Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Derslerime düzenli giriyorum, birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...
Immm .. Tüp mide ameliyatını önereceğim ben de.
Ama onda da çok temkinli olmanız gerek çünküsü; çok hızlı kilo verildiği için sarkma fazla oluyor. Sarkmayı engellemek için de her gün spor şart bence.
Ve benim tüp mide ameliyatı olup 60 kilo verip, 2 sene sonra 40 kilosunu geri alan arkadaşım var. Geri almamak da önemli bence.
Düşününce, diyetisyen daha mantıklı geliyor. Zaten siz şimdi rejime başlasanız yaza kadar 20-25 kiloyu atarsınız gibi geldi bana
Çünkü 4 ay var yaza temmuz 1'e yani. Her ay 5 verseniz 20 kilo ztn. Ama ilk ay ya da 45 gün içinde rahat 10 kiloya yakın verirsiniz. Kilo yüksek olduğu için hızlı düşer kilolarınız, hormon sorununuz olmadığı için.
sonraki 2- 2,5 ay içinde de yani yaklaşık 10 hafta, ilk iki hafta haftada iki sonraki 8 hafta, haftada bir bile verseniz;
45 günde verilen ; 10 kg
2,5 ayın ilk iki haftasında verilen; 4 kilo .
sonraki 8 haftasında verilen 1'er kilodan 8 kilo.
22 kilo gitti bile yani
Bence verirsiniz. Hamurişi , şeker, tuz yok, gazlı içecek hiç yok diet dahil, meşrubat arada sırada belki .
Çok canınız gazlı bişeyler isterse soda için, iyi geliyor. Haftada bir iki meyveli soda içebilirsiniz belki. Yani kendi dengenizi kurmanız gerek.
Bence ilk 22 kiloyu filan verene kadar spor yapmayın.
Sonra başlayın. Kilo yüksek, spora çok yüklenmek kalbi tetikler mi diye düşündüm ?
Spora 100 kiloya inince başlarsanız, kilo vermenizi hızlandırmış ve belki de, dietteki duraklama dönemlerini hafif geçirirsiniz aynı zamanda.
Ben böyle düşüüyorum, yanlışım varsa , bilen tarafından düzeltilirse de gocunmam sevinirim .
Millana katılıyorum. Zayıf güzel ve alımlı kadınların fotoğraflarına bakarak seninde öyle olabileceğini hayal edebilirsin.
Bende 1 haftadı diyetteyim sağı-solu taşmayan alımlı bir kadın olabilmem için 10, güzel vücutlu bir kadın olabilmem içinde 15 kilo vermeliyim.
İlk hedefim 10 kilo. Bende iradesi çok zayıf bi kadınım aslında.
Ama son günlerde giydiğim hiçbşeyin yakışmaması, hantal ve paspal bir görüntüye bürünmüş olmam, özgüvenimin sarsıntıya girmesi beni diyete teşvik etti.
İnşallah bukez irademe yenik düşmeyeceğim.
Ben kafama göre diyet uyguluyorum ama sen mutlaka bir uzmandan yardım almalısın.
seni gaza getirecek kimse yok anladığım kadarıyla. o yüzden de pazartesi başlayıp salı bozuluyor..
diyet grupları var kkda. oralara katıl
bizim de grubumuz vadı 2 sene önce. güzel kilo vermiştim.
Bir de lütfen ameliyatlar en en son çare olsun. Sağlık şakaya gelmez
Midede kaçak vs oluyor o kadar çok sıkıntı çekiyorlar ki
Elinden geleni yap mutlaka verirsin
50 60 olmazsın ama 80 olursun şimdiye göre daha iyi olursun
Sonrası gelir yavaş yavaş
canım şöyele düşün.
Yemek ve yememek arasında hiç bi fark yok. Yedikten maksimum 1 saat sora yediğin şeyin senin için hiç bir anmalı yok. ne bir haz alabiliyorsun ne de bir tat.
Ama yersen bu sana kilo olarak dönüyor. Yemezsen formunu koruyabiliyorsun.
Böyle bakarak daha dikkatli olabilirsin umarım
off ya zayıflık ayrı bir dert kilolu olmak ayrı bir dert bende 47 kiloyla hamile kaldım görenler aaa hala zayıfsın azıcık kilo alsaydın bari diyorlar hatta şaka yapacaklarya birşeye benzerdin diyorlar kayınvalidem şimdiden bıdı bıdı etmeye başladı emzirirken daha çok yiyeceksin diye niye anlamıyor insanlar olmayınca olmuyor işte sizde üzmeyin kendinizi zayıflıkta övünülecek birşey değil ama şunu söyleyebilirim ben hiç umursamadığım zayıflığımı eşim hayatıma girdikten sonra umursamaya başladım hayatımda kimse olmamıştı daha önce ama ne zamanki sevdiğim adam çok zayıfsın deyip arkasınıda getirdi ilk o zaman kilo almaya karar verdim karşı cinsten birisi beğenmeyince heleki bu sevdiğinse acayip kamçılıyor insanı nasıl hırs yaptırıyor bizzat yaşadım
Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Derslerime düzenli giriyorum, birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...
dayanamayıp sekerlı bıse yedıgınde yanında yoğurt yemeyı ıhmal etme..
bu sekerın kana hemen karışıp depolanmasına engel olur..dıyete baslarsan ılk tüyo benden olsun dedım:)
Merhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...
buzdolabının kapağına as manken resimlerini.bir ay sonra tekrar yaz burayaMerhaba kızlar... Ya anlayamıyorum hayatta her istediğimi yapan / yapabilen biriydim. Ne zaman kilo aldım kendine güvensiz, bakımsız, tuhaf bir şey oldum. Daha önceki konumda depresyonda olduğumu yazmıştım o zamana nazaran daha iyiyim. Birkaç kursa yazıldım. Arkadaşlarımla zaten aram iyiydi hala iyi. Ailem de keza öyle. Ama ben şu kilolarımı bir türlü veremiyorum. Çabalıyorum, çabaladıkça daha da kilo alıyorum. Öyle 5-10 kilodan bahsetmiyorum maalesef. 125 kiloyum.Başlıyorum diyete akşamına bozuluyor, yine başlıyorum 2 gün sonra bozuluyor. Düşünün en uzun süren diyetim 9 gündü. Tövbe tövbeee Gerçi onda da 7 kilo vermiştim. Neyse lafı uzattım. Nasıl irademi güçlendirebilirim? Ne yaparsam diyetime aksatmadan devam edebilirim? Gerçekten bıktım makyaj dahi yapmak istemiyorum. Koca cüssemi gören kimse yüzüme bakmıyor çünkü. Bakan da üzülüyor kendime yazık ediyorum diye. Yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?