- Konu Sahibi Sensizim43
canım senin yaşın kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dediğini yaparsan insanlar sana acır, onu rezil edecek bi durum değil ki alnında eşşeğim yazan fotoları dağıtmak... erkekler makara yapar güler geçerlerbu duruma.insanlar üzülür senin için zavallı derler sakın yapma...kendine güven, hiç yokmuş gibi davran mutlu ol ama mutlu olcam derken abartma, senin güçlü olduğunu görünce mal gibi kalır gerizekalı...
Nicki "kindar" olan bir arkadaşımız bile bu yorumu yapmış, bari bunu ciddiye al![]()
yok öyle birsey yapamaz yapgiti an sonucuna katlanak olan o oldugu icin.
Vallaha neyin dogru neyin yanlis olduguna kararsiz kaldim :S
arkadaslarin sirtindan vurmasi söyleki onlari sikayet edip ceza aldilar ve daha baska seylerde var. yani bu iyi olurdu bunu kullanmak.
ama bana karsi en ufak birsey yapamaz cünki elimde büyük kozlar var ailesiylede ilgili olan.
Okadar abartmak istemedigim icin ailesini karistirmakta istemedigim icin onlari sonraya sakliyorum belki lazim olur.
ya mutlu olmak gülmek eglenmek dogru güzel en güzel cvp susmak olur ama yapamiyorum okadar sustum tatil yaptim ama hala duruyor icimde..
buraya üye olmadan önce kesinlikle yapicam deyip hersey hazirlamistim simdi ise cok kararsizim
kesinlikle yanlış olur böyle şeyler sonunçta iyi veya kötü bir ilişki yaşanmış ilişki bittikten sonra birbirinize karşı çirkinleşmeye gerek yok diye düşünüyorum şimdi sen onu rezil edeceksin o seni rezil edecek sen dahada sinir olacaksın öfken büyüyecek o ise ayyy iyiki ayrılmışım bu kızdan diyecek çünkü yaptıkların onun gözünde seni hepten küçültecek ve değersizleştirecek hiç gerek yok derim böyle şeylere bittiyse bitti seni sevmeyeni değer vermeyeni sil bir kalemde ve dediğim gibi onu sonsuza dek kafandan çıkar bundan sonraki hayatına bak mutlu ol emin ol ki sen izin verirsen tekrar bir ilişkin olup onunla olduğundan çok daha mutlu olacaksın yeterki onu aklından çıkar ve onu düşünüp kalbinine duvar örme ulaşılır kıl aşk seni bulur
Hayatimda ilk kez böyle bi durumla karsi karsiyayim.
napcami bilmemem veya böyle düsüncelere girmem normal degilmi ??
Bunlari yasayarak olgunlasir diye biliyorum ben o yüzden öyle demene gerek yok. cünki bende istemezdim böyle olsun veya böyle sacma seylere gireyim ama hayat bu malasef yapcak bisiyok-