- Konu Sahibi Sensizim43
-
bu yapacagim ilk sey olacak intikamimi dogum gününde alacagim ve ozamana kadar birseyler bulmaya calisiyorum.
ben film izlemedimmi oyunlar arkadslarla disarlara cikmak gezmek herseyi yaptim denedim ama olmadi olmuyordu. ve artik son duruma geldim karar verdim ve yapmak istedigim sey büyük birsey olmali.
bana da basta cok sacma kendimi kücük düsürecegim geliyordu evet bu dogruydu ama suanda hic birsey umrumda degil tek istedigim onun ettigi sözleri ona yedirmek. tek istedigim en azindan bi kac saniyelikte olsa onun yüzünün düsmesi. ve bu fotorafi benden silmemi istedi kimse ye göstermemi beni rezil etme falan demisti bunun ona koyacagini cok ama cok iyi biliyorum arkadaslarina da onlarin sirtindan vurdugunu da ispatlicam ayni anda yüzüne diyecegim sözler bu resimler ve üstüne arkadaslarini nasil sirtindan vurdugunu ama kimseye caktirmadigini göstererek onun orda herkezin önünde rezil edicegimi ve birbinire düsecekler amacim zaten simdilik bu. ama bunun devamida gelecek. 4 ay sonra dogum günü var süpriz büyük bir süpriz yapmam gerek.
Haklisiniz ama bu intikam atesi 2 aydir icimde beni yiyip bitiriyor bu sekilde unutmam imkansiz gibi..
ve ben bu durumdan artik kurtulmak istiyorum.
2 aydir intikam istiyor icimdeki sey.. ama 6 ay önce ayrildik bu intikam daha yeni yeni geliyor. o yüzden internette arastirmaya girdim ve 1 haftadir bakiniyordum buraya üye oldum cagre ariyorum vallah önerileriniz varsa söylesin fikirleriniz .
cünki ne olursa olsun vaz gecvmiyecegime söz verdim.
cok kötü bi durum yaaa
tam da bugünlerde konuna benzer bir durum yaşıyorum üstelik daha kötü benimkisi. onunla konuştuğum en özellerimizi başkalarından duyuyorum. 3.4.belkide 5.şahıslar benim eski sevgilimle "beraber olmadığımı" biliyor. daha dün böle bir konu açtım ben de ama en iyisinin sessiz sakin kalıp seviyesine inmemek olduğunu düşünüyorum intikam ateşi döner dolaşır insanın kendini yakar
ıgg en iğrenç erkek tipi... dedikoducu...
geçmiş olsun canım en iyisini yapıyosun:13:
Bana sözler verdi nisanlancaktik ailem onun ailesi herkez biliyordu ve bi anda karsima cikip ben seninle oynadim dalga gectim falan diyip durdu arkadaslarina ona 2 senemi verdim ve o bu sekilde gidemez buna izin veremem.
ben yarin okuluna gidip onu arkadaslarin önünde rezil edicem ve bi fotorafi var bende forotafta alninda ben bir essegim yaziyo onu 20-30 adet cikartip arkadaslarin önünde yüzüne firlaticam.
ve icim rahatlicakmi bilmiyorum ama hic birsey yapmadan pisman olacagima birsey yaparak pisman olmayi tercih ederim. ve bu sadece bununla kalmasini istemiyorum 4 ay sonra dogum günü var o gün ona büyük bi süpriz hazirlamak istiyorum.
bende daha önce intikam almak istedim baska insanlardan ama yapmadim ama busefer baska.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?