- 28 Aralık 2015
- 317
- 435
- 103
- 30
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Canım benimki öyle belli bir diyet değiki. ogün evde ne varsa ne piştiyse kararınca yemeye çalışıyorum. kaç tane ip atlıyosun ortalamada. bende rahatsızdım bugün daha hiç ip atlamadım. seni görünce heveslendim. Biraz ip atlayıpta geleyim benYeni yılın kutlu olsun . ben her gün yazicam buraya yedigimi içtigimi ))) inanirmisin sadece 5 gündür ip atladım bu gün gören herkes kilo vermişsin dedi))) mutlu oldum ben ekmek yemiyorum tabii şekerde. Karatay diyeti değil ama gibi sen hangi diyeti yapıyorsun
çok haklısın. biraz sabır hadi gayretMillet herkes kışın yiyip içip kilo alıyor . ve tabii soğuk hava nedeniyle spor yapan da yok tabii))) eğer nisana kadar her gün sporumuzu yaparsak millet yaz için zayıflamaya çalıştığı zamanlarda biz çoktan kilolarimizi vermiş oluruz ne biçim kapak olur ama ya)))) şaka bi yana gerçekten kışın kilo vermek zordur eğer nisana kadar dayanirsak sonra daha hızlı kilo vermeye başliycaz ha gayret
kesinlikle doğru metabolizma hemen yavaşlamıyor. biraz sürüyor. o yüzden ben ip atlama yı 3 e böldüm. sabah öyle akşamKızlar ip atladiktan sonra 2 dakika boyunca sanki uzun sure koşmuş gibi hızlı hızlı ve derin nefesler alın. Metabolizmayı 2 katına çikariyormuş biraz yoruyor ama muhteşem hissettiriyor
ben 10 dakikada 500 ip atliyorum tek seferde yapıyorum . sabah öğle aksam yapmak daha etkili ama uşeniyorumCanım benimki öyle belli bir diyet değiki. ogün evde ne varsa ne piştiyse kararınca yemeye çalışıyorum. kaç tane ip atlıyosun ortalamada. bende rahatsızdım bugün daha hiç ip atlamadım. seni görünce heveslendim. Biraz ip atlayıpta geleyim ben
Yaaa sen ne kadar azimli birisin..Bildiğimiz her şeyi paylaşalım kızlar hedef kilomuza daha kısa surede ineriz böylece. Ben önce sonra fotomuda aticam umarım . sağlık olsun . bizimde iskeletimiz zayıf birininki ile aynı. Biz neden zayıf olmayalım
CanımsınYaaa sen ne kadar azimli birisin..
İstikrarına hayran kaldım..
Kolay gelsin
CanımsınYaaa sen ne kadar azimli birisin..
İstikrarına hayran kaldım..
Kolay gelsin
10 dk 500 ipi nasıl atlıyosun maşallah. Ben onu 1 ayın sonuda ancak yapıyorum.Ben 10 dakikada 50
ben 10 dakikada 500 ip atliyorum tek seferde yapıyorum . sabah öğle aksam yapmak daha etkili ama uşeniyorum
TABİ YAŞTA KÜÇÜK OLUNCA 10 DK DA ATLARSIN 500 İYİSİN İYİ MAŞALLAH. SAKINNNN CAYMA YAZ GELİYOR. O ANKİ MUTLULUĞU DÜŞÜNBen 10 dakikada 50
ben 10 dakikada 500 ip atliyorum tek seferde yapıyorum . sabah öğle aksam yapmak daha etkili ama uşeniyorum
Hadi canım hep beraber coşturalım buraları. kimse bizi tutamayacak. ohhh mis gibi yaza gircez inşallahhh. pes etmekkk yokkk. zıplayın kızlar. Herkes sorucak nasıl yaptın nasıl başardın diyecek bizde tek tek anlatıcaz inşallahYettimm garii bende zumba ve diyetle zayiflamaya çalışıyorum ama bu ip tekniği ve sizin motivasyonunuz super ip atlamaya başliycam hadi hep beraber
Neden şimdi değil arkadaşımmm. Bekleme pazartesiyi 20yle başla şuan. pazartesine daha 3 gün var. Bu yanlışa düşme. hadi şu an şu dk diyet ve 20 ip atlama yap. Pazartesi olunca bana dua edeceksin. nacizane tavsiyemdir :)Pazartesi başlıyorum :)
Ben yapmıyorum yaaa. ne bileyim zaten ip atlamayı zor bela hallediyorum birde o girerseİp atlamadan önce mutlaka esnetme hareketleri yapın kızlar. Üşenmeyin . sağlık için önemli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?