İranlı Bir Erkek İle Evlenmek

Evet ya artık oradan Müge Anlı'ya başvururum

Pasaportunuz da değişecek. Ondan da mı haberiniz yok.

keske tek şal pantalon sorun olsa
çador diye birsey var, yorgan gibi carsaf.
camiilerde (en azindan buyuk camiilerde) o zorunlu. tesettürlü kadinlara bile zorunlu.
kapanmanin da kapanmasi istenen bir ülke

Evet ya artık oradan Müge Anlı'ya başvururum
Canım bide bilmiyorsun sanırım ama, iranlı bir erkekle evlendiğin zaman otomatik olarak iran vatandaşı sayılıyorsun. Mesela sen iranlı olsaydın evlendiğin erkek vatandaş olmuyor ama kadınlarda durum bu malesef.
O yüzden bazı arkadaşlar evliliği tanıtma orda demiş.

Asker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağım
Avukata sor kiz . Artık insanlardan hersey bekleniyor malesef. İlerde sıkılıp, pismanlik yaşama şimdiden akıllıca hareket et. Sevgiline söyleme ama bi avukatlar detaylıca bilgi al. Gerekiyorsa evlilik sözleşmesi vs yap.

Dünyada o kadar ülke ve insan varken neden iranli? Bi ispanyol, bi İtalyan olsaydı adam neyse de İran ne yaaa . Bosver sen bu adamı evlenmeden daha iyi be ce , nedense içim cok huzursuz oldu

Valla bildiğim bir şey var ise, asla şeriat ile yönetilen bir ülkede evlenmeyeceğimdir. İsterse 1 yıl azalsın askerliği fark etmez. Orada evleneceksen orada boşanmak zorundasın tabi illa boşanacaksın değil ama garantisi var mı? Boşanmaya kalksan orada sana hangi halkı tanıyacak ülke hakkı bırak boşanmana izin verecek mi felan filan. Valla ben senin yerinde olsam araştırmaya bile zahmet etmez direk hayır olmaz derdim. Bir kadın olarak, medeni kanunun olduğu ülkede evlenmeyi tercih ederim.

İranlı biriyle hem de iranda evlenince iran vatandaşı olacaksınız ama

Çok mantıklı Teşekkür ederim bilgi için

Çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz araştıracağım hepsini tek tek Avukata falan danışacağım

Asker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağım
Sadece o boşanmak isterse boşanabilirsin. Herşeyinle ona tabii olacağın bir şeriat ülkesine gideceksin. İzin vermezse yurtdışına bile çıkamazsın, geri gelemezsin. Yaşadım orda biliyorum.

Valla iranda evlenmek istemek iyi cesaret bence dönün bu yoldan. Okul için burdaydı diyorsunuz 32 yaşında bir adamın okulu kaç sene önce bitmiş olması lazım iş bulup o şekilde mi kalmaya devam etti Türkiyede ? Sadece vatandaşlık için sizi kullanıyor mu emin olun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…