İradeli ve kararlı olanlar bana katılsın!

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
6.041
6.634
773
Merhaba arkadaşlar,
Doğumdan sonra oğlum 6 aylık olana kadar yedim içtim 66 kg’a ulaştım. Sonra diyete başladım ve 4 ay gibi bi vakitte 49 kg a düştüm. Yaz bitti, kış geldi derken yedim, yedim, ve yedim... Şu an 54 kga kadar çıktım. Yarın tekrar diyete başlamak istiyorum. Ama bir türlü motive olamıyorum. 2-3 haftadır diyete başlayıp başlayıp bozuyorum. 66 kgken bile bu kadar zorlanmamıştım. Çünkü motiveydim ve diyet yapmak beni hiç zorlamamıştı. Ama şu an... üzerimdeki fazladan 5 kg bana sanki 20 kg gibi hissettiriyor. Hiç veremeyecekmişim hatta daha da alacakmışım gibi geliyor. Moralim aşırı bozuk!!! Neyde yarın burda yeni bir başlangıç yapacağım. İsteyenler bana katılabilir, ben tek başıma olsam da burada olacağım (umarım).

Başlıktan utandım ve daha fazla bu süreci ertelememeye karar verdim. Kararlıyım 23 Nisanda max 50 kg olacağım! Bgn Salı ve ben diyete başladım. Hadi bakalım!

İlk iki hafta asla tartılmayacağım. 8 Mart Sali tartılacağım ve 8 Mart itibarı ile her pazartesi kilo takibi yapacağım.
Yakın zamanda spora da başlamayı planlıyorum. Bu topici de diyet ve spor günlüğüm olarak kullanacağım.
Bu defa pes etmicem

1 bardak çay (şekersiz ali ünyazıcı iyi geceler çayı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek (uno denge çiya tohumlu)
Yarım salatalık

Kahvaltı:
5 siyah zeytin
1.5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 ısırık kaşar peyniri
1 ısırık pancake
Az salatalık

Ara öğün:
Az sütlü kahve
1 yaş iran hurması

Dün fırsat bulup yazamadım.

3-4 kepçe çorba

Akşam:
3-4 yemek kaşığı mantarlı bulgur pilavı
Yarım porsiyon kuzu (100 gr dır en fazla)
Bolca turp
Zero cola

Birazcık çiğ kuruyemiş
Şekersiz çay

1 dilim elma, yarım portakal

Kahvaltı:
5 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu falan kaşar peyniri
Salatalık

Ara öğün:
Az sütlü kahve
1 yaş iran hurması

Öğlen:
1 kase çorba

Çok az çiğ kuruyemiş

Akşam:
3 kaşık falan mantarlı bulgur pilavı
4-5 yemek kaşığı civarı etli nohut

Çay, 1 hurma

Öğlen:
1 kase çorba

Çok az çiğ kuruyemiş

Akşam:
3 kaşık falan mantarlı bulgur pilavı
4-5 yemek kaşığı civarı etli nohut

Çay, 1 hurma
Hey arkadaş nerelerdesin :)
Mart bitti nisana giricez.
Durumun ne?
49 kilo musun imzadaki gibi?

Sen kacsin?
Boyum 1.59 oldugu icin 51.8 pek de harika degil. Ama 48e de cok uzak sayilmaz. Ah bi de irademe sahip olabilsem... Bu ara cok dagildjm. Bgn yine cheat day yaptim, yarinlar yokmuscasina yedim.
Ama kararliyim yarin baslicam insallah
Yakinda tartilmadim, en son 57 filandim, ama üstüne daha da almış olabilirim
Benim boyum kısa, 1.55 vardir.
Benim de kendime hakim olarak devam etmem lazim

E ben basladim bgn diyete. Amacim 23 nisana kadar hic bozmadan tartida bi 49.9 da olsa o 49 u gormek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…