- 20 Aralık 2019
- 64
- 16
- 3
- 35
bnde ümit hanıma gidiyorumsizin problem neydi?
Araliktab beri bi sürü vitamin ilac vs kullandim.. artik mart ayinda kesin başlayacağız dediklerinde korona nedeniyle tedavilerin durduruldugunu soylediler.. ilaclarimi icmeye devam ediyorum.. tedavilere ne zaman baslayacaklar merakla bekliyorum. Gecen her ay benim icin yasimdan dolayi zaman kaybı.. hayırlısı olur insallahBalböceği merhaba ,
Ben de ümit hanımla tedaviye başladım 24 martta yumurtalarım toplandı ve corona nedeniyle donduruldu.
Sanırım aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyoruz, siz şuan hangi aşamadasınız?
Merhabalar bende umit hanimi dusunuyorum basil bir tedavi yolu izliyor acaba cunku 2 defa olumsuz deneyimim oldu yunurtalari havuz yontemi yapiyormu meselaAraliktab beri bi sürü vitamin ilac vs kullandim.. artik mart ayinda kesin başlayacağız dediklerinde korona nedeniyle tedavilerin durduruldugunu soylediler.. ilaclarimi icmeye devam ediyorum.. tedavilere ne zaman baslayacaklar merakla bekliyorum. Gecen her ay benim icin yasimdan dolayi zaman kaybı.. hayırlısı olur insallah
Ümit hanım mükemmel bir doktor işini daime garantiye alıyor bütün tetkiklerden sonra tamam diyor . Gidip gelmeleriz bazen çok oluyor ama dediğim gibi ince eliyor . Gidip gelmelerde öyle ücret alma olmuyor ilk tüp bebek için ödenen para sonrası zaten kontrol amaçlı oluyor . Emin adımlarla ilerliyor . Keza İsmail beyde öyle . Önce sizi fiziken Ruhen ve sağlık açısından hazırlıyorlar . Oldu bittiye gelmiyorMerhabalar bende umit hanimi dusunuyorum basil bir tedavi yolu izliyor acaba cunku 2 defa olumsuz deneyimim oldu yunurtalari havuz yontemi yapiyormu mesela
Siz hangi aşamadasınız acaba şuanda ,merak ettimÜmit hanım mükemmel bir doktor işini daime garantiye alıyor bütün tetkiklerden sonra tamam diyor . Gidip gelmeleriz bazen çok oluyor ama dediğim gibi ince eliyor . Gidip gelmelerde öyle ücret alma olmuyor ilk tüp bebek için ödenen para sonrası zaten kontrol amaçlı oluyor . Emin adımlarla ilerliyor . Keza İsmail beyde öyle . Önce sizi fiziken Ruhen ve sağlık açısından hazırlıyorlar . Oldu bittiye gelmiyor
Benim yumurta rezervim cok az.. son konrtolde 4 yumurta gormustuk ona bile cok sevindim.son deneme ayni merkez farkli doktordaydi 2 yumurtanin 1 i saglamdi o da dollenmedi.. ümit hanim gerekirse havuz yontemi yapariz demisti..yani tamamen kac yumurta toplanip kacinin dollendigi ve kalitesiyle alakali sanirim.. benim 4 olumsuz denemem var 5.icin ugrasiyorumMerhabalar bende umit hanimi dusunuyorum basil bir tedavi yolu izliyor acaba cunku 2 defa olumsuz deneyimim oldu yunurtalari havuz yontemi yapiyormu mesela
Sadece ümit hanimin degil merkezin ortak uygulamasi sanirim tedaviye pat diye başlamıyorlar.. oncesinde 3-4 ay vitamin falan kullaniyorsun.. gel gitler biraz cok oluyor ama acele etmemeleri guzel bisey.. yeterki guzel sonuca ulasalimMerhabalar bende umit hanimi dusunuyorum basil bir tedavi yolu izliyor acaba cunku 2 defa olumsuz deneyimim oldu yunurtalari havuz yontemi yapiyormu mesela
Ne kadara mal oldu peki toplamdaBenim yumurta rezervim cok az.. son konrtolde 4 yumurta gormustuk ona bile cok sevindim.son deneme ayni merkez farkli doktordaydi 2 yumurtanin 1 i saglamdi o da dollenmedi.. ümit hanim gerekirse havuz yontemi yapariz demisti..yani tamamen kac yumurta toplanip kacinin dollendigi ve kalitesiyle alakali sanirim.. benim 4 olumsuz denemem var 5.icin ugrasiyorum
Her asamada detayli bilgi veriyorlarmi tavmergende bilgisizlikten dolayi biraktim o yuzden soruyorumÜmit hanım mükemmel bir doktor işini daime garantiye alıyor bütün tetkiklerden sonra tamam diyor . Gidip gelmeleriz bazen çok oluyor ama dediğim gibi ince eliyor . Gidip gelmelerde öyle ücret alma olmuyor ilk tüp bebek için ödenen para sonrası zaten kontrol amaçlı oluyor . Emin adımlarla ilerliyor . Keza İsmail beyde öyle . Önce sizi fiziken Ruhen ve sağlık açısından hazırlıyorlar . Oldu bittiye gelmiyor
Evet veriyorlar mesajla da bilgi alıyorsunuz . Hocamızın özel telefonu ileHer asamada detayli bilgi veriyorlarmi tavmergende bilgisizlikten dolayi biraktim o yuzden soruyorum
Fiyata marttan sonra zam gelecekti o yuzden simdiki fiyat ne kadar bilmiyorum ama 3-4 ay oncesinden ilac kullandirmaya baslarlarsa her ay muayene ucreti odeniyor.benim vitaminler, igneler ve tup bebek hepsi 15 bin civari.. simdiki ne kadara mal olacak bende meraktayim.Ne kadara mal oldu peki toplamda
Fiyata marttan sonra zam gelecekti o yuzden simdiki fiyat ne kadar bilmiyorum ama 3-4 ay oncesinden ilac kullandirmaya baslarlarsa her ay muayene ucreti odeniyor.benim vitaminler, igneler ve tup bebek hepsi 15 bin civari.. simdiki ne kadara mal olacak bende meraktayimNe kadara mal oldu peki toplamda
Merhaba vitamin olarak neler verdi acaba inş tez vakiite kavuşuruzMerhabalar ben de Ümit hanımın hastasıyım bir aşılama denedik olmadı 2 aydır vitamin kullanıyorum bu ay tüpe geçtik İğnelerdeyimilaçlar hariç 7.500 tl ile başladık zam gelmemiş şükür
Prowomen ve teatrio verdiMerhaba vitamin olarak neler verdi acaba inş tez vakiite kavuşuruz
Merhabalar ben de Ümit hanımın hastasıyım bir aşılama denedik olmadı 2 aydır vitamin kullanıyorum bu ay tüpe geçtik İğnelerdeyimilaçlar hariç 7.500 tl ile başladık zam gelmemiş şükür
İğne ne verdi meronal fostımon ovitrelleaile varmı ıclerınde yada gonal l fMerhabalar ben de Ümit hanımın hastasıyım bir aşılama denedik olmadı 2 aydır vitamin kullanıyorum bu ay tüpe geçtik İğnelerdeyimilaçlar hariç 7.500 tl ile başladık zam gelmemiş şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?