Tüp Bebek Merkezleri İRENBE de tüp bebek yaptıranlar

Bence kotu dusunmeyin .olumlu olun ve olumlu enerjiler gitsin bebeginize...pgt yaptiniz mi peki?

merhaba arkadaşlar bende irenbe ismail beye başladım. ama reglm bitince gitmiştim tahlil istedi yaptırdım regl olunca gelin ona göre bi muayene sonrası vitamin yazılcak dendi. ama reglme daha 1 ay var ben vakit kaybetmek istemiyordum size sorum muayene ücreti? her muayeneye ücret ödüyor muyuz ve bunun bedeli ne ?

Muayene ucreti en son 400 tl idi.. 1 ay icindekilerden ucret alinmiyor 1 ayi geçerse her seferinde odeme yapılıyor diye biliyorum..

Vakit kaybetmek istemiyorum derken bir an once tedaviye baslamayi kastediyorsaniz adet bitince degil , adetliyken baslanmasi gerekiyor..ayrica vitamin takviyesi veriyorlar 3 ay civari kullanir sonra baslatirlar.. benim araya pandemi girdiginden 9 ay vitamin kullandim her ay bu takviyelere ödediğim para 6-7 bini buldu..

Merhabalar haziranda taze transfer düşünülürken rahimde az sıvı görünmesi, sonra histeroskopi, sonra adet gecikmesi derken anca transfer hazırlığına geldik şimdi transferden önceki kontrolüme gideceğim hayırlısı ile kavuşalım evlatlarımıza

vitamin takviyesine bir an önce başlamak istiyorum demek istedim. 3 ay kullanılcağı için 1 ay heba olsun istemedim. teşekkür ederim

hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin :)

Hayırlı olsun hepimiz için benim doktorum da İsmail bey , iki ay oluyor başladım rahim filmi , tahliller ,vitamin , adet olmayı beklerken bakalım bu ay tedaviye baslicam nasipse polikistik over var bende yumurtalarım çok ama yeterince büyümüyor Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

vitamin takviyesine bir an önce başlamak istiyorum demek istedim. 3 ay kullanılcağı için 1 ay heba olsun istemedim. teşekkür ederim
O zaman niye hemen yazmadi ki haklisiniz.. sonucta regl ile bi alakasi yok takviyelerin.. gec olsun yeterki sonuc guzel olsun..Allah isinizi rast getirsin

O zaman niye hemen yazmadi ki haklisiniz.. sonucta regl ile bi alakasi yok takviyelerin.. gec olsun yeterki sonuc guzel olsun..Allah isinizi rast getirsin
Yani muhtemelen muayene ücreti de almak istedi ilk görüşmeydi benim ki ücretsiz olan Amin hepimizinkini inşallah

Merhaba Kalp atışlarını duyabildiniz mi

Çok üzüldüm inşallah biran önce yeni transfer olur bebeğiniz tutunur sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız çok geçmiş olsun
Allah razı olsun saol canım umarım bu kötü günleri unutturacak güzel şeyler yasarım benim durumumda olan herkes o güzel duyguyu yaşasın inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…