- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Hoşgeldin canımSlm bende varim tatlim
1. gün:50 sabah 50 öğlen 50 akşamIp atlama 450 yazmissin gun boyuncami yoksa bikeredemi atladin...
1. gün:50 sabah 50 öğlen 50 akşam
2. gün:100 sabah 100 öğlen 100 akşam
3. gün:150 sabah 150 öğlen 150 akşam
Bu şekilde işte :)
Bu arada 200 sabah ipimi atladım
Canım tebrik ederim seni çok azimlisin keşke benim günlüğüme gelsen ben de günde sabah akşam 1 er saat yürüyerek ve diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum.Takip eden bir kaç arkadasim var ara ara katılıyorlar ama sen de gelirsen sayfanın enerjisi artar.Esnek bir günlüğüm var canım ben ayda bir tartılacağım dileyen haftada 1 tartılabilir ne dersin canım gel beklerim.Birlikte ilerlemek daha çok azimlenmek hırslanmak için diyet arjadaşım da olsaydı çokkkk iyi olurdu. Bakın 5 gündür yalnz ilerliyoruminşallah oda olur...
Canım tebrik ediyorum cidden çok azimlisin ve beslenmene de dikkat ediyorsun, inşallah hedefine ulaşırsın. Sadece acaba o kadar yoğun tempoda sürekli ip atlamasan mı? Başka egzersizleri de deneyebilirsin. Çünkü uzun ve güzel bi süreçte her gün yoğun ip atlayarak kilo verebilirsin ama kalbinde bazı sıkıntılar yaratabilir. Çünkü bu kadar ip atlamak, aynı ağır spor yapan sporcular gibi kalp kaslarında genişlemeye sebep olabilir. Bu da zamanla nabzını düşürür. İstersen arada bi nabzını ölç gün içinde, bana da söyleyebilirsin bi tıpçı olarak yazdım bunları sana. nacizane önerimdir.Arkadaşlar çok şükür dün akşam ipimide atladım.
Bugün sabah 250 ip atladım
öğlen 250 ip atladım.
Diyetimede dikkat ediyorum
Suyumu da güzel içiyorum.
Çok şükür bu günüde inşaalah akşam 250 ip atlamayla bitircem.
Meyve ve sütümü de içer günü bitiririm.
Her akşam meyve üstüne süt içmemin sebebi acayip bağırsakları çalıştırıyor.
haklısın. dikkate alcam söyledikleriniCanım tebrik ediyorum cidden çok azimlisin ve beslenmene de dikkat ediyorsun, inşallah hedefine ulaşırsın. Sadece acaba o kadar yoğun tempoda sürekli ip atlamasan mı? Başka egzersizleri de deneyebilirsin. Çünkü uzun ve güzel bi süreçte her gün yoğun ip atlayarak kilo verebilirsin ama kalbinde bazı sıkıntılar yaratabilir. Çünkü bu kadar ip atlamak, aynı ağır spor yapan sporcular gibi kalp kaslarında genişlemeye sebep olabilir. Bu da zamanla nabzını düşürür. İstersen arada bi nabzını ölç gün içinde, bana da söyleyebilirsin bi tıpçı olarak yazdım bunları sana. nacizane önerimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?