Intikam

bu dediğini yaparsan insanlar sana acır, onu rezil edecek bi durum değil ki alnında eşşeğim yazan fotoları dağıtmak... erkekler makara yapar güler geçerlerbu duruma.insanlar üzülür senin için zavallı derler sakın yapma...kendine güven, hiç yokmuş gibi davran mutlu ol ama mutlu olcam derken abartma, senin güçlü olduğunu görünce mal gibi kalır gerizekalı...

canım bu eşek olayı ultra çocukça.eğer ilkokula gitmiyorsan bunu yapma.eğer ilkokuldaysan yap utanıp siniri bozulur o zaman ama daha büyükse sadece güler,alay eder seninle.
ben senin yerinde olsam takarım yeni sevgiliyi geçerim önünden en bakımlı halimle.:34:

bu dediğini yaparsan insanlar sana acır, onu rezil edecek bi durum değil ki alnında eşşeğim yazan fotoları dağıtmak... erkekler makara yapar güler geçerlerbu duruma.insanlar üzülür senin için zavallı derler sakın yapma...kendine güven, hiç yokmuş gibi davran mutlu ol ama mutlu olcam derken abartma, senin güçlü olduğunu görünce mal gibi kalır gerizekalı...

Nicki "kindar" olan bir arkadaşımız bile bu yorumu yapmış, bari bunu ciddiye al :7:

Ben yokkene baya yazanlar olmus :))
19 yasindayim.
burda yeni oldugum icin cok karisik geliyor burasi kusura bakmayin.
vallah bende napcagimi sasirdim intikamim bu degilki yapcagim resim olayi yarin okulunda olacak intikamim 4 ay sonra gerceklestirmek istiyorum bunu daha öncede yazmistim herhalde acik yazmamisim.
intikam icin fikirler istiyorum siz beni vaz gecirmeye calisiyorsunuz :D :D :D
SIzler böyle dedikce kafam karisiyor yaaa.. sizin dediginiz gibi dogrusu bosvermek ahh ahh su icimdekine de söz gecirebilsem..
Vallah o resim ona koyacak onu biliyorum 100%
ki orda gercek yüzünü göstermis olacagim sonucta arkadaslarina aci gercekleri söylemis olacagim. arkadas dost bildigi o hayvanin nasil onlarin sirtindan vurdugunu göstermek onu yalniz birakmaya yol acmak icin iyi bi fikir.

Koluma birini takmasini bende bilirim ama buseferde aa bak hemenb birini bulmus olur olmadik seyler diyecekler bu daha kötü degilmi??

bence kendini küçük düşürme derim onun için planlar yapman intikam almaya çabalaman bile onun gözünde beni hala unutamamış ki benle uğraşıyor diye bir imaj bırakır ondan intikam almak istiyorsan onu unut umursama ve çok mutlu ol gördüğünde yüzüne bile bakma hiç olmamış ve hayatına hiç girmemiş gibi davran

Sonuçta iki yıllık bir birlikteliğiniz varmış..
Sizin yaptığınızın çok daha kötüsünü yapabilecek şeyler vardır elbet ondanda..

Emin olun ki onun yandığından daha fazla yanarsınız..

Artık karar sizin ? Bu kadar insan öylesine birşey söylemiyor..

Allah'a havale edin.. Siz istemesenizde hakkınız alınır..

Vallaha neyin dogru neyin yanlis olduguna kararsiz kaldim :S

arkadaslarin sirtindan vurmasi söyleki onlari sikayet edip ceza aldilar ve daha baska seylerde var. yani bu iyi olurdu bunu kullanmak.
ama bana karsi en ufak birsey yapamaz cünki elimde büyük kozlar var ailesiylede ilgili olan.
Okadar abartmak istemedigim icin ailesini karistirmakta istemedigim icin onlari sonraya sakliyorum belki lazim olur.

ya mutlu olmak gülmek eglenmek dogru güzel en güzel cvp susmak olur ama yapamiyorum okadar sustum tatil yaptim ama hala duruyor icimde..
buraya üye olmadan önce kesinlikle yapicam deyip hersey hazirlamistim simdi ise cok kararsizim

sırf ona göstermelik olsun diye birini koluna takman yanlış olur bence bir süre kafanı dinle hiç umursama onu zamanında hayatına gerçek anlamda biri girerse o zaman zaten görür ama göstermelik onun için hiç birşey yapam en büyük intikam ona onun bir hiç olduğunu hissettirmek olur adını ağzına bile alma derim kimseyede güvenip onun hakkında iyi veya kötü bişeyler anlatma kulağına gidip onu unutamadığını düşünmesin

yok öyle birsey yapamaz yapgiti an sonucuna katlanak olan o oldugu icin.

hadi bunu yapamaz diyelim ama çevrene senin için bu kız şöyle böyle demesi bile senin hayatını mahvetmeye yeter emin ol.ilişkilerin arkasından da o ilişkiye saygı duymak gerekir.gidenin arkasından konuşmamak iş çevirmemek bir erdemdir.yaşın küçük değil.ama 11 yaşında gibi sözlerin.aklını başına al.biraz olgunlaşmanın vakti gelmiş.

Hayatimda ilk kez böyle bi durumla karsi karsiyayim.
napcami bilmemem veya böyle düsüncelere girmem normal degilmi ??
Bunlari yasayarak olgunlasir diye biliyorum ben o yüzden öyle demene gerek yok. cünki bende istemezdim böyle olsun veya böyle sacma seylere gireyim ama hayat bu malasef yapcak bisiyok-

Vallaha neyin dogru neyin yanlis olduguna kararsiz kaldim :S

arkadaslarin sirtindan vurmasi söyleki onlari sikayet edip ceza aldilar ve daha baska seylerde var. yani bu iyi olurdu bunu kullanmak.
ama bana karsi en ufak birsey yapamaz cünki elimde büyük kozlar var ailesiylede ilgili olan.
Okadar abartmak istemedigim icin ailesini karistirmakta istemedigim icin onlari sonraya sakliyorum belki lazim olur.

ya mutlu olmak gülmek eglenmek dogru güzel en güzel cvp susmak olur ama yapamiyorum okadar sustum tatil yaptim ama hala duruyor icimde..
buraya üye olmadan önce kesinlikle yapicam deyip hersey hazirlamistim simdi ise cok kararsizim

kesinlikle yanlış olur böyle şeyler sonunçta iyi veya kötü bir ilişki yaşanmış ilişki bittikten sonra birbirinize karşı çirkinleşmeye gerek yok diye düşünüyorum şimdi sen onu rezil edeceksin o seni rezil edecek sen dahada sinir olacaksın öfken büyüyecek o ise ayyy iyiki ayrılmışım bu kızdan diyecek çünkü yaptıkların onun gözünde seni hepten küçültecek ve değersizleştirecek hiç gerek yok derim böyle şeylere bittiyse bitti seni sevmeyeni değer vermeyeni sil bir kalemde ve dediğim gibi onu sonsuza dek kafandan çıkar bundan sonraki hayatına bak mutlu ol emin ol ki sen izin verirsen tekrar bir ilişkin olup onunla olduğundan çok daha mutlu olacaksın yeterki onu aklından çıkar ve onu düşünüp kalbinine duvar örme ulaşılır kıl aşk seni bulur

kesinlikle yanlış olur böyle şeyler sonunçta iyi veya kötü bir ilişki yaşanmış ilişki bittikten sonra birbirinize karşı çirkinleşmeye gerek yok diye düşünüyorum şimdi sen onu rezil edeceksin o seni rezil edecek sen dahada sinir olacaksın öfken büyüyecek o ise ayyy iyiki ayrılmışım bu kızdan diyecek çünkü yaptıkların onun gözünde seni hepten küçültecek ve değersizleştirecek hiç gerek yok derim böyle şeylere bittiyse bitti seni sevmeyeni değer vermeyeni sil bir kalemde ve dediğim gibi onu sonsuza dek kafandan çıkar bundan sonraki hayatına bak mutlu ol emin ol ki sen izin verirsen tekrar bir ilişkin olup onunla olduğundan çok daha mutlu olacaksın yeterki onu aklından çıkar ve onu düşünüp kalbinine duvar örme ulaşılır kıl aşk seni bulur

Evet haklisin... off nekadar büyük bi karar vermek zorundayim bi taraftan arkadaslar yapma bi taraftan hep birlikte gidip yapalim yüzü degisecek bunu yanina birakmicaz.
Bende isterim mutlu olmayi ama bu srfsiz bitürlü cikmadi gitti hayatimdan.
en gicigida beni sorup duruyor arkadaslarina ki ztn benden haber alamiyor.
yapsammi yapmasammi :S

Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bir genç kız,her zaman zerafetini korumalı.
Öfke ve hiddet bayanları çirkinleştirir.
İnanmıyorsan bağıran,kavga eden kadınlara bir bak,ne kadar çirkin olduklarını göreceksin.

Sen kendine saygın icabı susup yoluna devam etmelisin.
Ne kadar zarif ve asil davranırsan o kadar takdir toplarsın.Eninde sonunda çevrendekiler,o çocuğa "sen bu kızı kaçırdın,hiç dediğin gibi değilmiş,çok kaliteli kızmış" derler,böylece pişman olur.

Böyle olay yaratırsan herkes ona "haklıymışsın" diyecek.O da "ucuz kurtulmuşum,gördünüz mü iyi yapmışım" diyecek.
Hangi yolu tercih edeceğin sana kalmış.

Hayatimda ilk kez böyle bi durumla karsi karsiyayim.
napcami bilmemem veya böyle düsüncelere girmem normal degilmi ??
Bunlari yasayarak olgunlasir diye biliyorum ben o yüzden öyle demene gerek yok. cünki bende istemezdim böyle olsun veya böyle sacma seylere gireyim ama hayat bu malasef yapcak bisiyok-

Çok gençsiniz, hayatta daha nelerle nelerle karşılaşacaksınız...

Ancak her seferinde öfkenize yenilip, insanları acıtmak maksadıyla kendi saygınlığınızı gözden çıkaracak olursanız, çok fazla yıpranırsınız. Bırakın, düşünmeyin, yok sayın gitsin. İleride o adamla iki yıl geçirdiğinize değil aylarca nefret beslediğinize yanarsınız.

Back
X