biliyorum o duyguyu iğrenç bişey..ben de 2 sene öncesine kadar 95 kiloydum 1.68 boyla. tahlil yaptırdım bişey çıkmadı sonra diyetisyene gittim ama yine de kilo veremedim. pek takmadım (daha doğrusu takmıyomuş gibi görünüyodum) pek bişey yapmıyodum ümitsiz olduğum için ama zayıf olan arkadaşlarımı gördükçe içim gidiyodu güzel görünmemek ve her istediğini giyememek psikolojimi bozmaya başladı. sonunda karar verdim abur cuburu kestim cips-çikolata ve kolayı unuttum denemediğim şey kalmadı sirkeli su-tarçınlı süt-yeşil çay bir sürü şey yaptım. yavaş yavaş kilo verdim şimdi 75 civarıyım (uzun süredir tartılmadım ama) okul açılırken 75tim arkadaşlarım çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedikçe bana bi moral geldi :) ama şu kahrolası sınava ben de giriyorum ve yazın nerde bıraktıysam hala ordayım kilo veremedim. yaza kadar zayıflamam gerek bu günden itibaren tekrar insan gibi yemeye başlıyorum
yani demek istediğim istersen herşeyi başarırsın etrafın dediklerine hiç kulak asma abur cuburu kes ve bol bol su iç :):)