- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Omegaven olabilir sizin kullandiginiz. Intralipid bu serumlara verilen genel isim.Merhaba neden bir siringa tek kullanmislar ki ben aldigim.serumun tamamnini kullaniyirdum ve 10saat sureyle veriliyordu 500ml.bitene kadar...sasirdim simdi
Doğal yolla gebe kaldınız hemen uygulandı mı bana simdiki doktorum dediki hamile kal gel tuo bebek dusunuyorduk simdi vazgectik ben bastirsam hocam bu serumu istiyorum ben diye gebelik baslayinca veriliyor yani oncesinde cok gerek varmıİzmirde doc.dr baris buke var ...imkaninz var ise geziyorum dediginiz icin yaziyorum kendisi intralipidi destekleyenn bir doktordur...baya da donanimli biri...bana kendisi uygulatmisti...tup bebek transferim.olsaydi da tup bebek doktorum transferden.once ve sonra yapacakti lakin dogal gebe kalinca bu doktora.gectim.o da uygulatti hemen
Evet dogal gebe oldugumu reglimin geciktigi gun ogrendim tam...ve ayni gun doktorum hemen receteleyip beni hastaneye yonpendirdi ordan randevu aldilar sekreteri ve hen yatisim yapilfi serum takuldiDoğal yolla gebe kaldınız hemen uygulandı mı bana simdiki doktorum dediki hamile kal gel tuo bebek dusunuyorduk simdi vazgectik ben bastirsam hocam bu serumu istiyorum ben diye gebelik baslayinca veriliyor yani oncesinde cok gerek varmı
Clineoilic mi ney oyleydi.ismi benimkiOmegaven olabilir sizin kullandiginiz. Intralipid bu serumlara verilen genel isim.
O nedenle farklidir. Hemen hepsinin prensibi ayni.Clineoilic mi ney oyleydi.ismi benimki
Tamam o halde bende bastırıcam hamilelik olursa doktoruma yapsın artik peki sadece serummu oldu deltacortril yada prednol da kullandinizmıEvet dogal gebe oldugumu reglimin geciktigi gun ogrendim tam...ve ayni gun doktorum hemen receteleyip beni hastaneye yonpendirdi ordan randevu aldilar sekreteri ve hen yatisim yapilfi serum takuldi
Merhabalar,theiaa belki de bu konuda bilgi sahibi olabilir diye hatirliyorum ama...
Gunde 1tane 4mg lik prednol da aldim 14haftqda biraktimTamam o halde bende bastırıcam hamilelik olursa doktoruma yapsın artik peki sadece serummu oldu deltacortril yada prednol da kullandinizmı
Evet sizinle gorusmustuk inanın kalben soyluyorum rabbim saglikla aldırsın kucağınıza insallah doktoruma soyleyip bende baslamak istiyorum umarım yaparMerhabalar,bebekedi daha öncesinde de seninle görüşmüştük tekrarlayan düşükler sebebiyle.
Şöyle söyleyeyim troidlerim gayet normalken 2. düşükten sonra 7 gibi değerlere ulaştı. Benim annemde de hashimato rahatsızlığı var anne-kız hastalığı gibi düşünüp normal ilaç tedavisine başladılar. 3. düşükten sonra da genetik testler, kan pıhtılaşması testlerinin hepsini oldum ve anti-TPO yüksekliği gördüler. Düşüklerinin sebepleri bunlar değil kaç kere endokrine gitsem bizimle ilgisi yok diyip levotiron kullanmaya devam et dediler. Tabi 4. kez gebe kaldım bu sefer kan sulandırıcı iğne, aspirin vs kullanmama rağmen olmadı. 5. gebeliğimde bambaşka bir doktor gebe kalır kalmaz prednol, kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım. Prednol decortil gibi bagısıklık baskılayıcıymış 7. haftada yine kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Yani, bana burdaki bütün doktorlarım kesinlikle genetik tüp bebek yapmalısın demekki embriyolarda sıkıntı var dediler. Bende istanbula gittim. Ordaki doktorum benden CD 56 testi istedi ve o yüksek çıktı. Sana suan için tüp bebek yapmıcam gebe kalır kalmaz bana haber veriyosun intralipid serum tedavisi uygulayacagız dedi.
Adetim 1 gün gecikince test yaptım ve doktoruma attım. Haftada 1 gün intralipid serum tedavisi (omegaven serum bu arada 1,5 saatte o gidiyo ardından serum fizyolojik 500ml 1 saatte onu veriyorlar) reçete ile. Bu arada bütün eczanelerde satılmıyor ben burada bulamadım sağolsunremziye_06 eczane ismi önerdi kargoyla gönderiyorlar. Pıhtılaşma sebebiyle oksopar 0,4 - levitron - -folbiol- glifor- sabah akşam progestan kullanarak bu 6. gebeliğime başlamış oldum.
Bundan önceki 5 gebeliğimde 7. haftayı bile göremeyen ben, şuan 23. haftadayım. Aspirin bile kullanmadım. Şükürler olsun. Otoimmun rahatsızlıklarda intralipid serum tedavisi faydasını gören çok okudum. Bende onlardan biriyim 16. haftaya kadar serum tedavisi aldım.
Umarım sende böyle ilersin.
Amin Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah sende tez zamanda güzel haberler alırsın canım. Bu arada CD 56 testin eğer yüksek çıktıysa lütfen daha seçici davran. Bak diğer 5 düşüğüm boşu boşuna olmuş demekten inan kendimi alamıyorum. Ben faydasını gördüm umarım sende görürsünEvet sizinle gorusmustuk inanın kalben soyluyorum rabbim saglikla aldırsın kucağınıza insallah doktoruma soyleyip bende baslamak istiyorum umarım yapar
Cok yuksek cikmadı pozitif ama 3 cıkiyor değer sizin kactı yuklesem anlarmısınız sonuctanAmin Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah sende tez zamanda güzel haberler alırsın canım. Bu arada CD 56 testin eğer yüksek çıktıysa lütfen daha seçici davran. Bak diğer 5 düşüğüm boşu boşuna olmuş demekten inan kendimi alamıyorum. Ben faydasını gördüm umarım sende görürsün
Kanda mi dokuda mi bakildi?Cok yuksek cikmadı pozitif ama 3 cıkiyor değer sizin kactı yuklesem anlarmısınız sonuctan
Benimde rahimden parça alınarak bakıldı. anti-TPO değerim 64, tsh ilaç kullandığım için normal 1,5 değerlerdeydi. CD 56 %10 civarlarında cıktı. Yine de otoimmun rahatsızlıkların varsa, yüksek cıkıyor.Cok yuksek cikmadı pozitif ama 3 cıkiyor değer sizin kactı yuklesem anlarmısınız sonuctan
Benim anti tpo degerim 500lerde ilac falanda vermeye gerek duymadilar tsh t3 t4 normal olunca anlamadimkiBenimde rahimden parça alınarak bakıldı. anti-TPO değerim 64, tsh ilaç kullandığım için normal 1,5 değerlerdeydi. CD 56 %10 civarlarında cıktı. Yine de otoimmun rahatsızlıkların varsa, yüksek cıkıyor.
Rahimden ornek aldilarKanda mi dokuda mi bakildi?
anti tpo degeriniz yuksek cd56 testiniz yuzde 3 ise aslinda cok yuksek degil, yine de bagisiklik sisteminizdeki bu göstergelerle intralipid size faydali olabilir.Rahimden ornek aldilar
evet yaklasik 1 haftadır etkisiSerum aldm ama transferim iptal oldu bidahaki aya kaldı serum etkisini yitirir mi acaba
Deltacortril ile bi gebeligim 15 haftaya kadar devam etmisti rahimde kesik oldugu icin kanama arttı o nedenle kaybettik bebegimizi simdi o kesik alana embolizasyin yapildi doktor tekrar deltacortril ile deneyelim diyor yani serum tedavisine hala iyi bakmiyor gebelik olustuğunda tekrar baskı yapıcak bakalımanti tpo degeriniz yuksek cd56 testiniz yuzde 3 ise aslinda cok yuksek degil, yine de bagisiklik sisteminizdeki bu göstergelerle intralipid size faydali olabilir.
Ben artik daha fazla yorum yapmayayim, dogrusunu siz ve doktorunuz bilirsiniz. Başarılar dilerim. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.Deltacortril ile bi gebeligim 15 haftaya kadar devam etmisti rahimde kesik oldugu icin kanama arttı o nedenle kaybettik bebegimizi simdi o kesik alana embolizasyin yapildi doktor tekrar deltacortril ile deneyelim diyor yani serum tedavisine hala iyi bakmiyor gebelik olustuğunda tekrar baskı yapıcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?