimdeki sey.. ama 6 ay önce ayrildik bu intikam daha yeni yeni geliyor. o yüzden internette arastirmaya girdim ve 1 haftadir bakiniyordum buraya üye oldum cagre ariyorum vallah önerileriniz varsa söylesin fikirleriniz .
cünki ne olursa olsun vaz gecvmiyecegime söz verdim.
cok kötü bi durum yaaa
Haklisiniz ama bu intikam atesi 2 aydir icimde beni yiyip bitiriyor bu sekilde unutmam imkansiz gibi..
ve ben bu durumdan artik kurtulmak istiyorum.
2 aydir intikam istiyor icimdeki sey.. ama 6 ay önce ayrildik bu intikam daha yeni yeni geliyor. o yüzden internette arastirmaya girdim ve 1 haftadir bakiniyordum buraya üye oldum cagre ariyorum vallah önerileriniz varsa söylesin fikirleriniz .
cünki ne olursa olsun vaz gecvmiyecegime söz verdim.
cok kötü bi durum yaaa
Peki suçu nedir ?
Seninle oynadım demesi birşey ifade etmez.İnsan 2 sene oyun oynamaz.
Bir şekilde bitmesi gerekiyormuş.Demek ki seni sevmemiş.
Kimseyi,seni sevmedi diye cezalandıramazsın.
Unutma ki 3. sayfa haberlerinde de intikam için yaptıklarını söylüyorlar.
Tehlikeli bir duygu bu.Kendine zarar verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?