• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İp atlayanlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yav bir haftadır beceremiyoum kızlar helal olsun nasıl atlanıyor ben hiç ne konsantre olabiliyorum ne on defadan fazla anlayabiliyorum yani becerıksızım :KK70:
Ben de kesinlikle 3 ten fazla atlayamıyordum. İpini değiştir canım. Hala daha eski ipimle atlayamıyorum mesela.

Ben de kesinlikle 3 ten fazla atlayamıyordum. İpini değiştir canım. Hala daha eski ipimle atlayamıyorum mesela.
Teşekkür ederim silikon bir ip aldım buruşup duruyor sanırım gerçek ip almalıyım. :D
Faydasını görüyor musun kuzum peki?

Kızlar size bakıp ip siparişi verdim bende ip atlamak istiyorum kilo vermek için ama ses çok çıkar mı evde atlayabilir miyim kızlar ya😂😂

Hayırlı olsun. Ben zemin kattayım sorun olmuyor ama inşallah size de olmaz 😃
Altta ki komşumuz sese hassas ama 10 ar dakika aralarla yaparsam halının üzerinde sıkıntı olmaz inşallah çok eğlenceli geldi ip topiginiz hayırlı olsun sizin vesilenizle bu 10 kilomu veririm belki ♥️♥️♥️♥️♥️

Ben Sabah 50 tane atlayıp işe geldim :) kendinize kaç adet hedef koydunuz kızlar 5 kilo fazlam var ip çok efor yaptırıyor

Ben de tabloya uymaya çalışıyordum ama şimdi yorulana kadar atlıyorum. Ayaklarım titremeye başlayınca bırakıyorum:spor: bu gün 1000 atladım aştım kendimi :spor:

Eklentiler

• 22B45687-F8B2-4D4A-AEC4-9C9A5D5A72E2.webp
    22B45687-F8B2-4D4A-AEC4-9C9A5D5A72E2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu gün de tamam :spord

Eklentiler

• BA56DD83-391E-4774-BFCD-5212DE8DB047.webp
    BA56DD83-391E-4774-BFCD-5212DE8DB047.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 68
Back
X