İntralipid serum kullananlar

Tesekkurler bilgi icin :) yuksek cikarsa sanirim kortizon + intralipid oneriyorlar. Ancak kortizonun yan etkileri fazla oldugundan 10. haftadan sonra kesmeleri gerekiyormus. Kafama takilan 10. haftadan sonra otoimmun hastasi oldugumdan kortizonu ve intralipidi kesince ,vucut tekrar saldirip bebegi oldurmuyor mu acaba? BIr de gebelik asisi uygulamasi ile cozulebilir dedi bir doktor. O nedir? etkili midir acaba?

Uygulanan kortizon oldukca dusuk dozda, yan etkisi eğer sodyum ve tuzdan fakir beslenirseniz neredeyse sifir. Intralipidde ben 12. haftaya gittim. Anti tposu 1000 uzeri olan 2 arkadas 16. haftaya dek kullandi. Gebelik asisi oneren hekimler de var. Bende uygulanmadi.

Tesekkurler bilgiler icin :) peki yumurta toplamadan kac ay once vitaminlare baslaniyor? 2 ay yeterli mi yoksa en az 3 ay mi olmasi lazim ?Arginin , resveratrol gibi vitaminler kullnadiniz mi acaba?

Tesekkurler bilgiler icin :) peki yumurta toplamadan kac ay once vitaminlare baslaniyor? 2 ay yeterli mi yoksa en az 3 ay mi olmasi lazim ?Arginin , resveratrol gibi vitaminler kullnadiniz mi acaba?
Arginin hayir restravatiol evet. En az 90 gun once baslanmali.

Doktorun kim canım

Glifor neden kullandınız

İntralipid serum tedavisi olan var mı aranızda serumu nasıl bulabiliriz ? Bulunduğum ilde hiç bir eczana bilmiyorum diyor doktor kendiniz bulmalısınız hastaneee yok dedi ve üniversitenin tüp bebek merkezinde tedaviye başladık .

Intralipid serumu nereden temin etmiştiniz .

Merhabalar, doktorunuz bu serumu ne için önerdi size. Kısaca hikayenizi öğrenebilir miyim

Merhabalar, doktorunuz bu serumu ne için önerdi size. Kısaca hikayenizi öğrenebilir miyim
Şuan tedavi için global f kullanıyorum . İkinci tüp bebek denemem transfer zamanı açıklayacağını söyledi intralipid tedavi uygulayalım bağışıklık adına ama bu serum biz de yok siz dışardan temin etmelisiniz bulmak zor olabilir dedi biz de şimdiden var mı diye araştırdık fakat bulunduğumuz ilde adını dahi bilen eczane yok.

13 kez gebe kaldım fakat kese 2 kez gördük diğerleri kan değeri iki kat bile artmadan düzensiz artış sebepli kürtaj ya da düşükle sonuçlandı. Bu sebeple denemek istiyor doktorum da ben de yurt dışında oldukça yaygın fakat Türkiye de henüz öyle değil sanırım ki bulmak zor demişlerdi .

Anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde 2 kımyasal gebeliğim var doktorum lenfosit aşısı önerdi ona başladık onun ıcın merak etmiştim.. umarım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip olur tüm isteyenlere

Amin hepimiz için inşallah

Merhaba , siz kavuştunuz mu bebeğinize . Takdir ettim araştırmalarınızı , ben de takıntılıyım ama havada kalıyor . Bu hafta nk testi vereceğim sonuç kaç olduğu zaman pozitif sayılıyor ? Daha önce serum kullandım ama onda da kimyasal oldu , bence kortizon tedavisi de almam gerekiyor . Siz hem serum hem kortizon tedavisi mi gördünüz

Merhabalar. Bugün benim doktorum tavsiye etti bu serumu. İzmirde deniz bostanlı eczanesi depodan temin etti sağolsun. Arasanız kargolanır belki hepimiz güzel haberler alırız inşallah.

Merhabalar. Bugün benim doktorum tavsiye etti bu serumu. İzmirde deniz bostanlı eczanesi depodan temin etti sağolsun. Arasanız kargolanır belki hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırla evlat sahip olmayı nasip etsin canım bilgi için teşekkür ederim

Merhaba herkese - benim de cd 56 testlerim yüksek çıktı . Daha önce intrapelud serum ve prograf ilaç Acıbadem maslakta Bülent tiras ile uygulanmisti ama o da kimyasal oldu . Makrofaj aşısı hiç uygulanmadı. İstanbulda nerede yapılıyor olumlu sonuç alan var mı? Bir de bu ilaçların bizim genel sağlığımiza etkisini araştırıyorum . Çocuk yapalım derken kendimizden olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…