Bir defaya mahsus verebilirim. Çok merak ettim uzun zamandır.Yani bütçeniz bunu kaldırabilecek mı onu merak etmiştim ama 2000 lira zaten çok büyük bir meblağ değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir defaya mahsus verebilirim. Çok merak ettim uzun zamandır.Yani bütçeniz bunu kaldırabilecek mı onu merak etmiştim ama 2000 lira zaten çok büyük bir meblağ değil.
Bir defaya mahsus verebilirim. Çok merak ettim uzun zamandır.
doktor çok önemli estetikte 2000 bana çok düşük geldi .özel hastane gece kalmadan bir kaç saate bile sadece yatış 1500 alıyor benden .biraz daha araştırın estetik kurbanı olmayın konu sahibiYani bütçeniz bunu kaldırabilecek mı onu merak etmiştim ama 2000 lira zaten çok büyük bir meblağ değil.
Ben olsam kalıcı olmayan işlemleri pandemiden sonra yaptırırdım. Ne evden çıkabiliyoruz ne de maskemizi çıkarabiliyoruzBen ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
Lütfen yaptıranlar son durumlarindan haber versin.
Admin lütfen konuyu taşımayın diğer başlıklarda cvp alamadım bi türlü.
Ben olsam kalıcı olmayan işlemleri pandemiden sonra yaptırırdım. Ne evden çıkabiliyoruz ne de maskemizi çıkarabiliyoruz![]()
Bunu da düşünmedim değil. Çok mantıklı. Bi düşüneyim, dediğin gibi kim görecek maskeyle.Ben olsam kalıcı olmayan işlemleri pandemiden sonra yaptırırdım. Ne evden çıkabiliyoruz ne de maskemizi çıkarabiliyoruz![]()
Sana ne sen neden atladın şimdi :) Arkadaşım pandemi döneminde dudak dolgusu yaptırdığına pişman oldu söylemek istedimSoru, ne zaman yaptirsam degil.
Valla ınstagramda reklamından buldum. Nisantasinda. Bide anadolu yakasında var 2 buçuğa indi .pazarlık etmeli yani. Bu parasizlukta kim verir 10 dk lık işleme 2000Yalnız 2 bin çok ucuzmuş ? Neresi ki orası ? Bir dudak dolgusunu 2 bine yapıyorlar zaten . He bu ip askı biraz fazla acıyormuş yapılırken.
Valla bende dudak dolgusu istiyorum beraber gitsek de benim için de pazarlık yapsanız keşke ben beceremiyorum yaValla ınstagramda reklamından buldum. Nisantasinda. Bide anadolu yakasında var 2 buçuğa indi .pazarlık etmeli yani. Bu parasizlukta kim verir 10 dk lık işleme 2000![]()
mesleğim gereğibir kaç ünlüyü sabah sabah görme şansına mı şanssızlığına mı sahip biri olarak şöyle diyorum o tv de ve sosyal medyada gördükleriniz reel hayatta yokkkk yohhhhhÜnlülerin yandan profillerinde damar gibi hep bir şişlik görüyorum.
Askıdan kaynaklandığı düşünüyorum ben bunun.
Alınla şakak arası bir ip gibi şişlik, böyle bir şey duydunuz mu daha önce?