- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Canim benimde farkli bir grubum var fakat orda pek ip spor yok ama cok iyi motive var cok iyi arkadaslar.ben bugun sabah 45 dk yuruyus aksamda 600 ip atladim :) kg bildirimlerimi pazar gunleri yapiyorum hem haftanin son gunu iyi oluyor ben 78 kg dan 62.6 ya dustum ve hedefim simdilik 60 daha sonda 55 olacak :)maşallah sende iyisin
ama ben bu ara ip atlamak tan sıkıldım açıkcası biraz yürüyüş az ip atlama şeklinde devam ediyorum
benimde verilecek bi yedi sekiz kilom kaldı inşallah ramazan sonuna kadar istediğim kiloya düşerim
ben buraya cuma günleri girip kaç kilo vermişim yazıyorum öyle kendimi kontrol ediyorum
sende katılabilirsin bana
maşallah sana sen sporu seviyosun ve yapıyosun. ne güzel. yarın bende son birdaha atak yapıp bütün kilolarımdan kurtulucam inşallah30 day shred basladim hic zorlamiyo antremanli oldugum icin
sen benden daha iyi ve hizli sonuc aliyosun valla gozum sende bakalim neler basaracaksin daha))) hadi bakalim hepimize iyi sanslarmaşallah sana sen sporu seviyosun ve yapıyosun. ne güzel. yarın bende son birdaha atak yapıp bütün kilolarımdan kurtulucam inşallah
nşallah canım beraber başaralım. son 10 kilom kaldı nasipse 2ayda hallederim inşallahsen benden daha iyi ve hizli sonuc aliyosun valla gozum sende bakalim neler basaracaksin daha))) hadi bakalim hepimize iyi sanslar
hoşgeldinnnnn :)))Merhaba ben geldimbende 6 ile 10 kilo arası vermek istiyorum
sende iyi ip atlıyosun çok iyiBen İsveç diyetine benzer diyet yapmaya çalışıyorum spor olarak dün 500 ip atladım 1 saat yürüyüş yaptım suyu 2 litre üstü içiyorum hep :)
normalde günde 2000-2500 arası atlıyordum dün misafirim vardı fırsat bulamadımsende iyi ip atlıyosun çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?