- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Sende hoşgeldin canım. inşallah sizleride böyle gördükçe azimleniyorum.Ben de varim ip atladikca yazicam su ictikce de .unutuyoruz cunku.bu arada yuz kilo yum hedef im yet mis
hoşgeldin canım. sizde bana yaxın ki yalnız olmadığımın farkında olayım.Tebrikler. Azminin devam etmesini diliyorum.. Düştükçe kilo bildirimi de yap.. Takipteyiz birbirimizi.. Evde youtube dan değişik hareketler izlemeni de öneriyorum. "walk at home" gibi..
canım benim bi müsait olursam bakcam senin günlüğünedeCanım tebrik ederim seni çok azimlisin keşke benim günlüğüme gelsen ben de günde sabah akşam 1 er saat yürüyerek ve diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum.Takip eden bir kaç arkadasim var ara ara katılıyorlar ama sen de gelirsen sayfanın enerjisi artar.Esnek bir günlüğüm var canım ben ayda bir tartılacağım dileyen haftada 1 tartılabilir ne dersin canım gel beklerim.
Canım sende hoşgeldin sayfama. çok sevindim. benimle aynı gün başlamışsın spora. bugün benim tartılma günüm. sen tartıldın mı.mrblar..ben de geçen perş. günü ip atlamaya başladım..sitede yazdıklarını okudum..yalnız değilsin..6 gündür tek bugün atlamadım..çünkü dün sağ bacağımı hafif incittim..denedim atlarken biraz sancıyore..o yüzden tek bugün atlamadım..ip atlamak inanılmaz zevkli bişeymiş..çok hoşuma gidiyor..ort.600-700 atlıyorum..dinlene dinlene yarım saatte tamamlıyorum..sonlara doğru bölgesel karın çalışıp esneme yapıp bitiriyorum..bide spor sonunda karbonatlı su içiyorum..yakılan yağlar,rahatça vücuttan temizlensin diye..inş.bi faydası olur..bi yerlerden duymuştum..bu arada boyum 167,kilom 64..hedefim..59kg..özellikle sezaryansonrası kalan göbek+simit durumundan kurtulmak istiyorum..
kızlar burayada haftanın 5 günü dedim ama. ip atlama sayısını yükseltmedim diye 5 gün dedim. 6. ve 7. günlerde 300er ip atladım. Ne bileyim işte bunuda paylaşmak istedimKızlar şöyle özetleyim
haftanın 5 günü spor yapmış oldum.Tabi artırarak yaptım ip atlamayı biliyosunuz.
Diyetime güzel dikkat ettim
günlük 3 litre suyumu içtim
Akşam 6 dan sonra yememeye özen gösterdim
Ara ara yeşil çay falan içtim
Geçen hafta 91 kilo gelmiştim. Yarın tartılıp size mutlaka bildirimde buluncam. Takipte kalın :)
Kızlar ben tartıldım
Ama pek sevinemedim nedense
90 kiloya düşmüşüm
Yani 1 kilo ancak vermişim
80leri bari göreydim.
Ama inşallah haftayada 88 falan görürüm
Hayır sakın üzme kendini hiç vermeseydin ne olacaktı?Motıvasyonunu düşürme yavaş yavaş kilo vermen hızlanacak çok başındasın canım. Vücudun yaşadığı şeye bir adapte olsun bakim oda şokta.[/QUOTE]QUOTE="fma108681, post: 44386744, member: 725782"]89 bari olaydım.çok çok heveslenecektim ama. 90 ı görünce biraz üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?