Intikam

alemsin canım..kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

keskin sirke küpüne zarar demiş atalarımız...zaman her şeyin ilacıdır...inan bu duyguların geçecek...şimdi geçmeyecek gibi gelse de...bence de en iyi intikam umursamamak ve keyfine bakmaktır.

İki yıllık bir ilişki diyorsunuz. Alay etmek isteyen erkek iki yıl çıkmaz bence buraya yazmadığınız şeyler var.

Merhaba..

Aynı uyarıyı bir kaç konu da,bir kaç arkadaşa yapmıştık..

Ama sanırım takip edilmesi gerekiyor yorumlar ve yorum sahiplerini, çünkü uyarılarımız pek etkili olmamış.

Konulara inanmayanlar,konuları fake bulanlar,konuları çocuksu bulanlar vs vs lütfen Geyik başlığında ilgili bir konuya yönelsinler..

Konu içerinde bir daha konu dışı ve alayvari mesajlar görmek istemiyoruz..
Akabinde forum kuralları uygulanacaktır..

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
İnsan ezilen gururunu onarmak için hep intikam yolunu seçer, ona inat çok mutlu olacağım demek bile öyle; ama asıl olması gereken affedebilmeyi becermektir.

Madem kararlısınız:
-Yakın bir arkadaşıyla çıkabilirsiniz.
-Size yaptıklarını ailesine anlatabilirsiniz.
-Fake profil oluşturup ilgisini çekip buluşma ayarlayıp karşısında alay edebilirsiniz.
-O fotoğrafı ortak çevrenize mail atabilirsiniz, altına da onunla ilgili bişeyler yazarsınız.

Malına, canına zarar vermek de var tabi...

İki yıllık bir ilişki diyorsunuz. Alay etmek isteyen erkek iki yıl çıkmaz bence buraya yazmadığınız şeyler var.

istiyorsan bastan sona gecerdigimiz günleri anlatayim tabiki kisadan özet geciyorum durduk yere intikam alcak degilim herhalde demekki birsey varki intikam istiyordum.
neden cikmasin ayni anda baskalariylada cikabilen birileri varsa ??
neyse ya

bütün hayat hikayemi yazsam okuyup cvp verecekmisin??
allah askina ya abartmayalim birsey sorduk istedik araya senin gibi sacmayanlar cikiyor. madem konuyla ilgilenmiyorsun veya anlatmadigim seyler var diye düsünüyorsun neden yazma geregi duyuorsunki.

Ahh ah bu duyguyu cok iyi bilirim : ) senin intikam alma planlarin masummus yine. Ben kendisi celimsiz ve mor gozlu oldugu icin herkese aslinda onun eroinman oldugunu soylemeyi dusundum simdi akil vermek gibi olmasin ama hatta bi ara birilerini bulup dovdurtmeyi dusundum. Millete falan soruyodum adam dovecek guvenilir biri var mi diye. Neler neler.. Ama hicbirini yapmadim. Bin kere bela okudum belki, bin kerede de tovbe dedim. Sonunda Allah'a havale ettim. Allah'indan bulsun! Artik hic ama hic umrumda degil. Diyecegim o ki, gercekten zamanla geciyor. Cok zor bi durum biliyorum gururun kirilmis ama dusunmemeye calis, ilgilenme, ne hali varsa gorsun de ve yoluna bak bence. Onun yaptigi zaten yanina kar kalmaz : )

Yıldız Tilbe ne demiş:

Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım, senin önündne geçip sana bakmayacağım.

Şaka bir yana en güzel intikam onu yok saymak, hayatına devam etmektir. Giyin süslen, gez dolaş.. O onun arkasından üzülmeni, ağlamanı hatta İNTİKAM ALMANI bekleyecektir ama tüm bunlar onu mutlu etmekten bir işe yaramaz. Seni üzen birisini niye mutlu edip, onu egosunu tatmin edesin ki. Senin yapacağın hiçbirşey onu üzmez, rezil etmez . Mesela o fotoğraf. O senden önce arkadaşlarına çoktan gösterip, haline gülüp eğlenmiştir ki :)

Ama illa intikam almak istiyorum diyorsan amonra sana güzel fikirler verebilir. Hatun intikam tanrıçası resmen(amonra affına sığınıyorum bu arada)

BÜDÜT:

Arkadaş en doğru kararı vermiş. Büyüklük göstermiş tebrik ediyorum kendisini...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…