ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

1. gün:50 sabah 50 öğlen 50 akşam
2. gün:100 sabah 100 öğlen 100 akşam
3. gün:150 sabah 150 öğlen 150 akşam
Bu şekilde işte :)
Bu arada 200 sabah ipimi atladım

bende mekanik misin nasıl bu kadar aladın diye sorcaktım :))100 yasam öper başma koyarım....

kızlar ip atlamak o kadar zor değil. zamanla alışıyosun vede bir kerede 500 net atlayabiliyosun. Denenmiştir

bu arada 200 öğlen ipimide atladım. suyumuda içtim. akşam yemegemide yedim. şu andan itibaren meyve ve süt olcak ve tabiiii akşam 200 ipimide atlayıp günümü tamamlıcam inşallahhh

Arkadaşlar çok şükür dün akşam ipimide atladım.
Bugün sabah 250 ip atladım
öğlen 250 ip atladım.
Diyetimede dikkat ediyorum
Suyumu da güzel içiyorum.
Çok şükür bu günüde inşaalah akşam 250 ip atlamayla bitircem.
Meyve ve sütümü de içer günü bitiririm.
Her akşam meyve üstüne süt içmemin sebebi acayip bağırsakları çalıştırıyor.

Bu arada hiç boyumdan ve kilomdan bahsetmedim
Boy:1.70
Kilo:91
İstenilen kilo:75
İnşallah azmimi ve istirarımı hiççç kaybetmem.
Haftada bir tartılcam arkadaşlar.
Buraya bir bir yazıcam kaç kilo verdiğimi
ne yaptığımı nasıl yaptığımı.
inşallah yardım isteyenlerede burdan elimden geldiği kadar destek olucam.
Herşey kendi elimizde Allahın izniyle yeterki isteyelim :)

Birlikte ilerlemek daha çok azimlenmek hırslanmak için diyet arjadaşım da olsaydı çokkkk iyi olurdu. Bakın 5 gündür yalnz ilerliyorum inşallah oda olur...

Birlikte ilerlemek daha çok azimlenmek hırslanmak için diyet arjadaşım da olsaydı çokkkk iyi olurdu. Bakın 5 gündür yalnz ilerliyorum inşallah oda olur...
Canım tebrik ederim seni çok azimlisin keşke benim günlüğüme gelsen ben de günde sabah akşam 1 er saat yürüyerek ve diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum.Takip eden bir kaç arkadasim var ara ara katılıyorlar ama sen de gelirsen sayfanın enerjisi artar.Esnek bir günlüğüm var canım ben ayda bir tartılacağım dileyen haftada 1 tartılabilir ne dersin canım gel beklerim.

Canım tebrik ediyorum cidden çok azimlisin ve beslenmene de dikkat ediyorsun, inşallah hedefine ulaşırsın. Sadece acaba o kadar yoğun tempoda sürekli ip atlamasan mı? Başka egzersizleri de deneyebilirsin. Çünkü uzun ve güzel bi süreçte her gün yoğun ip atlayarak kilo verebilirsin ama kalbinde bazı sıkıntılar yaratabilir. Çünkü bu kadar ip atlamak, aynı ağır spor yapan sporcular gibi kalp kaslarında genişlemeye sebep olabilir. Bu da zamanla nabzını düşürür. İstersen arada bi nabzını ölç gün içinde, bana da söyleyebilirsin bi tıpçı olarak yazdım bunları sana. nacizane önerimdir.

haklısın. dikkate alcam söylediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…