Kolay bulunuyor mu canım hangi eczaneden bulabiliriz
İnşallah bebise kolaylıkla kavuşursun bana ve bizim gibilere umut olursun canım bende perşembe günü gitcem çok korkuyorumHer eczanede var cnm
Alper beyemi canim.İnşallah bebise kolaylıkla kavuşursun bana ve bizim gibilere umut olursun canım bende perşembe günü gitcem çok korkuyorum
Evet canım Alper beyeAlper beyemi canim.
Insallah iyi olur senin icinde canim. Bende asiri korkarak gittim. Persembe yumurtalar toplancak baslayinca ilerliyorsun bir sekilde iste. Dilerim ikimiz icinde hayirlisiyla saglikla olur. Pcos mu varmi sizde deEvet canım Alper beye
Evet canım pcos var hemen başlar mı bilmiyorum 3 4 gün kahverengi lekelenme oldu bu gün söküldü dedim ama ne dicek bilmiyorumInsallah iyi olur senin icinde canim. Bende asiri korkarak gittim. Persembe yumurtalar toplancak baslayinca ilerliyorsun bir sekilde iste. Dilerim ikimiz icinde hayirlisiyla saglikla olur. Pcos mu varmi sizde de
Baslar canim kanaman geliyorsaEvet canım pcos var hemen başlar mı bilmiyorum 3 4 gün kahverengi lekelenme oldu bu gün söküldü dedim ama ne dicek bilmiyorum
Yumurtalar toplanacagını yazınca yazmak istedim size. İnşallah herşey çok güzel sonuclanır hayırlısıylaInsallah iyi olur senin icinde canim. Bende asiri korkarak gittim. Persembe yumurtalar toplancak baslayinca ilerliyorsun bir sekilde iste. Dilerim ikimiz icinde hayirlisiyla saglikla olur. Pcos mu varmi sizde de
Teşekkür ederim inşallah sen de hayırlı haberlerini buradan paylasırsın bizimle. Evet hatta buraya yazmıstım bi kaç ay önceAaa hayirlisi olsun canim tesekkur ederim yazdigin icin. Tüp bebeklemi oldu sizinde
Cok sevindim canim benim. Umarim benimde olur. Cift embriyo koymayi doktor mu karar veriyor acabaTeşekkür ederim inşallah sen de hayırlı haberlerini buradan paylasırsın bizimle. Evet hatta buraya yazmıstım bi kaç ay öncebende hem pcos var hem tüplerim sosis olacak kadar tıkalıydı onu da Alper hocaya aldırdım. Hayatımda hiç bu kadar rahat ameliyat gecırmemıstım. 3 . Gün çift embriyo transferi oldum ilk denemede ikisi de tuttu ama şişman gebeyim ben onun sıkıntılarını çekiyorum malesef. Önce rahim agzında kısalmadan dolayı hemen dikiş kararı verdik doktorlarımızla hiç riske atmadan, tedbir amaclı ne gerekiyorsa yapıyorlar gerçekten . Ardından kolestaz çıktı sımdı de tansiyon ile uğraşacak gibiyiz. Şükür bebekler saglıklı da Adamcagızlar bana katlandıkları ıcın tebrik etmek lazım valla baya evham manyagı oldum çünkü ben bu süreçte hiç bıkmadan usanmadan ilgileniyolar
İnşallah ama daha risksiz bir gebelik olır inşallahCok sevindim canim benim. Umarim benimde olur. Cift embriyo koymayi doktor mu karar veriyor acaba
:) olsun canim en azindan olmuş. Saglikla gelsinler insallahİnşallah ama daha risksiz bir gebelik olır inşallah
Evet ama benim doğal yolla olusabilecek bir gebelik durumum kesinlikle olamayacagı için ben biraz ısrar ettim çiftte ilk basta tek olarak konuşmuştuk, çünkü pcos olduğu için ikize yatkınlık olup riskli duruma düşebileceğimi söyledi önden . Dediği gibi de oldu yani.
Aminn inşallah.:) olsun canim en azindan olmuş. Saglikla gelsinler insallah
amh 1,56 çıktı fakat amh ile yumurta rezervim eşit değildi + kalitesizlik vardı. Bir süre verdiği vitamini kullandım sonra opu yapıldı fakat yumurtalar gelişmedi , 2 yumurta kaliteli çıktı denildi sadece 1 tane döllendi. 2.opu da yapalım yedekte kalsın her ihtimale karşı tekrar en başından masraf olmasın size denildi. Psikolojim mahvoldu bu süreçte çok üzüldüm. Ümit Hanıma 3 ay ara vereceğimi , manevi maddi kendimi toplayıp geleceğimi söyledim. 3 ay boyunca mücadele verdim gerçekten. Meditasyon yapardım , doğası güzel yerlere gider gezerdik , ahşap boyama yapardım işten arda kalan vakitlerde , balkonumu çiçek bahçesine dönüştürdüm adeta . Ben bana ne huzur veriyorsa onu yaptım. O süreçte şunu da yaptım arkadaşım çok ısrar ettiği için bende herşeyden şifa bulmaya çalıştığım için hacamat - sülük yaptırdım. 3 ay sonunda tekrar opu süreci başladı. Kontrollerde yumurta gelişimini duymamak için kulaklık takıp son ses müzik dinledim , son muayene de öğrenmek istediğimi söyledim. Son muayene geldi çattı ve öğrenmeye hazırım dedim. Ümit Hanım şöyle tepki verdi '' balböceği sen ne yaptın ? ilk opu da ilaçları arttırdığım halde bir türlü geliştiremedik. Şimdi 12 yumurtan gelişti. Yumurta artan birşey değildir dedi. 12 taneden sadece 3 tanesi döllendi ama yine de bu sayı benim mucizemdi. Lucrin uyguadıktan snra dondurulmuş çift embriyo transfer edildi, bir tanesi tuttu. Canım ümit hocamın ellerine sağlık sayesinde ... Umudunuzu kaybetmeyin , morall çokk önemliii.Sağlıklı ömürleriniz olsun. Çikolata kistinizle ilgili nasıl bir süreç geçirdiniz acaba. Bende de kist var.
Bir de benden amh istenmedi.Ay insallah. Canim transferden oncede igne kullaniliyormj
Sabrınız, emeğiniz ve şu an geldiğiniz nokta için kutlarım sizi.amh 1,56 çıktı fakat amh ile yumurta rezervim eşit değildi + kalitesizlik vardı. Bir süre verdiği vitamini kullandım sonra opu yapıldı fakat yumurtalar gelişmedi , 2 yumurta kaliteli çıktı denildi sadece 1 tane döllendi. 2.opu da yapalım yedekte kalsın her ihtimale karşı tekrar en başından masraf olmasın size denildi. Psikolojim mahvoldu bu süreçte çok üzüldüm. Ümit Hanıma 3 ay ara vereceğimi , manevi maddi kendimi toplayıp geleceğimi söyledim. 3 ay boyunca mücadele verdim gerçekten. Meditasyon yapardım , doğası güzel yerlere gider gezerdik , ahşap boyama yapardım işten arda kalan vakitlerde , balkonumu çiçek bahçesine dönüştürdüm adeta . Ben bana ne huzur veriyorsa onu yaptım. O süreçte şunu da yaptım arkadaşım çok ısrar ettiği için bende herşeyden şifa bulmaya çalıştığım için hacamat - sülük yaptırdım. 3 ay sonunda tekrar opu süreci başladı. Kontrollerde yumurta gelişimini duymamak için kulaklık takıp son ses müzik dinledim , son muayene de öğrenmek istediğimi söyledim. Son muayene geldi çattı ve öğrenmeye hazırım dedim. Ümit Hanım şöyle tepki verdi '' balböceği sen ne yaptın ? ilk opu da ilaçları arttırdığım halde bir türlü geliştiremedik. Şimdi 12 yumurtan gelişti. Yumurta artan birşey değildir dedi. 12 taneden sadece 3 tanesi döllendi ama yine de bu sayı benim mucizemdi. Lucrin uyguadıktan snra dondurulmuş çift embriyo transfer edildi, bir tanesi tuttu. Canım ümit hocamın ellerine sağlık sayesinde ... Umudunuzu kaybetmeyin , morall çokk önemliii.
28 yaşındaydım tüp bebek sürecinebaşladığımda vitamn kullandığım zamnda kimyasal gebelik geçirdim ara verdim snra tekrar vitamine başladım diyerek biraz zamanımıı aldı diyim 1,5 sene uzatmalarla oldu tüp bebek serüvenim. 30 yaşında da anne oldum . Tabi herkese göre bu süreç zamanıı farklı işler. kistim 4,5 cm di sağdaydı, tüplerim tıkalıydı. 10 yıl önce de 15 cm kist ameliyatı geçirdim. Ameliyattan 4 sene sonra tekrar etti. Bu çikolata kisti bir lanet. Hala benimle mesela duruuyor öylece. Lucrin mg deişşiyor mu hatırlamıyorum ama 2 doz oldum sanırım çok net hatırlamıyorum bunuSabrınız, emeğiniz ve şu an geldiğiniz nokta için kutlarım sizi.
Kaç yaşındaydınız tedavi sürecinde?
Kaç kistiniz vardı ve boyutları neydi?
Lucrin kaç mg ve kaç adet kullanıldı?
Kullandım dıye hatırlıyorum canımAy insallah. Canim transferden oncede igne kullaniliyormj
Merhaba cnm bende irenbe de Alper beyde tedavi görüyorum yumurta takibine geleceğim bende perşembe günü aynı gün orda olacağız. 1 haftadır kullanıyorum ilaçları haftaya opu olabilir hayırlısı olsun siz hangi aşamadasınızİnşallah bebise kolaylıkla kavuşursun bana ve bizim gibilere umut olursun canım bende perşembe günü gitcem çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?