ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Tebrikler. Azminin devam etmesini diliyorum.. Düştükçe kilo bildirimi de yap.. Takipteyiz birbirimizi.. Evde youtube dan değişik hareketler izlemeni de öneriyorum. "walk at home" gibi..

Arkadaşlar dün sabah 300 ipimi atladım.
Fakat anneme gitmem gerekti öğlen akşam ve bu gün sabah ipimi atlayamadım. çok üzgünüm.
Ama bırakmıcam.
Diyetimi ve su içmemi hep kontrol altında tutuyorum zaten.
yarın bana bir hafta oluyor.
yaniii yarın tartılma günüm.
Hem heyecanlanıyorum hemde veremediysem veya üstüne kilo aldıysam diye çokkk korkuyorum. Ama inşallah vermişimdir.Verdiysem daha çok hırlanır ve azimlenirim.
Benimle birlikte yarını bekleyen arkadaşlarım varmı acaba.
Kimlerin denetimi altındayım aslında çokkk merak ediyorum.

Kızlar şöyle özetleyim
haftanın 5 günü spor yapmış oldum.Tabi artırarak yaptım ip atlamayı biliyosunuz.
Diyetime güzel dikkat ettim
günlük 3 litre suyumu içtim
Akşam 6 dan sonra yememeye özen gösterdim
Ara ara yeşil çay falan içtim
Geçen hafta 91 kilo gelmiştim. Yarın tartılıp size mutlaka bildirimde buluncam. Takipte kalın :)

canım benim bi müsait olursam bakcam senin günlüğünede

mrblar..ben de geçen perş. günü ip atlamaya başladım..sitede yazdıklarını okudum..yalnız değilsin..6 gündür tek bugün atlamadım..çünkü dün sağ bacağımı hafif incittim..denedim atlarken biraz sancıyore..o yüzden tek bugün atlamadım..ip atlamak inanılmaz zevkli bişeymiş..çok hoşuma gidiyor..ort.600-700 atlıyorum..dinlene dinlene yarım saatte tamamlıyorum..sonlara doğru bölgesel karın çalışıp esneme yapıp bitiriyorum..bide spor sonunda karbonatlı su içiyorum..yakılan yağlar,rahatça vücuttan temizlensin diye..inş.bi faydası olur..bi yerlerden duymuştum..bu arada boyum 167,kilom 64..hedefim..59kg..özellikle sezaryansonrası kalan göbek+simit durumundan kurtulmak istiyorum..

Canım sende hoşgeldin sayfama. çok sevindim. benimle aynı gün başlamışsın spora. bugün benim tartılma günüm. sen tartıldın mı.
Bu arada dün akşam annemden gelince 300 ip atlayıpta yattım.yani boş geçirmedim.
Ama bugün tam kararlılıkla devam etcem.
Yani kaldığım yerden başlıyorum 350 sabah 350 öğlen 350 akşam ipi atlicam Allahın izniyle. çok şükür diyet konusunuda kafamda bitirdim. Diyetime de dikkat ediyorum. Elimden geldiği kadar suyumuda 3 litre içiyorum.
Beklenen gün geldi. Bugün tartılcam.
Şöyle bir sıkıntım var benim tartım yokta komşuya gitcem. onun için hala tartılamadım. Buraya yazcam inşallah güzel sonuçlarla karşınıza gelirim

kızlar burayada haftanın 5 günü dedim ama. ip atlama sayısını yükseltmedim diye 5 gün dedim. 6. ve 7. günlerde 300er ip atladım. Ne bileyim işte bunuda paylaşmak istedim

QUOTE="fma108681, post: 44386744, member: 725782"]89 bari olaydım.çok çok heveslenecektim ama. 90 ı görünce biraz üzüldüm[/QUOTE]
Hayır sakın üzme kendini hiç vermeseydin ne olacaktı?Motıvasyonunu düşürme yavaş yavaş kilo vermen hızlanacak çok başındasın canım. Vücudun yaşadığı şeye bir adapte olsun bakim oda şokta.

sabah kalkış hemen bir bardak suyumu içerim
bazen soğan suyu kaynatır içerim sabahları
sonra ekmeği çok aramadığım için ekmeksiz zeytin peynir bir yumurta haşlaması
öğleni 4 gibi falan yiyorum makarna plav hamurişleri hariç salata çorba sebze yemegi üçünden birer tabak yiyorum
akşam 6 gibi akşam yemek saatimiz tabi ben çok aç olmuyorum eşimin yanında bir iki birşeylerden alıp kalkıyorm
sonra meyve ve süt içip günü bitiriyorum
günlük 3 lt su
böyle canım işte

QUOTE="fma108681, post: 44386744, member: 725782"]89 bari olaydım.çok çok heveslenecektim ama. 90 ı görünce biraz üzüldüm
Hayır sakın üzme kendini hiç vermeseydin ne olacaktı?Motıvasyonunu düşürme yavaş yavaş kilo vermen hızlanacak çok başındasın canım. Vücudun yaşadığı şeye bir adapte olsun bakim oda şokta.[/QUOTE]
EVET SENDE HAKLISIN AMA NE BİLEYİM BİR MUCİZE Mİ BEKLİYORDUM ACABA

Kızlar birde grip olmuşum ki. Acaba diyorum salonda ip atlamaktan mı üşüttüm :) salonun petekleri yanmıyor da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…