İplikle Yüz Askılama

merhaba arkdaşlar dün ulvi beyle 2.kez görüşmeye gittim sadece fiyat konusunda görüşcektim abana mailde 1 kere daha görmem lazım demişti ama tekrar 150 tl muayene ücreti istediler ben de görüşmedim o doktorla gsliba amacı amliyat yapmak değil muyene ücretlerinden geçim sağlamak çok yanlış geldi aban telfonda söyleselerdi hiç gitmezdim demekki amliyattan sonra da haer muyene de para alıcaklar tamamen ticari bir doktor sanırım zaten bu mantıktaki bir doktora güvenemem (((((( adaha sonra atay atabey ile görüşmeye gittim gerçekci ve insana güven veren bir doktor. senin yüzün kesilip biçelemz bi fazlalığın yok dedi ama çok isteyortsan 3 yöntem öenrbilirim dedi dolgu yağ enjeksiyonu ya da endoskopik orta yüz germe ... diğer arkdaşlarınki gibi ağızda saç içinde kesi olamyacak hatta kirpik içinde de pamamıza gerek yok senin bi fazlalığın olmaz dedi tamamen issiz fşiyat konusunda da diğer doktorlara göre daha makul. doktor seçimimi ondan yana kullanıcam. hayırlısı artık endolift hem kalıcı değil hem de daha kapsam bir ilem olur senin için sarkan bi yerin yok dedi. o yüzden endoskopik orta yüz germe düşünüyorum:)))))şimdilik bu kadar

bu arada izmirde bu işlemi düşünen arkdaşlar var ise atay atabey mueyene ücreti de almıyor bi görüşün bence soruları sıklımadan cvplıyor

antalyada bu alanda iyi bi doktor ismi verebilir misiniz acaba bana ve antalyada yaptıran var mı? cevaplarınızı bekliyorum

merhaba bu konu ile ilgili olarak işlem yaptıran deneyimli olan varmı acaba? bilgi istiyorum

Arkadaşlar merhaba.Siteye yeni üye oldum.Yüzümün alt bölgesinde çene yakınında gevşeme var.Her yıl titan yaptııyorum, fena olmuyor ama geçenlerde ne var ne yok diye internete baktığımda silhoutte tekniğini gördüm.İple asma yönteminin geliştirilmiş hali sanıyorum.İki günde işe dönebilirsiniz yazıyordu ve eski yönteme göre daha kalıcıymış.Bilgisi olan var mı?

titan nedir canım ve kime yaptırıyorsun öğrenebilir miyim? bnm yüzüm çok sarkıyo çok mutsuzum

titan nedir canım ve kime yaptırıyorsun öğrenebilir miyim? bnm yüzüm çok sarkıyo çok mutsuzum

Titan da thermage ve Ultherapy gibi lazerle cilt germe yöntemi.Thermage'dan memnun kalmadım bir kez yaptırdım.Titan daha az etkili ama riski de yok.Bende hiç bir sorun yaratmadı 3 kez yaptırdım.Etkisi seni mutlu eder mi bilmiyorum ama.Yani gören kimse fark etmiyor ama ben gerginleştiğini biliyorum.

bnm derdim tam gerginleşmesi değil de yanakların aşağı düşmeye başladı burun ve ağız kenarındaki çizgilerim belirginleşti. sanırım askı daha doğru bnm için. keşke askı yaptıran birini de görsem. tunç tiryaki den randevu almaya çalıştım. ama muayenesi 250 tl miş yazık ya. nerden bileyim adamı daha görmeden bile o kdr param gidecek.

canım seni anlıyorum..göz kapağı ameliyatı olmadan önce 7-8 doktora gitmiştim ve küçük bir ameliyat parası ödemiştim muayenelere..benim de ağzımın alt kısmına doğru alt yüzüm düşüyor aşağı.titan hafiften toparlıyor ama daha etkili bir yöntem de arıyorum..iple asılacak kadar deri de gelmiyor ele..çok çeksem yüz şeklim değişiyor..kafam karıştı valla..doktora gidersen yazar mısın izlenimlerini..merak ettim ne diyecek..

Arkadasim bikac ay once yanaklarina iple yuz asma yaptirdi.siluet soft kullanildi ip olarak dogal hyaluronik asitten elde edilen bir ip elmacik kemikleri yukari kalkti.1 senede kaliciligi var.dr nezih karacaya yaptirdi ve sonuctan cok memnun...

Arkadasim bikac ay once yanaklarina iple yuz asma yaptirdi.siluet soft kullanildi ip olarak dogal hyaluronik asitten elde edilen bir ip elmacik kemikleri yukari kalkti.1 senede kaliciligi var.dr nezih karacaya yaptirdi ve sonuctan cok memnun...
Canim merhaba ne kadar yaptirdi arkadasin ogrenebilirmisin bide lutfen resim oncesi sonra si bende aylardir ariyorum doktor ana bir turlu bulamiyorum

Merhaba misch, göz kapağı ameiyatını kime oldun ve memnın kaldın mı, paylaırsan çok sevinirim:)

Merhaba arkadaşın hala memnun mu siluet softtan, bilgin varsa paylaşmanı rica edrim:)

Arkadaşlar ben Cuma günü kaş askılama ve alın germe yaptıracağım. Yaşım 28 benim. Gelişmeleri yazarım size

canım son durumunuz nedır? bana onerır mısınız? yag enjeksıyonu da yapıyormus bazı doktorlar ara kısımlara

acaba o da olursa kaca yapıyorlar?

bazıları dıyor kı ıple askı yapılınca sonradan ıpler acı verıyor cıkarttıtmak ıstemıstı bırı

cıkatrılmıyormus da

rısklı mı acaba?

selam arkadaşlar, ben sur plus lifting kırışıklık kremi siparişi verdim. Bugün elimde olacak. Fakat daha önce kullanıcı yorumlarına bakmamıştım. Biraz önce baktığımda birden endişeye kapıldım. Ürün hakkında birsürü olumsuz yorumlara rastladım, sahte olmasıyla, merdivenaltı ürün olmasıyla, hiçbir işe yaramadığıyla ilgili birsürü yorum okudum. Bu ürünü kullanan var mı acaba? Siteyi aradım. Biz orjinal siteyiz bizde böyle birşey olmaz. Onlar farklı sahte siteler olabilir. Bize güvenebilirsiniz dediler. Terettüddeyim. Bu ürün hakkında bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

arkadaşlar merhabalar. açıkçası sıkı bir internet takipçisi değilim ama arkadaşlarımın tavsiyesiyle bu siteyi buldum iki gündür yorumları okuyorum bu ip asma olayı çok detaylı bi işlemmiş anladığım kadarıyla bende düşünüyorum ama kafam çok karıştı bana önerebiliceğiniz işlem nedir.ankara da yaşıyorum hangi doktora gideyim okadar büyük bir pazar ki kime güvenebilirim bu konuda...

Arkadaşlar kalıcılık süresi 1 yıl deniyor ama bazıları 6 ay ancak dayandığını ve yüzlerinde asimetri oluştuğunu söylüyor. Yaptırıp memnun kalan var mı ?

merhaba
arkadasiniz hala memnun mu iple asma yonteminden? bende dusunuyorumda, ya ip duserse ve asirimetrik olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…