ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Millet herkes kışın yiyip içip kilo alıyor . ve tabii soğuk hava nedeniyle spor yapan da yok tabii))) eğer nisana kadar her gün sporumuzu yaparsak millet yaz için zayıflamaya çalıştığı zamanlarda biz çoktan kilolarimizi vermiş oluruz ne biçim kapak olur ama ya)))) şaka bi yana gerçekten kışın kilo vermek zordur eğer nisana kadar dayanirsak sonra daha hızlı kilo vermeye başliycaz ha gayret

Kızlar ip atladiktan sonra 2 dakika boyunca sanki uzun sure koşmuş gibi hızlı hızlı ve derin nefesler alın. Metabolizmayı 2 katına çikariyormuş biraz yoruyor ama muhteşem hissettiriyor

Canım benimki öyle belli bir diyet değiki. ogün evde ne varsa ne piştiyse kararınca yemeye çalışıyorum. kaç tane ip atlıyosun ortalamada. bende rahatsızdım bugün daha hiç ip atlamadım. seni görünce heveslendim. Biraz ip atlayıpta geleyim ben

çok haklısın. biraz sabır hadi gayret
Kızlar ip atladiktan sonra 2 dakika boyunca sanki uzun sure koşmuş gibi hızlı hızlı ve derin nefesler alın. Metabolizmayı 2 katına çikariyormuş biraz yoruyor ama muhteşem hissettiriyor
kesinlikle doğru metabolizma hemen yavaşlamıyor. biraz sürüyor. o yüzden ben ip atlama yı 3 e böldüm. sabah öyle akşam

Ben bi 350 ip atlayadımda geleyim. kısa günü karıı. azda olsa biraz spor yapmış oluyum. değilse içim hiçç rahat etmiyor.
Zaten yemek işide bitti bugünlük tekkk su içecem. size sözz veriyorum. yarında söxümü tutup tutmadığımı yazarım

Ben 10 dakikada 50
ben 10 dakikada 500 ip atliyorum tek seferde yapıyorum . sabah öğle aksam yapmak daha etkili ama uşeniyorum

DAHA HIZLI YAĞ YAKMAK İÇİN NEFES TEKNİKLERİ
Egzersiz anında daha hızlı yağ yakabilmek için kullanılması gereken teknikleri açıklayan Saçaklı, “Metabolizmayı hızlandırmak için içinizden 4’e kadar sayarak, burundan derince nefes alın. 16’ya kadar sayarak aldığınız nefesi tutun. 8’e kadar sayarak ağızdan nefesi yavaşça verin. Bunu her gün 10 kez tekrarlayın. Yürürken daha çok yağ yakabilmek içinse 4’e kadar sayarak burundan derin nefes alın. 2’ye kadar sayarak nefesi tutun. 4’e kadar sayarak nefesi burundan yavaşça verin -veremiyorsanız ağızdan- 2’ye kadar sayarak nefesi tutun, böylece tekrarlayın” açıklamalarında bulundu.

Bildiğimiz her şeyi paylaşalım kızlar hedef kilomuza daha kısa surede ineriz böylece. Ben önce sonra fotomuda aticam umarım . sağlık olsun . bizimde iskeletimiz zayıf birininki ile aynı. Biz neden zayıf olmayalım

Yaaa sen ne kadar azimli birisin..

İstikrarına hayran kaldım..

Kolay gelsin

kızlarrr ben 350 ip atladım. biraz zorlandım ama çok şükür atladım.
İçimde rahat etti
Üstünede yarımlık su ohh benden iyisi yok :)

Yettimm garii bende zumba ve diyetle zayiflamaya çalışıyorum ama bu ip tekniği ve sizin motivasyonunuz super ip atlamaya başliycam hadi hep beraber

Yettimm garii bende zumba ve diyetle zayiflamaya çalışıyorum ama bu ip tekniği ve sizin motivasyonunuz super ip atlamaya başliycam hadi hep beraber
Hadi canım hep beraber coşturalım buraları. kimse bizi tutamayacak. ohhh mis gibi yaza gircez inşallahhh. pes etmekkk yokkk. zıplayın kızlar. Herkes sorucak nasıl yaptın nasıl başardın diyecek bizde tek tek anlatıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…