ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Canım karbonhidradı tamamen kesmelisin.Sabahları uyanınca suyuna yarım limon sık canım tabi su ılık olursa iyi olur toksit maddelerı vücuttan atıyor.1- 2 parça ceviz,çiğ badem yemelisin,2 yumurta yiyebilirsin doymak için 2 öğününde de çok doymadan sofradan kalkmalısı,meyve ve sütude daha erken saatlerde tüketebilirsin diye düşünüyorum

1kg verdiysen bile yağdan gitmiştir..2kg verip kastan gitmesinden daha iyidir..sporla verilen kilolar kalıcı kilodur..bence de üzülme..ayağımdaki ağrı haifledi ama tam geçmedi...ben belki bugün de ip atlamam..çok atlamak istiyorum ama tamamen düzelse daha içim rahat olacak..ben bu sabah tartıldım..63,5 geldim..2 gündür kahvaltıda 2 yumurta yiyorum sadece..bide sana tavsiyem..spordan sonra ilk 45 dak içinde yenen protein kas yapımını destekliyomuş..kas olursa yağlar daha çabuk yakılır..içtiğin sütü spor sonrasına alabilirsin..

HAKLISIN BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ VEDE EKSİK YAPIYOR OLABİLİRİM.SÖYLEDİKLERİNİ DİKKATE ALCAM

CANIM SENDE KESİNLİKLE AYAĞINI FAZLA ZORLAMA ZIPLARKEN AYAKLARINI YUMUŞAK BİR ŞEKİLDE YERE BASMAYA ÇALIŞ. VE BEN BATTANİYEYİ DÖRT KAT EDİYORUM SONRA AYAĞIMDA ÇORAP VE PATİK OLUYOR. SERT SERT AYAKLARIMA YÜKLENMİYORUM O YÜKÜ BASENLERİ DAHA ÇOK HAREKET ETTİREREK HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORUM. BİR İKİ GÜN DİNLEN SONRA DEVAM ET. BENİMDE AYAK BİLEKLERİMDE BAZEN SANCILAR OLUYOR AMA SONRA GEÇİYOR. BİRDE ALIŞKİN DEĞİL AYAKLAR ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYOR.
BU ARADA SENDE YARIM KİLO VERMİŞSİN HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH DEVAMINI GETİRİRİZ. İP ATLAYAMADIĞIN GÜNLERDE MEKİK ÇEK HAREKETSİZ KALMAMIŞ OLURSUN.
SÖYLEDİKLERİNİ DE DİKKATE ALCAM

Bende katılmak istiyorum 77 kiloyum 4 gündür ip atliyorum. İlk iki gün 5 dakika atladım sonra 10 dakikaya çıkardım 15 20 30 yapicam zamanla. Ekmek yemiyorum. Şekerde sadece meyve. Suyumu da içiyorum .tartilinca yazıcam

youtube da victorias secrets gym videosundakigibi ayaklarımı sırasıyla öne arkaya sektirerek minik sıçramalarla atlıyorum..ipi sallarken ellerim bilekten hareketli ipin uçlarını sabit tutar gibi..küçükkenki gibi ip atlansa vücudu çok yorar ve uzun süre atlanmaz..

Hoşgeldin canım. Hep beraber yapcaz bu işi başarcaz Allahın izniyle

nasil ip atliyosuniz arkadaş lar iki ayakla mi zipliyosunuz tek tek mi
Canım ben iki ayakla atlıyoru. zıplarken pat pat kendimi bırakmıyorum. yavaş inmeye çalışiyorum. Atlarken öazellikle basen karın kalça kısımları hareketlendirmeye çalışıyorum

Kızlar çok canım sıkkınnn.
Dün çok kötü grip hasta oldum.
Dün sadece sabah ipimi 350 atladım
öğlen ve akşamı atlayamadım
Eşimde vücut direçsiz diye biraz yemem gerektiğini söyledi.
Yeme işini dün biraz kaçırdım
Bugünde spor yapcak halim dermanım yok
Diyetime devam ediyorum
Suyumu içemiyorum içim almıyor
İnşallah eski formuma tez vakitte dönerim.
Tam adapte olmuşken bu hastalık iyi olmadı çok üzülüyorum

Kimler ip atlıyor
İp atlamak biraz sabır işi ve yorucu bi iş ama kesinlikle tez vakitte sonuç veriyor unutmayın

4 sene öncesiydi galiba
ip atlamaya başlamıştım böyle ve 1.5 ayda 13 kilo verdim
ve ip atlamayı bırakıncada kilo vermem inanmazsınız devam etti.
Acayıp vücut ısındı
Metabolizma hızlandı
Sakın bırakmayın
Kilo verdikten sonra nasıl bir özgüven nasıl bir güzellik
istedğini giymek
herşeyin yakışması çok güzel
Ben o tadı biliyorum ve nasıl başardığımı biliyorum. Gidilecek yol belli kızlar
1. günlük 1000 ip atla
2. 3 lt az su içme
3. akşam 6 dan sonra yeme
Bu kadar basit.2 ay sıkcaz dişimizi
Kesinlikle sonuç alınıyor
Herkesin vucut yapısı farklıdır 3 aşağı 5 yukarı olabilir ama kesinlikle 10 kilo garantisi verebilirim

Benimle beraber devam edin destek olalım birbirimize
Yaz gelmeden kiloları verelim yazın istediğimizi giyelim
Görenler şaşısın hayran olsun
övgülerde zaten cabası
Zaten ben en çok eşim için istiyorum
Allahım yardım ederde inşallah güzelce zayıflarım. Vede mutlu olurum
Sevmıyorum oramın buramın pörtlemesini
Sevmiyorum 48 bedeni
sevmiyorum giyecek almayı
Dua edin zayıflamak içinde dua edin
Allah ü Teala yardım edecektir

Ahhh o 68 kilo oldupum günler ne güzelmiştim. Kıymetini bilememişim
O zamanda kendimi kilolu görürdüm.
Meğer nasılda fiziğim yerindeymişti
Allahım tez vakitte o günleri görmek istiyorum nasip et.
Şimdilik hedef 75
Zaten 75 den sonra vücut durmuyor kşlo verme devam ediyor ve 70 in altına düşerim biliyorum.İnşallah başarcaz yılmayın pes etmeyin. yaz geliyor onu düşünün
kışın kimse birbirini düzgün görmüyor
yaz gelince millet hayran kaalcak nasıl yaptın nasıl başardın
VALLA NE YALAN SÖYLEYİM DÜŞÜNCESİ BİLE GÜZEL

Canlar kendime gerçek diyet arkadaşı spor arkadaşı istiyorum
Azimle hırsla bu işi başaracağım arkadaşlar istiyorum. Gelin hadi lütfennn

Bende varım kızlar Bugünden itibaren başlıyorum artık su benim hayatımda neredeyse hiç yokya günde yarım litre falan içiyorum 2-3bardakta çay bütün sıvı bu inşallah başarabilirim

Bende varım kızlar Bugünden itibaren başlıyorum artık su benim hayatımda neredeyse hiç yokya günde yarım litre falan içiyorum 2-3bardakta çay bütün sıvı bu inşallah başarabilirim
ARKADAŞIM HOŞGELDİN HEP BERABER BAŞARCAZ İNŞALLAH. SİZ BANA BEN SİZE DESTEK

Yeni yılın kutlu olsun . ben her gün yazicam buraya yedigimi içtigimi ))) inanirmisin sadece 5 gündür ip atladım bu gün gören herkes kilo vermişsin dedi))) mutlu oldum ben ekmek yemiyorum tabii şekerde. Karatay diyeti değil ama gibi sen hangi diyeti yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…