evet onceki burnuda cirkin degilmis, buyukte degil. simdiki burnu dogal degil dogru fakat ben cok begendim bebek gibi oldu kiz. kendi pek begenmedi ama.
almanlar cok zevksiz yaaa guzellige az onem veriyorlar onu birak
kiyafet giymesinide bilmiyorlar ismail yk ornek vereyim rukuslerin basta gideni.
burda dalga gecerler oyle giyinen adamla yaaa almanlarda rukuslukleriyle mesur
halen spice girls ayakabisi giyorlar mauahahhaha
ismail yk alman degil ki...
ben almanlar milletinden bahsettim...onlar pek önem vermiyor güzelige dogal olani daha cok seviyorlar.....
ve ayrica bende almanyada yasiyorum...ve fazla abarti olmadan herzaman cok sade ve hos giyinmesini biliyorum ....kaydirigubbakcemile3
bu dosyayı kendi host dosyanızla değiştirdikten sonra videonun direkt açılabiliyor olması lazım..
selam herkese youtobedaki vieoyu nasıl açtınız ben de açılmıyr çok merak ettim ben de görmeyi çok istiyorum da
bence cok güzel olmuş burnu..
canim acilmiyorsa kopyala burdan videoyu
ondan sonra www. yazdigin yer varya orayi sil oraya yapistir ve ac
ozamanda olur
biyerde okumustum.iranda burun ameliyati sanildigi kadar ucuz degilmis 4000 euro gibi rakamlardan bahsediliyordu.
o şekilde yaptım ama olmadı gene açılmadı
youtube calisiyormu senin bilgisayarindA
ozaman youtubeya gir
ve iran nosejob yaz galiba ilk videodu
bn de estetik yaptrtdigimdan beri nancy ajram a benzetiyorlar. gerci o tunuslu, iranli degil ama olsun arabbnm de iranli arkadaslarim war, genelde burunlarindan tanirim. uzun olur, erkekimsi..benm eski burnum da öyleydi
Hayır ben de youtube çalışmıyor dolayısıyla video da açılmıyor
evet İranlı bayanlar güzelliklerine o kadar düşkünlerki
ben van da görev yapıyorum. Van a gezmeye gelen İranlı hanımları bir görsenizzzdelikafaduldenbayanssulusmile
benim brunum estetik olduğu için bütün burunlara dikkat ederimburunları gercekten cok hos oluo ayrıca coğunun kaşları dövme kaş ve bence ayrıca kalıcı makyaj yaptırıyolarCADIARZU
bazıları o kadar güzel ve bakımlı oluyoki; bayan halimle bakakalıorum onlarabayanssulusmilebayanssulusmile
ya ksılar videoyu i,sleyemiyuorummm...youtubeden başka bi link vaarsa sölesenize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?