Bence kotu dusunmeyin .olumlu olun ve olumlu enerjiler gitsin bebeginize...pgt yaptiniz mi peki?Amin inşallahama transfer oncesi ve transfer sonrası intrapulid serum yedim 10ile 12 saat aralığında sürdü hemde aylardır progesteron fitili kullanıyorum şuan dahil rabbimden hayırlısını istiyorum.suan evde test yaptım 2.çizgi anında cıktı kalbi durduysa 2.çizgi belli bir süre hala cikarmıki
Bu arada sizin sikinti neydi?Bence kotu dusunmeyin .olumlu olun ve olumlu enerjiler gitsin bebeginize...pgt yaptiniz mi peki?
Yo hayır hic yaptırmadım pgt nedirBence kotu dusunmeyin .olumlu olun ve olumlu enerjiler gitsin bebeginize...pgt yaptiniz mi peki?
Benim yaştan kaynaklı yumurtalık rezervim düşük ve bu yılda adenomiyozis cıktı baskilama yapıldı önce 4ay lucrin kullandım ayda 1kez göbekten sonra histereskopi ardından dondurulmus emrio transferim olduBu arada sizin sikinti neydi?
Peki kurtaj için ücret alınıyo sanırım tahmini ne kadar alırlarARTI suda var ornegın 3 embriyo cpzululdu 2 si transfer oldu geriye dıgerını dondurmak ıcın ucret alıyorlar tekrar
Bıomıom malesef merkeze sorun bilgi veriyor lar dır telefondaPeki kurtaj için ücret alınıyo sanırım tahmini ne kadar alırlar
Muayene ucreti en son 400 tl idi.. 1 ay icindekilerden ucret alinmiyor 1 ayi geçerse her seferinde odeme yapılıyor diye biliyorum..merhaba arkadaşlar bende irenbe ismail beye başladım. ama reglm bitince gitmiştim tahlil istedi yaptırdım regl olunca gelin ona göre bi muayene sonrası vitamin yazılcak dendi. ama reglme daha 1 ay var ben vakit kaybetmek istemiyordumsize sorum muayene ücreti? her muayeneye ücret ödüyor muyuz ve bunun bedeli ne ?
Vakit kaybetmek istemiyorum derken bir an once tedaviye baslamayi kastediyorsaniz adet bitince degil , adetliyken baslanmasi gerekiyor..ayrica vitamin takviyesi veriyorlar 3 ay civari kullanir sonra baslatirlar.. benim araya pandemi girdiginden 9 ay vitamin kullandim her ay bu takviyelere ödediğim para 6-7 bini buldu..merhaba arkadaşlar bende irenbe ismail beye başladım. ama reglm bitince gitmiştim tahlil istedi yaptırdım regl olunca gelin ona göre bi muayene sonrası vitamin yazılcak dendi. ama reglme daha 1 ay var ben vakit kaybetmek istemiyordumsize sorum muayene ücreti? her muayeneye ücret ödüyor muyuz ve bunun bedeli ne ?
vitamin takviyesine bir an önce başlamak istiyorum demek istedim. 3 ay kullanılcağı için 1 ay heba olsun istemedim. teşekkür ederimVakit kaybetmek istemiyorum derken bir an once tedaviye baslamayi kastediyorsaniz adet bitince degil , adetliyken baslanmasi gerekiyor..ayrica vitamin takviyesi veriyorlar 3 ay civari kullanir sonra baslatirlar.. benim araya pandemi girdiginden 9 ay vitamin kullandim her ay bu takviyelere ödediğim para 6-7 bini buldu..
teşekkür ederim :)Muayene ucreti en son 400 tl idi.. 1 ay icindekilerden ucret alinmiyor 1 ayi geçerse her seferinde odeme yapılıyor diye biliyorum..
hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin :)Merhabalarhaziranda taze transfer düşünülürken rahimde az sıvı görünmesi, sonra histeroskopi, sonra adet gecikmesi derken anca transfer hazırlığına geldik şimdi transferden önceki kontrolüme gideceğim hayırlısı ile kavuşalım evlatlarımıza
O zaman niye hemen yazmadi ki haklisiniz.. sonucta regl ile bi alakasi yok takviyelerin.. gec olsun yeterki sonuc guzel olsun..Allah isinizi rast getirsinvitamin takviyesine bir an önce başlamak istiyorum demek istedim. 3 ay kullanılcağı için 1 ay heba olsun istemedim. teşekkür ederim
Yani muhtemelen muayene ücreti de almak istedi ilk görüşmeydi benim ki ücretsiz olanO zaman niye hemen yazmadi ki haklisiniz.. sonucta regl ile bi alakasi yok takviyelerin.. gec olsun yeterki sonuc guzel olsun..Allah isinizi rast getirsin
Merhaba Kalp atışlarını duyabildiniz miSelam bende ümit hanımda tedavi görüyorum 7temmuz da 3.gün dondurulmus 1.kalitede 2emrio transferim oldu hersey yolundayken dün kalp atisi dinlenecekti ama bebegim hem haftası geride kalmış hemde kalp atışımız duyulmadı cuma tekrar kontrolümüz var ama hissediyorum sonu kurtaj..bisey sorucam benim 3tane daha dondurulmusum var tekrar transfer kurtaj sonrası kaça mal olur sizce ve ne kadar sürer kurtaj sonrası 1aymı yoksa daha fazlamı bekletiliyor gerçi kişiye göre tedavi yöntemleri farklılık gösterir fakat normali nasıl olur bilginiz varsa çok tedirginim cumaya kadar ölüp ölüp dirilicem
Merhaba maglesef sabah kurtaj oldum az once eve geldik gitti bebegimMerhaba Kalp atışlarını duyabildiniz mi
Çok üzüldüm inşallah biran önce yeni transfer olur bebeğiniz tutunur sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız çok geçmiş olsunMerhaba maglesef sabah kurtaj oldum az once eve geldik gitti bebegim
Allah razı olsun saol canımÇok üzüldüm inşallah biran önce yeni transfer olur bebeğiniz tutunur sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?