Bende gitmeyi düşünüyorum ama bizim erkek sorunumuz doktorlarla ilgili hiç bilgim yok irenbede önerebileceğinizi ürolog varmı acaba cevap verirseniz çok mutlu olurumCanım duruma göre değişen bir tedavi uyguluyor herkese aynı değil. Ama anlatayım kısaca; ilk olarak görüştüğümüzde tüp için gittik ama değerlerimiz çok iyi olduğu için aşılamaya ikna etti bizi ve direkt başladık. Negatif olunca tüpe geçtik ilk ay gidecektim ama corona çıktı ondan mıdır bilmem vitamin kullanmamı söyledi bu dönemde 2 ay kullandım. Sonra 1 haziranda başladık. İlk 10-12 gün iğneleri kullandım Sonra yumurtalar toplandı.bana taze transfer düşünüyordu bu nedenle aslında bir ay içinde herşey tamamlanacaktı. Ama son anda rahmimde ufak bir sıvı çıktı mağlesef 10 güne adet olunca transfer hazırlığına başlayacağız. Yani aslında her şey normal yolunda gitse de ufak da olsa pürüzler çıkıyor 2 ay çok kısa bir süre. Çok da sıkıştırmamak lazım acele etmemek lazım
Tek diye bılıyrm Uroloji ordaBende gitmeyi düşünüyorum ama bizim erkek sorunumuz doktorlarla ilgili hiç bilgim yok irenbede önerebileceğinizi ürolog varmı acaba cevap verirseniz çok mutlu olurum
Canım kusura bakma anca gördüm doktorum Ümit hanım. Çok çok memnunum arkadaşlarımda var memnun kalan ve pozitifi gören. Ben de histeroskopi oldum ve transfer için diğer reglimi bekliyorum. Üroloji doktoru da bir tane sanırım pek bilgim yok.Ümit hanım da tedavi olup memnun kalan arkadaşlar var mı acaba haftaya ön görüşme içim randevu aldım ve çok tedirginim doktor konusunda
Merhaba.. dondurma ücreti icin 4400 mü verdiniz..bana cok pahalı geldi de bu fiyatCanım kusura bakma anca gördüm doktorum Ümit hanım. Çok çok memnunum arkadaşlarımda var memnun kalan ve pozitifi gören. Ben de histeroskopi oldum ve transfer için diğer reglimi bekliyorum. Üroloji doktoru da bir tane sanırım pek bilgim yok.
Merhaba, ben önce İsmail beye sonra Ümit hanıma geçenlerdenim. İsmail beyin izin dönemine denk geldiğim için ve zaman kaybetmek istemediğim için ümit hocaya geçtim. Kendisi çok naif bir insan, işlemleri tane tane sakince anlatıyor. İnsanı rahatlatıyor. İşk transferimi oldum. Bayramdan sonra kan testi yaptırıcam. Ümit hanımdan şimdilik çok memnunum.Ümit hanım da tedavi olup memnun kalan arkadaşlar var mı acaba haftaya ön görüşme içim randevu aldım ve çok tedirginim doktor konusunda
Merhaba ben tek yumurta dondurdum, ücreti 500 dü. İki embriyo transferim oldu. Gebe kalamadım. Şimdi o tek embriyoyu koyarlar sanırım.Merhaba.. dondurma ücreti icin 4400 mü verdiniz..bana cok pahalı geldi de bu fiyat
Merhaba ben de ümit hocanın hastasıyım. Çok tatlı ve anlayışlı nazik bir kadın. İlk transferimde 2 embriyo kondu ama sonuç negatif malesef. Acaba 2. Yada 3. Denemesi pozitif olan arkadaşınız varmıCanım kusura bakma anca gördüm doktorum Ümit hanım. Çok çok memnunum arkadaşlarımda var memnun kalan ve pozitifi gören. Ben de histeroskopi oldum ve transfer için diğer reglimi bekliyorum. Üroloji doktoru da bir tane sanırım pek bilgim yok.
Kacıncı gun hangı kalitede ydı benımde irenbede ilk deneme 3.gun 1. Kalite 2 embrıo transferi negatıf oldu biraz ara verdik 3 tane dobdurukmus var gerıdrMerhaba ben de ümit hocanın hastasıyım. Çok tatlı ve anlayışlı nazik bir kadın. İlk transferimde 2 embriyo kondu ama sonuç negatif malesef. Acaba 2. Yada 3. Denemesi pozitif olan arkadaşınız varmı
Evet oyleymis havuz yonteminde diger toplama fiyatlari 4400 müş.. ilk denemenizse uzulmeyin bircok negatiften sonra hamile kalanlar var..Merhaba ben tek yumurta dondurdum, ücreti 500 dü. İki embriyo transferim oldu. Gebe kalamadım. Şimdi o tek embriyoyu koyarlar sanırım.
Benim 3. Gün embriyosu. Çok kaliteli dedi ümit hanım, ama detaylı bişeu demedi. İki embriyo kondu. Tutmadı. Sadece 1 dondurulmuş kaldıKacıncı gun hangı kalitede ydı benımde irenbede ilk deneme 3.gun 1. Kalite 2 embrıo transferi negatıf oldu biraz ara verdik 3 tane dobdurukmus var gerıdr
Önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem. Yani neden olmadığını anlamak istiyorum. Şans işi mi bu. Olmadı bi daha olmadı bi daha mı? Net bir gerekçe yok mu? Merak ediyorum. Teknoloji sebep ortaya koyamayacak kadar aciz mi hala 2020 de? Yoksa bize mi bişey söylenmiyor?Aynen 1. Kalite demişti bana da. Anlamadım yani neden tutmadığını. Yaşım 36. Herşey yolunda demişti hoca.
Bazen hersey yolunda gibi gozukse de olmuyor iste.. ben ilk tup denemede hamile kaldim cocugum var fakat 36 yasindan sonra kardes icin 4 defa denedim olmadi..yas oldu 39 ve suan 5. Tedaviyi görüyorum.. :)Önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem. Yani neden olmadığını anlamak istiyorum. Şans işi mi bu. Olmadı bi daha olmadı bi daha mı? Net bir gerekçe yok mu? Merak ediyorum. Teknoloji sebep ortaya koyamayacak kadar aciz mi hala 2020 de? Yoksa bize mi bişey söylenmiyor?
Donmus embriyo transferımı olucaMerhaba arkadaşlar size bir kaç soru sormak istiyorum izninizle bende Ümit hanımın hastasıyım yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adet olduktan hemen sonra transfer sürecine başlandı mı.
Merhaba umıt hanım ile gprusme ız nasıl gectıÜmit hanım da tedavi olup memnun kalan arkadaşlar var mı acaba haftaya ön görüşme içim randevu aldım ve çok tedirginim doktor konusunda
Evet yumurtalar toplandı adet olmayı bekliyorum o yüzden merak ettimDonmus embriyo transferımı oluca
Ümit hanım çok tatlı bir doktor. Detaycı ve ilgili. Ön görüşme olmasına rağmen çok ilgilendi ve psikolojik olarak rahatlatmaya çalıştı. Fakat biz laboratuvarının daha iyi olduğunu duyduğumuz için İstanbul memorial gitmeye karar verdik. Bi problem çıkmazsa Eylül başında gideceğizMerhaba umıt hanım ile gprusme ız nasıl gectı
Ben opudan 12 gun sonra oldum.. 4 gun önce gelmis oldu.Evet yumurtalar toplandı adet olmayı bekliyorum o yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?