Tüp Bebek Merkezleri İRENBE de tüp bebek yaptıranlar

Ben irenbede ilk transferimi oldum geçen ay ama malesef olumsuz sonuçlandı
tabiki tekrar deneyeceğim doktorum İsmail Küçük gerçekten iyi bir doktor ama sanırım ilk transfer bazen
skıntılı olabiliyor umarım ikincidde güzel haberler alırım

4 yıl boyunca irenbede tedavi gördüm. Sebepsiz infertilite olduğu için önce 1 yıl kadar ilaç tedavisiyle doğal akışına bıraktık, sonraki aşamalarda ise 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırdık. Tüp bebek transferimden 2 tanesi kimyasal gebelikle sonuçlandı. En son transferim mart 2019da yapıldı ve sonuç negatifti. Bu transferden sonra evde kalan bütün ilaçları toplayıp tüp bebek defterini kapattım. 2 ay sonra ise kendiliğinden hamile kaldım. O kadar çabaya rağmen minik mucizem kendisi gelmek istemişti tam da tamamen vazgeçtiğim bi anda. Şu an 3 aylık. Şunu anladım ki bazen ne yaparsanız yapın olmuyor. Bu süreçte her şeyden önce rahat olmak stres yapmamak gerekiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin

Araliktab beri bi sürü vitamin ilac vs kullandim.. artik mart ayinda kesin başlayacağız dediklerinde korona nedeniyle tedavilerin durduruldugunu soylediler.. ilaclarimi icmeye devam ediyorum.. tedavilere ne zaman baslayacaklar merakla bekliyorum. Gecen her ay benim icin yasimdan dolayi zaman kaybı.. hayırlısı olur insallah

Merhabalar bende umit hanimi dusunuyorum basil bir tedavi yolu izliyor acaba cunku 2 defa olumsuz deneyimim oldu yunurtalari havuz yontemi yapiyormu mesela

Merhabalar bende umit hanimi dusunuyorum basil bir tedavi yolu izliyor acaba cunku 2 defa olumsuz deneyimim oldu yunurtalari havuz yontemi yapiyormu mesela
Ümit hanım mükemmel bir doktor işini daime garantiye alıyor bütün tetkiklerden sonra tamam diyor . Gidip gelmeleriz bazen çok oluyor ama dediğim gibi ince eliyor . Gidip gelmelerde öyle ücret alma olmuyor ilk tüp bebek için ödenen para sonrası zaten kontrol amaçlı oluyor . Emin adımlarla ilerliyor . Keza İsmail beyde öyle . Önce sizi fiziken Ruhen ve sağlık açısından hazırlıyorlar . Oldu bittiye gelmiyor

Siz hangi aşamadasınız acaba şuanda ,merak ettim

Benim yumurta rezervim cok az.. son konrtolde 4 yumurta gormustuk ona bile cok sevindim.son deneme ayni merkez farkli doktordaydi 2 yumurtanin 1 i saglamdi o da dollenmedi.. ümit hanim gerekirse havuz yontemi yapariz demisti..yani tamamen kac yumurta toplanip kacinin dollendigi ve kalitesiyle alakali sanirim.. benim 4 olumsuz denemem var 5.icin ugrasiyorum

Sadece ümit hanimin degil merkezin ortak uygulamasi sanirim tedaviye pat diye başlamıyorlar.. oncesinde 3-4 ay vitamin falan kullaniyorsun.. gel gitler biraz cok oluyor ama acele etmemeleri guzel bisey.. yeterki guzel sonuca ulasalim

Ne kadara mal oldu peki toplamda

Her asamada detayli bilgi veriyorlarmi tavmergende bilgisizlikten dolayi biraktim o yuzden soruyorum

Fiyata marttan sonra zam gelecekti o yuzden simdiki fiyat ne kadar bilmiyorum ama 3-4 ay oncesinden ilac kullandirmaya baslarlarsa her ay muayene ucreti odeniyor.benim vitaminler, igneler ve tup bebek hepsi 15 bin civari.. simdiki ne kadara mal olacak bende meraktayim.
Sizin de rezerv sıkıntınız mi var benim gibi?

Fiyata marttan sonra zam gelecekti o yuzden simdiki fiyat ne kadar bilmiyorum ama 3-4 ay oncesinden ilac kullandirmaya baslarlarsa her ay muayene ucreti odeniyor.benim vitaminler, igneler ve tup bebek hepsi 15 bin civari.. simdiki ne kadara mal olacak bende meraktayim

Merhabalar ben de Ümit hanımın hastasıyım bir aşılama denedik olmadı 2 aydır vitamin kullanıyorum bu ay tüpe geçtik İğnelerdeyimilaçlar hariç 7.500 tl ile başladık zam gelmemiş şükür
Merhaba vitamin olarak neler verdi acaba inş tez vakiite kavuşuruz

Merhabalar ben de Ümit hanımın hastasıyım bir aşılama denedik olmadı 2 aydır vitamin kullanıyorum bu ay tüpe geçtik İğnelerdeyimilaçlar hariç 7.500 tl ile başladık zam gelmemiş şükür
İğne ne verdi meronal fostımon ovitrelleaile varmı ıclerınde yada gonal l f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…