• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip askı için tecrübesi olan

Valla bende dudak dolgusu istiyorum beraber gitsek de benim için de pazarlık yapsanız keşke ben beceremiyorum ya 🙈🙈😂
İşlem baya güzel işlem yalnız bir de dediğim gibi çok can yakıyormuş benim arkadaşım sonrasında da bir kaç gün çok acılar çekmişti.
benimkilerde ince ama dolguyu hissederim devamlı rahatsızlık verir diye bugüne dek yaptırmadım

filmdelisi filmdelisi 2 bine yüz geriyorlarmış bak acaba sigara bıraktırma terapisi yerine direkt 2 bini ip askıya mı bassam? Napsam? Yüzümü değiştiresim, yumcalayıp atasım var sıkıntı bastı. Nallet gele ista filtrelerine fotoşoklara güzellik algımı mahvettiler!!
İstiyorum ben de, gerin suratımı, burnumu kaldırın ve bişektomi jawline dolgu botoks atın üzerime.
Totalde kaça patlar bunlar bilgisi olan yazsın plz.

filmdelisi filmdelisi 2 bine yüz geriyorlarmış bak acaba sigara bıraktırma terapisi yerine direkt 2 bini ip askıya mı bassam? Napsam? Yüzümü değiştiresim, yumcalayıp atasım var sıkıntı bastı. Nallet gele ista filtrelerine fotoşoklara güzellik algımı mahvettiler!!
İstiyorum ben de, gerin suratımı, burnumu kaldırın ve bişektomi jawline dolgu botoks atın üzerime.
gangsta :olamaz: walk:cigara geliyor aklıma .yakanı bırakmadı yıllardır namıssız

çook ciddi anlamda ihtiyacım var diyosan yaptır ama ip askı dediğin şey fransız askısıymış şimdi baktım, ben onu inanılmaz yapay buluyorum ya.çok belli oluyo.

Bacım sen zaten çekiksin, daha nereye çekecekler seni?
Gözlerin dikey mi olsun istiyorsun ne istiyorsun, whats your problem dude?
😂

Çok güzel, kendinden çekil gözleri mevcut.
Daha nereye çektirecek bilmiyorum.
Kadınlar onun gibi olmak için bunları oluyor, tek bildiğim o.

Ya abartma Film allasen kendimi bilmesem inanacağım. :D
Yok bana bi gıdı aldırma, jawline filan şart. Biraz da ip mip desteklesem olur...
Konuyu takibe alim.

Ya abartma Film allasen kendimi bilmesem inanacağım. :KK70:
Yok bana bi gıdı aldırma, jawline filan şart. Biraz da ip mip desteklesem olur...
Konuyu takibe alim.
Eskiden Ajda Pekkan’ın kendini saç derisinden itibaren gerdirdiği söylenirdi.
Beni saç, ayak, omuz, göbek, yüz her yerden germek lazım.
Streç filmi kaseye denk getirmek gibi bir operasyon da herhalde fazla tutar😂

Ay gang bildiğim için söylüyorum zaten, elbet rahatsızlıkların olabilir ama profesyonel estetikten önce krem mırem desteklenebilir.
Benim algı ve beğenime göre gerçekten çok güzelsin, hep söyledim bunu.

Valla pandemi falanda yazinca bende ip askili resim askisi sandim🤦‍♀️ bu ara cok populer herkes evine aliyo🙄 ama sonradan anladim ne dediginide nasil yaptircan acır ya

Eskiden Ajda Pekkan’ın kendini saç derisinden itibaren gerdirdiği söylenirdi.
Beni saç, ayak, omuz, göbek, yüz her yerden germek lazım.
Streç filmi kaseye denk getirmek gibi bir operasyon da herhalde fazla tutar😂

Ay gang bildiğim için söylüyorum zaten, elbet rahatsızlıkların olabilir ama profesyonel estetikten önce krem mırem desteklenebilir.
Benim algı ve beğenime göre gerçekten çok güzelsin, hep söyledim bunu.
ben de boyumu mu uzattırtsam ?pantolon boyu kısalttırma maliyeti daha fazla estetikten :olamaz:

Back
X