İranlı Bir Erkek İle Evlenmek

Yok yok türkiyede resmi nikah kıyabilmesi için irandan evlenme belgesi alması gerekecek karşı tarafın, o belgede varsa eşleri yazmak zorunda zhnzbdbdndndn
Ahahah iyi bari en azından orada belli olur ya çok yadırgıyorlar İranlı olduğu için ama benim başıma Ne geldiyse Türk erkeğinden geldi Karşıma doğru düzgün bir insan çıkmadı Bence bu şekilde yargılanmak hoş değil. Demek ki Allah benim nasibime onu yazdı

Anladım abim var ama uzaktan onay verebilir mi İran'a gelmeden
Vekalet verirsin damat ailesinden birine kız daha şafii mezhebini bilmiyorsun irana gideceksin. Türkiyede de şafiiler var hiç mi arkadaşın eşin dostun yok, en kötü git bir camiiye imama danış ya da alo frtva hattı var.

Ben kendimde Şafii mezhebiyim aslında ama yıllardır çocukluğumdan beri Hanefi mezhebine göre ibadet ediyorum Ya inanır mısın Kafam iyice karıştı

İnanır mısınız internette yazılan ve bana anlatılanlar bile çok farklı Ben hangisine inanacağım. Yarın konsolosluğunu arayacağım.

Ben kendimde Şafii mezhebiyim aslında ama yıllardır çocukluğumdan beri Hanefi mezhebine göre ibadet ediyorum Ya inanır mısın Kafam iyice karıştı
Kısacası Sen müslüman bir erkeğe vekalet vereceksin .

Art niyetli yargılama yapmıyolar ama çok var malesef vatandaşlık için yabancı erkeklerin evlenip kullandığı türk kadınları ((
Bide kadın haklarını hiç tanımayan bir ülkede evlenmek istiyorsunuz. Art niyete gelirseniz bilmediğiniz yerde hak bile idda edemezsiniz.
Dediğiniz gibi türk fars farketmez allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Yok yok türkiyede resmi nikah kıyabilmesi için irandan evlenme belgesi alması gerekecek karşı tarafın, o belgede varsa eşleri yazmak zorunda zhnzbdbdndndn
evet evlenme belgesi ve dogum belgesi almak zorunda. orada bekar olup olmadigi yazar.
hos, iranda imam nikahi da yaygin, bu isin garantisi yok.
ama seviyorsan birsey demeyecegim, benim de iranli arkadaslarim var. rejim aşığı olmayanlar zaten acik fikirli oluyor. benim de international evlilik yapan 3 iranli arkadasim var ikisi kadin biri erkek. mutlular yani gayet de. sevecen, bonkör , neseli insanlar iranlilar.
ama yine de bazi seyleri düşünmek lazim. hatta izlemediysen "kizim olmadan asla" filmini izlemen lazim, gercek bir hayat hikayesi. abdli kadin esiyle adamin memleketine gidiyor ama kocasi geri donmek istemiyor orada yasamak istiyor. orada cocuk babanin mali oldugu icin kadin asla cocuguyla ulkeden gidemiyor. hatta iranda zaten baba izni olmadan kadinlar ucaga bile binemiyor. yani evlen tabii ama boyle bilinmezlikle evlenme. ve ben olsam adamla evlenirdim ama evliligimi iranda tanitmazdim . bu evlenen arkadaslarimdan biri oyle yapti mesela cesitli sebeplerden dolayi. bosver 3 ay fazla askerlik yapsın vatani icin. iran vatandasliginin sana hiçbir artisi yok hatta zarari var. gidis gelislerim kolaylassin dersen zaten kolay, vizesiz bir ulke

Bende böyle düşünüyorum çok net anlatmışsınız. Benim de çok arkadaşım var iranlı.
Yarısı türkmen mesela, bize çok benziyorlar. Hani karşı taraf türkmen olsa daha az sıkındı görürdüm gelenek görenek açısından.
Onun dışında 3 ay için evliliği orada yapmaya bence de gerek yok. Dünya bu ne olacağı belli değil. Çocuk olsa vs dünya sıkıntı.
En azından türkiye senin ülken başına bişey gelse yaslarsın sırtını devletine kapı gibi hakların var.
Yanında erkek olmadan araba bile süremiyolar bırak uçağı

Çok teşekkür ederim gerçekten biraz düşüncelerim değişti. Kıyılacaksa burada kıyılsın Madem nikah

Evet ya kurban olayım toprağıma. Şimdiden kafama allak bullak oldu zaten saçma sapan streslere girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…