iranda burun estetik moda sokakta herkes bandajla geziyormus

ismail yk alman degil ki...
ben almanlar milletinden bahsettim...onlar pek önem vermiyor güzelige dogal olani daha cok seviyorlar.....
ve ayrica bende almanyada yasiyorum...ve fazla abarti olmadan herzaman cok sade ve hos giyinmesini biliyorum ....kaydirigubbakcemile3

canim o senin fikrin, ben ismail YK nin alman oldugun kast etmedim fakat kendisi almanyadan gelme rukuslerin onde gideni herkes oyle olmayabilir fakat 80% giyinmesini bilimiyor style dan anlamiyorlar. Heryerde goruyoruz. Sen guzel giyiniyorsan ustune alinma canim

bn de estetik yaptrtdigimdan beri nancy ajram a benzetiyorlar. gerci o tunuslu, iranli degil ama olsun arab bnm de iranli arkadaslarim war, genelde burunlarindan tanirim. uzun olur, erkekimsi..benm eski burnum da öyleydi

Denizcim navige.com adresine gir, internet explorer mi mozilla mi tarayicina gore ayarlari yap cok basit 2 dakka. Ondan sonra youtube'un acilacak

evet İranlı bayanlar güzelliklerine o kadar düşkünlerki
ben van da görev yapıyorum. Van a gezmeye gelen İranlı hanımları bir görsenizzzdelikafaduldenbayanssulusmile
benim brunum estetik olduğu için bütün burunlara dikkat ederim burunları gercekten cok hos oluo ayrıca coğunun kaşları dövme kaş ve bence ayrıca kalıcı makyaj yaptırıyolarCADIARZU
bazıları o kadar güzel ve bakımlı oluyoki; bayan halimle bakakalıorum onlarabayanssulusmilebayanssulusmile

ya ksılar videoyu i,sleyemiyuorummm...youtubeden başka bi link vaarsa sölesenize:)

evet kapalilar fakat cok bakimlilar
ama burunlari cok guzel yapiliyor ordAki doktorlar galiba bir numara burun ameliyatinda.
bende herkesin burnuna cok dikkat ediyorum senijn gibi hahahah
genelliklede kalici makyaj kullaniyorlar haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…