Intikam

bu yapacagim ilk sey olacak intikamimi dogum gününde alacagim ve ozamana kadar birseyler bulmaya calisiyorum.
ben film izlemedimmi oyunlar arkadslarla disarlara cikmak gezmek herseyi yaptim denedim ama olmadi olmuyordu. ve artik son duruma geldim karar verdim ve yapmak istedigim sey büyük birsey olmali.
bana da basta cok sacma kendimi kücük düsürecegim geliyordu evet bu dogruydu ama suanda hic birsey umrumda degil tek istedigim onun ettigi sözleri ona yedirmek. tek istedigim en azindan bi kac saniyelikte olsa onun yüzünün düsmesi. ve bu fotorafi benden silmemi istedi kimse ye göstermemi beni rezil etme falan demisti bunun ona koyacagini cok ama cok iyi biliyorum arkadaslarina da onlarin sirtindan vurdugunu da ispatlicam ayni anda yüzüne diyecegim sözler bu resimler ve üstüne arkadaslarini nasil sirtindan vurdugunu ama kimseye caktirmadigini göstererek onun orda herkezin önünde rezil edicegimi ve birbinire düsecekler amacim zaten simdilik bu. ama bunun devamida gelecek. 4 ay sonra dogum günü var süpriz büyük bir süpriz yapmam gerek.

Sen bizi hiç dinlemiyorsun. Yap ve gör nasıl rezil olacaksın bu seferde buraya konu açarsın rezil oldum diye

Senin yine iki aymış, ben 9 aydır nasıl intikam alsam diye düşünüyorum ama hiçbirşeyi de kendime yakıştıramayıp sonunda yine Allah a havale ediyorum.. bir gün ah etmekten de vazgecicem belki ama şu anki hissiyatımı benden başka kimse bilemez..
Sen yine de sakin olmaya bak, yaptığın herşey sana geri döner derler.. iyi şeyler düşünmeye çalış.. intikam için harcayacağın enerjiyi başka şeylere yönelt.. hırsın geçmez belki ama biraz kendini frenlersin..

bnce resimleri suratına fırlatma okulda panoya duvarlara fln as o cok sinirlencektr belki sana bagrp cagrr sende karsısında gülersin bn yapmadım canımmm der kacarsın bu bile içini sogutur
dogm günnde bişe yapmana gerek yok

Ben sizlerin yazdiklarinizi okuyorum ve dinliyorum ama bunu bi cok insandan duydugum icin baska sekilde cvp veriyorum tek istegim vallah fikirleriniz.
evet bu duygu berbat birsey 9 ay cekmisin nekadar kötü -.-
bende allaha havale ediyorum ama yinede buluyor beni iste napiyim.
eger sevmiyorum deyip birakip gitseydi yine icime atardoim ama arkamdan dalga gectim oynadim demesi arkadaslarina ve bana okadar yalanlar söylemesi hepsi sonradan ortaya cika cika daha kötü oldum.
ailemin önünde kücük düstüm zaten baska insanlarin önünde düssem ne olur.
onun bana yaptigi o igrenc duygulari onada hissetirmek bana iyi gelecek.
insan durduk yere intikam almak istemez veya gercekten yapmaz.
ben yapmak istiyorum istesem giderim biriyle cikarim veya baska kötü seyler ama bu sekilde elime birsey gecmez zaten sevmiyodu ona koymaz hatta rezil olurum dediginiz gibi.
o yüzden baska sekilde hareket etmek ve bana zarar gelmicek birsekilde.

Komik buldum ben. Kusura bakmayın ama biri benden bu şekilde intikam almaya kalksa; Kreşte Müsamere mi var derdim....

En büyük tepki tepkisizliktir kimi zaman. Siz ağırlığınızı koruyun ki onun seviyesine inmeyin...

seni anlıyorum acı çekiyosun ama, sadece kendine eziyet ettiğinin farkındamısın
ne yaparsan yap onun umrunda olmayacak belki bir iki gün lafın olur, sonra unutulur
6 ay olmuş, o unutmuş, sende unut artık, kendine bak, giyin süslen, gez toz, yeni aşklara kapını açık tut, artık düşünme onu

Son düzenleme:
sen o resmi attıgında onun gercekten etkilenip üzüleceğini mi düşünüyorsun?
kocaman bi kahkaha atıp seni dinlemeyecek bile, sonra oradan nasıl kaçacagını şaşırırsın, ama sen bilirsin, bunun adı asla intikam değil..

Eski erkek arkadaşınıza, asla unutamayacağı, ama keyifle hatırlayacağı, şenlikli bir doğum günü organizasyonu yaşatmak istiyorsanız, siz bilirsiniz. Daha ne diyelim biz...

senı ıyı anlıyorum bende olsam bende ıntıkam almaya calısırdım ,bence su resım fıkrı ıyımıs ama sonra uzatma dogum gunu felan sonra basına bela olur degmez yanı belkı onun elınde de baska bısey kalmıstır sen kötü olursun ,ama resım olayını bende olsam yapardım,edepsız bı de dalga gectım demesıne ne gerek vardı

onu yok sayarak zaten en büyük intikamı almış olursun cnm. hiç kendini yormada üzmede. hayatını yaşamaya gülüp eğlenmene bak. senin sinir olduğunu felan gördüğü sürece hoşuna gider. sen gül eğlen.

tam da bugünlerde konuna benzer bir durum yaşıyorum üstelik daha kötü benimkisi. onunla konuştuğum en özellerimizi başkalarından duyuyorum. 3.4.belkide 5.şahıslar benim eski sevgilimle "beraber olmadığımı" biliyor. daha dün böle bir konu açtım ben de ama en iyisinin sessiz sakin kalıp seviyesine inmemek olduğunu düşünüyorum intikam ateşi döner dolaşır insanın kendini yakar

ıgg en iğrenç erkek tipi... dedikoducu...
geçmiş olsun canım en iyisini yapıyosun
:13:

bence çocukluk olur yüzüne fotoları atmak arkadaşlarına nekadar rezil olabilir ki?
İntikam bu kadar basit şeylerle anılmamalı kutsaldır bana göre ve yerine göredir vee her şey için değerdir öyle kolay değil şu intikam lafı.
Sen hazmedemiyorsun bunu ama 2 yıldabaşka hiç bir şey mi düşünmedin bu nefret değil kin..
Hayat öyle bir yol ki aniden toslar bir insan zamanında yaptığı tüm hatalara.
Unut git mutlu olmaya bak onu takma artık öyle küçük insanların seviyesine inmek yakışmazz..
Hiçliğinde bırak onu.

Onu umursamzsan,onunla ilgilenmezsen onu degersiz görmedigini o hissetitigi anda intikam almis olucaksin zaten.
Ama sen onunla intikamda olsa ilgilendikce o kendini birsey sanicak.Salla gitsin kurtulduguna sükret allaha haval et!!!!

intikam alayım derken rezil olucaksın kendini küçülteceksin...sonra herkes dicekki erkek arkladaşına '' kardeşim iyiki bu kızdan ayrılmışsın nekdar basitmiş en iyisini yapmışsın'' bunumu duymak istersin...
intikam işini bence Cenab-ı Allah a bırak o çok güzel intikamını alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…