- 4 Mart 2012
- 15.980
- 37.197
- 798
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
HAKLISIN BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ VEDE EKSİK YAPIYOR OLABİLİRİM.SÖYLEDİKLERİNİ DİKKATE ALCAMCanım karbonhidradı tamamen kesmelisin.Sabahları uyanınca suyuna yarım limon sık canım tabi su ılık olursa iyi olur toksit maddelerı vücuttan atıyor.1- 2 parça ceviz,çiğ badem yemelisin,2 yumurta yiyebilirsin doymak için 2 öğününde de çok doymadan sofradan kalkmalısı,meyve ve sütude daha erken saatlerde tüketebilirsin diye düşünüyorum
CANIM SENDE KESİNLİKLE AYAĞINI FAZLA ZORLAMA ZIPLARKEN AYAKLARINI YUMUŞAK BİR ŞEKİLDE YERE BASMAYA ÇALIŞ. VE BEN BATTANİYEYİ DÖRT KAT EDİYORUM SONRA AYAĞIMDA ÇORAP VE PATİK OLUYOR. SERT SERT AYAKLARIMA YÜKLENMİYORUM O YÜKÜ BASENLERİ DAHA ÇOK HAREKET ETTİREREK HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORUM. BİR İKİ GÜN DİNLEN SONRA DEVAM ET. BENİMDE AYAK BİLEKLERİMDE BAZEN SANCILAR OLUYOR AMA SONRA GEÇİYOR. BİRDE ALIŞKİN DEĞİL AYAKLAR ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYOR.1kg verdiysen bile yağdan gitmiştir..2kg verip kastan gitmesinden daha iyidir..sporla verilen kilolar kalıcı kilodur..bence de üzülme..ayağımdaki ağrı haifledi ama tam geçmedi...ben belki bugün de ip atlamam..çok atlamak istiyorum ama tamamen düzelse daha içim rahat olacak..ben bu sabah tartıldım..63,5 geldim..2 gündür kahvaltıda 2 yumurta yiyorum sadece..bide sana tavsiyem..spordan sonra ilk 45 dak içinde yenen protein kas yapımını destekliyomuş..kas olursa yağlar daha çabuk yakılır..içtiğin sütü spor sonrasına alabilirsin..
Hoşgeldin canım. Hep beraber yapcaz bu işi başarcaz Allahın izniyleBende katılmak istiyorum 77 kiloyum 4 gündür ip atliyorum. İlk iki gün 5 dakika atladım sonra 10 dakikaya çıkardım 15 20 30 yapicam zamanla. Ekmek yemiyorum. Şekerde sadece meyve. Suyumu da içiyorum .tartilinca yazıcam
Canım ben iki ayakla atlıyoru. zıplarken pat pat kendimi bırakmıyorum. yavaş inmeye çalışiyorum. Atlarken öazellikle basen karın kalça kısımları hareketlendirmeye çalışıyorumnasil ip atliyosuniz arkadaş lar iki ayakla mi zipliyosunuz tek tek mi
ARKADAŞIM HOŞGELDİN HEP BERABER BAŞARCAZ İNŞALLAH. SİZ BANA BEN SİZE DESTEKBende varım kızlar Bugünden itibaren başlıyorum artık su benim hayatımda neredeyse hiç yokya günde yarım litre falan içiyorum 2-3bardakta çay bütün sıvı bu inşallah başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?