- Konu Sahibi berfinbilgen
-
fisfisfis slm canim
İplikle Yüz Askılamanin maliyetini ne kadar acaba tabi bölge bölge yazarsaniz memnun oluruma.s.
benim bildiğim şakak askı çok güzel oluyor saç içinden girilerek elmacık kemikleri belirgin oluyor bir de boyun askı güzel oluyor,onda da kulak arkasında bi delik oluo ordan boyun gıdı asılıyor, fiyatları da 2000 tl civarı gayrettepe florence da
canım, kolay dedin ya.. Mesela işten izin alamayan bi kişi için düşün. Ctesi yaptırdım. Pazartesi işe gideblir miyim. ? Gözle görünür bi hasar oluyo mu? Anlatırsan sevinirim? Nerde yaptırdın? Bi de maliyeti ne kadar canım?
hamurisi, bu islemi izmirde mi yaptirdin ben bu islemi yapabilecek izmir de bir doktor ariyorum eger oyleyse isim ve telini verebilir misin?
tesekkurler denizkizi ben su an ingilteredeyim haziranda gelecegim izmir e o ara yaptirmak istiyorum tabiki kaliciligi en az iki seneyse sozunu ettigin bayan doktorun ismini bulabilirsen bir ara yazarsan cok sevinirim canim
merhaba
bende yüz askılama yaptırmak istiyorum. göz çevrem kırışık ve çökük geliyor bana.
sen memnun kaldınmı arkadaşım, doğal oldumu şakak gerdirmen.ben 1 ay önce botox yaptırdım. göz altlarım şişti. 1 hafta aşırı şiş kaldı. millet alerjimi oldun diyordu. şimdi indi ama genede eskisi gibi değil. hiç memnun kalmadım botox dan. askılama yaptırmak isyiroum şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?