Tüp Bebek Merkezleri İRENBE de tüp bebek yaptıranlar

Hastaneye ne kadar ödediniz toplamda ne kadara maal olacak
Hastaneye 7.500 ödedik muayene dahil. Sonra bir gidişimizde 800 bi diğerinde 1600 en son bugün 700 TL ama Perşembe gideceğim daha iğnelerime bağlı olarak biraz daha tutabilir. 12 bin civarı olacak sanırım tam da kestiremiyorum.

İğne ne verdi meronal fostımon ovitrelleaile varmı ıclerınde yada gonal l f
İğne meronal ve fostimon verdi. Daha henüz büyütmedeyiz ama baskılama iğnesi de verdi cetrodite. İkinci muayenede vermeye başladı cetroditeyi doktor hanım.perşembeye tekrar gideceğim.

Ben daha önce smyrna gördüm tedavi bu sefer irenbe de denemek istiyorum sende inşallah pozitif sonuç alırsın bana da umut olursun
Doktorla surekli birebir gorusebiliyor musun mesela birşey sormak için aradığında kiminle gorusuyorsun

Teşekkürler iyi dileklerin için canımön görüşme ücretsiz görüşme yap istersen hem doktor seçmende de etkili olur. Benim doktoruma ulaşmam gerçekten çok kolay sağolsun mesajıma görünce mutlaka dönüyor. Çok ilgili doktorum gerçekten ki benim için oldukça önemlidir bu konu. Yani cevap vermeyen ilgilenmeyen biri olsa modum düşer değiştirirdim doktorumu. Bir aşılama geçirdim kendisi ile şimdi tüpteyim hiç sorun yaşamadım.

Doktorun kim ? Bizim maddi olarak biraz daha zaman ihtiyacımız var şimdilik araştırıyorum ama çok gecikmeden deneyeceği tekrar inşallah oğlum la aradaki yaş farkı çok olmasın

Merhaba ümit hanımın tedavi süreci hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Ben de önümüzdeki ay gideceğim ve 2,5 ay kadar zamanım var izmirde. İzmirdeyken denemek istiyorum
Canım duruma göre değişen bir tedavi uyguluyor herkese aynı değil. Ama anlatayım kısaca; ilk olarak görüştüğümüzde tüp için gittik ama değerlerimiz çok iyi olduğu için aşılamaya ikna etti bizi ve direkt başladık. Negatif olunca tüpe geçtik ilk ay gidecektim ama corona çıktı ondan mıdır bilmem vitamin kullanmamı söyledi bu dönemde 2 ay kullandım. Sonra 1 haziranda başladık. İlk 10-12 gün iğneleri kullandım Sonra yumurtalar toplandı.bana taze transfer düşünüyordu bu nedenle aslında bir ay içinde herşey tamamlanacaktı. Ama son anda rahmimde ufak bir sıvı çıktı mağlesef 10 güne adet olunca transfer hazırlığına başlayacağız. Yani aslında her şey normal yolunda gitse de ufak da olsa pürüzler çıkıyor 2 ay çok kısa bir süre. Çok da sıkıştırmamak lazım acele etmemek lazım

Anlıyorum yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim cevap için. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kac tane embriyonuz oldu ve kac yumurta toplandi

Günaydınlar opu sonrası ilk reglimi oldu 11. Günde dün kontrolüm vardı rahim içi düzensizlikleri gidermek ve daha iyi bir ortam hazırlamak adına histeroskopi yapılacak çarşamba günü inşallah. Çizik de atacağını söyledi doktorum. Bir sonraki reglimde ise transfer hazırlığına başlayacağız hayırlısı ile süreç bir heyecanlı ki

Bizde irenbedeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ümit inceboz iyi bir doktor diyorlar inşallah biran önce mutlu haberleri alırsınız.
Merhaba bende TAVMERGEN bırakıp 2.denememi ümit hocayla yapmayı planlıyorum henüz görüşmedim ama nasıl gidiyor tedavi memnun kaldınız mı acaba ilgililer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…