İntralipid serum kullananlar

Coklu kayiplarda kullanan ve gercekten işe yarayann oldumu acaba biliyormusunuz 9 kaybim var ve birsey bulunamiyor

merhaba 2 başarısız tüp bebek denemem var 5.gün 1.kalite dondurulmuş embiriyolar dı.1.denemem de hiç bir şekilde kanda çıkma dı.2.denemem 6.gün kanda ve idrarda çıktı(14) 9.gün kanda ve idrar da kaybolmuştu,O iki gün çok şiddetli kasık ve bel ağrısı pembe akıntı vardı. transfer için hiç ilaç kullanmadım doğal yollarla oluyormuş gibi tedavim devam etti.Sadece göbekten iğne vurdum tutunsun diye. 3.denemem için serum tedavisi istedim doktorum dan gerek olmadığını söyledi. Bağışıklıkla mı alakalı test yaptırmak istiyorum onunda gerekli olmadığını rahimin incelenmesi gerektiğini incelemeninde 3.de tutmassa yapılması gerektiğini savunuyor. Bu serumu kullananlardan bilgi almak istiyorum. Sizlerin doktoru hangi durumda serumu kullandırdı sıkıntınız neydi ?

Ali öner erdoğdu. Ama ümit inceboza da geçebilirim net karar vermedim daha.
Merhaba doktorunuzu değiştirdiniz mi? Bende İzmir de oturuyorum tedavi için doktor araştırması yapıyorum. Medikal park hastanesine gittiniz mi hiç Funda hanımın iyi olduğu duydum ben ön görüşme için bi gideceğim. 4 yıldır bebek Sahibi olamıyoruz eşimde morfoloji düşüklüğü var

Değiştirmedim daha doğrusu hiçbir şey yapmadım biraz ara verdim. Benim irenbede dondurulmuş embriyolarım var o yüzden yine irenbede devam ederim mecbur

Merhaba, size birkaç sorum olacaktı ancak özel mesaj gönderemiyorum. Bana özelden dönüş yapmanız mümkün müdür?

Arkadaslar bence orjinal veya muadili farketmiyor oyle olsa doktorlar neden versin ise yaramiyacaksa ... icerik aynidir haliyle etki de aynidir..bu bir markanin cakmasi gibi bisey degil bence daha cok ayni skalada urunler ; orkid-kotex gibi dusunun...coca cola-----le kola degil yani

Merhaba benim bu serumu isteme sebebim 3 tane sebebi arastirilip ama hic birsey bulunamayan dusuklerim var....3 u de kendiliginden oldu ve 6-7haftalikken kalp atimi olusmamasi sebebiyle kuretaj oldum...yas 31 ve israrimla amh testi istedim 0.93 cikti haziranda yani yumurtalik rezervim az kalmis ,esimde de sperm testinde morfoloji %1 ileri hiz %2....boyle olunca pgt istedim lakin 8 yum. Toplandi geriye 3. Gune 2 tane embriyom geldi...embriyo az olunca doktorum gerek yok masrafa dedi oncelikle rahim inceligimi tedavi yoluna gidelim dedi sonra da velev ki dusuk sebebim vucudumun bebekleri kabul etmemesine binaen de intralipid serum, prednol(kortizon)kan sulandirici igne ve progestan destegiyle transfer yapilacak dendi....tum bunlara ragmen gebeligim olur da saglikli ilerlemezse geriye bir tek bebegin genetik incelemesi kalmis oluyor...yani insan gebe kaldigina bile sevinemiyor dusuklerden sonra kalp atisina kadar ben de hep bir onyargi ve korku olacak...Saglikla isteyen bizlere Rabbim versin

Merhaba esimin de morfoloji %1 ama 3 kere gebe kaldim spontan ve 3 u de dusukle sonuclandi....sebep bilinmiyor....sizin morfoloji kac bilmiyorum tabi

Bence doktorunuz her kim ise acikca alin konusun niye ilk seferde tutunma ihtimali varken 3. De diyor ki denekmiyiz biz anlamadim....cok pahali bir serum da degil hani...benim rahmin incelenmeden yani cd56 testi yapilmadan istedim serumu ...zira o test 6 bin kusur ...serumun da buyuk biryan etkisi yok sadece yumurta ve soya ya alerjisi olanlara vermiyirlar gemelde o kadar

Merhaba siz serumu denediniz mi gebelik oluştumu?
İnşallah oluşmuştur

Merhaba siz serumu denediniz mi gebelik oluştumu?
İnşallah oluşmuştur
Merhaba benim hikayem cok uzun3 spontan gebelik olustu 3 u de dusukle sonuclandi....sebebi hic bulunamadi derken amh testi yaptim ve sonuc 0.60 cokti subat 2020 de tup bebek istedim araya pandemi girdi derken haziranin sonunda tup bebek icin tedavi basladim ve yeniden amh testi yaptirdim sonuc 0.93 cikti bu sefer...yum.toplandi 8 tane olgun ve esimde de morfoloji sikintisi cikinca mikrocip istedik derken 2 tane 3. Gun embriyomuz kaldi elimizde ...transfere gidilecek derken rahimde incelik sikintim oldu cunku 3 kere kuretaj olmstum....2 ay ilac tedavisi uygulayalim dedi doktor ve bu esnada embriyolarim az diye pgt istemedi doktor...gerci esimle kromozomlarimiz genetikelrimzi temiz ama olur da embriyoda varsa diye istedim lakin 2 embryo olunca hoca gerekli gormedi...rahim kalinlastirma esnasinda babami kaybettim 47 gun once asiri bir stresli donemden gectim sonra doktora gittim doktorum lucrin ignesi vurdu ve ocagin ilk haftasinda transfer yapacagiz dedi muhtemelen serumu vuracagiz bu haftaduaya cok ihtiyacim var insallah bu sefer bebegim olur da kalbini duyarim ve saglikla alirim kollarima...Rabbim.biz isteyen herkese versin diyelim

İnşallah tutar canım. Bende Nisan mayıs gibi düşünüyorum bu sefer sonuc gunum kadar işten izin alıcam evde yatcam bide böyle deneyelim

Daha önceki 5 denemem de tutmuştu hiç kalp atışını duyamamıştım
Anladimm ben de intralipid vuruldum gebeligi ogrenir ogrenmez...3 dusugum var ve ben de kalbini hic duymamistim...insallah bu sefer duyarim 5+2 yim suan ...p.tesi 2. Kere intralupid vurulacagim ve 11 ocakta da kalp atiai icin cagirdi doktorum...Rabbim saglikla kollarimiza almamizi nasip etsinnsiz 5 tane den sonra duymussunuz ne guzel darisi bana insallahbaska bisey uyguladiniz mi bu sefer? Bir de hic erken haftalarda kanamaniz kahve felan akintiniz oldu mu?

Kanamam evet oldu hatta çok yoğun kanama da yaşadım. Doktor 2 tanesi de önce tutmuş sanırım biri gitmiş dedi.

Kanamam evet oldu hatta çok yoğun kanama da yaşadım. Doktor 2 tanesi de önce tutmuş sanırım biri gitmiş dedi.
Saglikla alin kollarijiza insallah peki onceki dusuklerinizden farkli ne tur bir tedavi uygulandi size veya ilac kullandiniz mi?dusuklerinizin sebebi neymis

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz serumu nerden temin ettiniz bulunması kolay mı ve fiyatı nedir serumun tam adı yazdığınız gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…