ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

şuan senin kilonda olmayı okadar isterdim kix
zaten 65 olmak istiyorum
Eğer gerçekten istiyorsan olursun 65
benim spor için motivasyona ihtiyacım var kızlar yaaa
napayım ne edeyim de spor yapayım
Motivasyon için önerim var. Daha Yeni Deniz egecenin kitabını okudum bilinçaltı kodlama ile ilgili bölümler güzeldi. Spor yapmayı sevdigine kendini inandirabilirsin. Spor yapmayı seviyorum hareket etmek beni mutlu ediyor. Bunları sürekli hergün tekrarlarsan spor yaparken iyi hissedersin. Spor yapmak enerjimi artırıyor. Sporu seviyorum. Ve kendini zorlamadan başla hiç bir yaptığını küçümseme 20 tane ip atladın harikasın Yarın 30 atlayabilirsin.

ayyy canım benim harikasın. inşallah bu spor konusu kafamda bitiririm. ya kalkıp sırf spor yapmak bile değil. biraz hareketli olayım. üşengeçlik yapmayayım o bile yeter bana. inşallah zamanla olucak.

mesela bugün sırf hareket olsun diye aşağı bişeyleri bahane edip inip çıktım. böyle böyle aşacam inşallah. canım çekince yürüşüş dans ip atlama inşallah olucak

Insan isterse yapamayacağı bişey yok özellikle de Biz kadınlar çok güçlüyüz her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…