Benim ilk muayene olacak canım hemen başlanır mi bilmiyorum öğleden sonraMerhaba cnm bende irenbe de Alper beyde tedavi görüyorum yumurta takibine geleceğim bende perşembe günü aynı gün orda olacağız. 1 haftadır kullanıyorum ilaçları haftaya opu olabilir hayırlısı olsun siz hangi aşamadasınız
Tek tarafta kistiniz var o halde? Öyle anlıyorum. Üstte hacamat-sülük yaptırdım demiştiniz. O bir işe yaradı mı?28 yaşındaydım tüp bebek sürecinebaşladığımda vitamn kullandığım zamnda kimyasal gebelik geçirdim ara verdim snra tekrar vitamine başladım diyerek biraz zamanımıı aldı diyim 1,5 sene uzatmalarla oldu tüp bebek serüvenim. 30 yaşında da anne oldum . Tabi herkese göre bu süreç zamanıı farklı işler. kistim 4,5 cm di sağdaydı, tüplerim tıkalıydı. 10 yıl önce de 15 cm kist ameliyatı geçirdim. Ameliyattan 4 sene sonra tekrar etti. Bu çikolata kisti bir lanet. Hala benimle mesela duruuyor öylece. Lucrin mg deişşiyor mu hatırlamıyorum ama 2 doz oldum sanırım çok net hatırlamıyorum bunu
Başlayabilirler de başlayamayabilirlerde değerlere göre değişecnm. Bana 1 ay takviye kullanıyorum öyle başlayalım demişti cnm benimde öğleden sonra 3 te randevu. Senin de Alper bey mi ümit hanım mıBenim ilk muayene olacak canım hemen başlanır mi bilmiyorum öğleden sonra
sizin kaç cm kist ? evet şuan tek taraflı ama 10 yıl önce iki taraflıydı. Transfer önce ameliyat neden peki ? rahime sızıntı varsa ancak o sebeple yaparlar. İyi geldi mi bilmiyorum ama 2.opu da benim yumurta rezervim artmıştı, iyi geldiğini düşünerek transferden 1ay önce sülük yaptırdım yine. Kuyruk sokumundan yapıldı. Ağzındaki enzimler hücre yenilemesine iyi geliyormuş.Tek tarafta kistiniz var o halde? Öyle anlıyorum. Üstte hacamat-sülük yaptırdım demiştiniz. O bir işe yaradı mı?
Bende de çikolata kisti var. İkinci kez opu yapılacak. Transfer öncesi ameliyat önerilebilir gibi duruyor.
Bir taraf 6, diğer taraf da 9 civarı sanırım. Nedenini bilmiyorum.sizin kaç cm kist ? evet şuan tek taraflı ama 10 yıl önce iki taraflıydı. Transfer önce ameliyat neden peki ? rahime sızıntı varsa ancak o sebeple yaparlar. İyi geldi mi bilmiyorum ama 2.opu da benim yumurta rezervim artmıştı, iyi geldiğini düşünerek transferden 1ay önce sülük yaptırdım yine. Kuyruk sokumundan yapıldı. Ağzındaki enzimler hücre yenilemesine iyi geliyormuş.
ameliyatı kim dedi ümit hanım mı ?Bir taraf 6, diğer taraf da 9 civarı sanırım. Nedenini bilmiyorum.
Merhaba canım senin opudan sonra transfer ne zaman olacak benim 1 ay dondurma olacak dedi 3. Ay transfer dedi pcostan dolayı taze transfer yapamam dediBende de var canım. Fiyat nakit 55.000 kart 57.500 tl muayene ucreti 2250 tl. Adetin 2 veya 3.günü gidiliyor. Ignelerim 38.000 tl tuttu.
Merhana cnm ben dün opu oldum. Bana da öyle dedi. Dondurulmus transferin tutma ihtimali daha yüksekmiş. Ben şeyi sormayı unuttum. Transferden önce yine gonal f ile yumurtalar büyütülcek mi acabaMerhaba canım senin opudan sonra transfer ne zaman olacak benim 1 ay dondurma olacak dedi 3. Ay transfer dedi pcostan dolayı taze transfer yapamam dedi
Bu arada ilaçlara başladım bende RabbımMerhaba canım senin opudan sonra transfer ne zaman olacak benim 1 ay dondurma olacak dedi 3. Ay transfer dedi pcostan dolayı taze transfer yapamam dedi
Hayır canım sen artık embriyo bekliceksin ona gerek kalmaz herhalde 50 yumurtadan sağlıklı olanı transfer edeceklerMerhana cnm ben dün opu oldum. Bana da öyle dedi. Dondurulmus transferin tutma ihtimali daha yüksekmiş. Ben şeyi sormayı unuttum. Transferden önce yine gonal f ile yumurtalar büyütülcek mi acaba
Kaliteli embriyo olursa gerek kalmayacak inşallahBu arada ilaçlara başladım bende Rabbım
Hayır canım sen artık embriyo bekliceksin ona gerek kalmaz herhalde 50 yumurtadan sağlıklı olanı transfer edecekler
Sagol canim benim. Sende de pco varmiydi? Hayirlisi olsun ikimizinde hakkindaKaliteli embriyo olursa gerek kalmayacak inşallah
Zaten pco sorun bende deSagol canim benim. Sende de pco varmiydi? Hayirlisi olsun ikimizinde hakkinda
Yasin kac canim bu arada. Ilaclara ne zaman basladinZaten pco sorun bende de
Bu gün başladım 29 yaşYasin kac canim bu arada. Ilaclara ne zaman basladin
Insallah hayirlisiyla olur. Ben 32 yasindayim. Birsuru igne veriyorlar kac doz ile basladin cnm sen gonal f'eBu gün başladım 29 yaş
150 gonal f 75 menopurInsallah hayirlisiyla olur. Ben 32 yasindayim. Birsuru igne veriyorlar kac doz ile basladin cnm sen gonal f'e
Peki sizin adetler düzenlimiydi? Kendiliginizden oluyormusunuz? Bana 225 ile baslatti. 75 menopur. Sonra sabah igneleri veriyor. Herkes farkli tabi yas olarak falan da değerlendiriyordur.150 gonal f 75 menopur
Çok düzensiz 2 3 ay 20 gün değişiyorPeki sizin adetler düzenlimiydi? Kendiliginizden oluyormusunuz? Bana 225 ile baslatti. 75 menopur. Sonra sabah igneleri veriyor. Herkes farkli tabi yas olarak falan da değerlendiriyordur.
Ben daha önce gonal f kullandim ama yumurta takibi yapiyordu doktorum baska doktora gidiyordum. Ozaman cok zor buyümüştü bunu doktora söyleyince bu doz ile baslatti. Hatta en son gün 1 kerelik 300 yap dedi.Çok düzensiz 2 3 ay 20 gün değişiyor
Çok düzensiz 2 3 ay 20 gün değişiyor
Ben de kullanmıştım daha önce kimyasal oldu ondan demek kiBen daha önce gonal f kullandim ama yumurta takibi yapiyordu doktorum baska doktora gidiyordum. Ozaman cok zor buyümüştü bunu doktora söyleyince bu doz ile baslatti. Hatta en son gün 1 kerelik 300 yap dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?