- Konu Sahibi Sensizim43
-
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Bir genç kız,her zaman zerafetini korumalı.
Öfke ve hiddet bayanları çirkinleştirir.
İnanmıyorsan bağıran,kavga eden kadınlara bir bak,ne kadar çirkin olduklarını göreceksin.
Sen kendine saygın icabı susup yoluna devam etmelisin.
Ne kadar zarif ve asil davranırsan o kadar takdir toplarsın.Eninde sonunda çevrendekiler,o çocuğa "sen bu kızı kaçırdın,hiç dediğin gibi değilmiş,çok kaliteli kızmış" derler,böylece pişman olur.
Böyle olay yaratırsan herkes ona "haklıymışsın" diyecek.O da "ucuz kurtulmuşum,gördünüz mü iyi yapmışım" diyecek.
Hangi yolu tercih edeceğin sana kalmış.
Vallaha neyin dogru neyin yanlis olduguna kararsiz kaldim :S
arkadaslarin sirtindan vurmasi söyleki onlari sikayet edip ceza aldilar ve daha baska seylerde var. yani bu iyi olurdu bunu kullanmak.
ama bana karsi en ufak birsey yapamaz cünki elimde büyük kozlar var ailesiylede ilgili olan.
Okadar abartmak istemedigim icin ailesini karistirmakta istemedigim icin onlari sonraya sakliyorum belki lazim olur.
ya mutlu olmak gülmek eglenmek dogru güzel en güzel cvp susmak olur ama yapamiyorum okadar sustum tatil yaptim ama hala duruyor icimde..
buraya üye olmadan önce kesinlikle yapicam deyip hersey hazirlamistim simdi ise cok kararsizim
Bu bahsettiğin şeyler kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bazen susup sessiz kalmak, o insanı yok saymak en güzel intikamdır.
Sakın yanlış anlama, sana sevgilini affet falan demiyorum ama bu sözü çok severim; "Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, onu bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir." (Şems'i Tebrizi )
Vallaha neyin dogru neyin yanlis olduguna kararsiz kaldim :S
arkadaslarin sirtindan vurmasi söyleki onlari sikayet edip ceza aldilar ve daha baska seylerde var. yani bu iyi olurdu bunu kullanmak.
ama bana karsi en ufak birsey yapamaz cünki elimde büyük kozlar var ailesiylede ilgili olan.
Okadar abartmak istemedigim icin ailesini karistirmakta istemedigim icin onlari sonraya sakliyorum belki lazim olur.
ya mutlu olmak gülmek eglenmek dogru güzel en güzel cvp susmak olur ama yapamiyorum okadar sustum tatil yaptim ama hala duruyor icimde..
buraya üye olmadan önce kesinlikle yapicam deyip hersey hazirlamistim simdi ise cok kararsizim
Sakın yanlış anlama, sana sevgilini affet falan demiyorum ama bu sözü çok severim; "Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, onu bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir." (Şems'i Tebrizi )
bencede arkadaşım hiç uğraşma büyüklük sende kalsın....Allah'a havale et...
yasin herhalde 16 ya da 17...
Haklisin dogru bende artk öyle yapiyorum.
hiç kimse, senin kendini düşüreceğin kadar küçük düşüremez seni.
al eline bi bira, git sahile iç, bağır hiçbişeyin kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?